Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 021
  • 784
  •   1
Отговори
# 150
Сценарият на филма е далече по-добър от сценариите на Фуджеджиева.За мене тя трябва да си търси друга професия.Много са кратки епизодите.Спокойно могат да се дават по два на вечер.
Че Фуча не става за писателка е ясно и на малките деца. Обаче не мога даразбера, защо я съветвате да си търси друга работа. Все си парите от Нова, а сега си ги харчи и плюе по протестирщите. Поколенията на висшите комунисти не се скъсват от работа, а от крадене.

# 151
Врачански ме спечели с играта си във "Вила Роза"и сега не му намирам недостатъци.
Героят му каза, че е работил от 16-годишен, за да купи апартамент на майка си, а не, че е купил. Има разлика.
Звука на моменти е кофти, наистина. Мен ме подразни като чух преглъщането на коктейла на Топал при разговора му с  Лина.

Йоана има някаква специфична вдлъбнатина на носа и аз само там я гледам Rolling Eyes , иначе ми допада като излъчване, за разлика от Искра, която толкова е отслабнала, че с тази опашка прилича на скумрия.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 19:07 от djovana2

# 152
  • София
Дори бях пропуснала, че филмът е започнал във вторник. Снощи изгледах двете серии наведнъж. Не, че е нещо уау, ама нищо общо с простотиите на Фучеджиева Simple Smile
Дано е успешен!

# 153
Цитат
Все си парите от Нова, а сега си ги харчи и плюе по протестирщите. Поколенията на висшите комунисти не се скъсват от работа, а от крадене.
Тя защо всъщност се върна от щатите?Да изкарва лесни пари и най-вече да ни размахва пръстче и поучава като последна инстанция?Да ходи да поучава американците,как да живеят бели и черни и чий живот има значение.Много неприятно същество.

# 154
То не е луд тоя дето яде баницата...

и на мен да ми дадат едни пари за ученическите ми съчинения, що да не ги взема?! 😁

# 155
  • Велико Търново
Мен всъщност ме съмнява да са имали отношения, мисля, че само е бил влюбен в нея.
Също смятам, че Лора е била само "тръпка" на Драгомир. Тогава все още са били твърде млади за женитби.

Много са кратки епизодите.Спокойно могат да се дават по два на вечер.
Това вече беше обсъждано. А и щом така са го решили от Нова, сигурно не може.

Йоана има някаква специфична вдлъбнатина на носа и аз само там я гледам Rolling Eyes
Обаче пък чест ѝ прави, че не се е подложила на ринопластика.

t_anito, три епизода са излъчени. Започна в понеделник.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 09:21 от DamaPika

# 156
  • 221B Baker Street
Харесвам сериалчето много! И играта на актьорите също! Гледам го с удоволствие! Simple Smile

# 157
  • Велико Търново
Можете ли да подскажете кой е "горилата" на Денис/Драгомир? Много познат ми се струва.

Edit: Проверих във финалните надписи - Цветан Чолев се казва. Определено не ми е познато това име, нито пък се интересувам от ММА. Явно има прилика с някого.

Ха! И името на Горан Иванов видях - един от полицаите е, Павлов. Превъртях снощния епизод да го видя. Колко по-различен е без брада! (с бялата риза)

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 09:22 от DamaPika

# 158
А случайно някой да знае името на актьора, които играе зам.-министърът в днешния епизод? Simple Smile

# 159
  • Велико Търново
Не ми е познат. Ако никой не отговори, като качат епизода в NovaPlay, във финалните надписи ще го има.

Дали Денис/Драгомир ще се покаже скоро или само ще загатва за себе си?... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 09:20 от DamaPika

# 160
Според мен скоро ще се покаже.
Много е хубав Heart Eyes

# 161
  • София
t_anito, три епизода са излъчени. Започна в понеделник.
Много съм зле значи! Simple Smile
Нищо де, горе долу навързах нещата и без да съм гледала първия епизод

# 162
Много зле обличат съдружничките, а уж са модерни жени. Не знам от къде ги изкопават тези дрехи и бижута. Манекенките и те с домашен грим и прически, голямо пестене пада.

# 163
Да, гардеробът на жените е много зле.

# 164
  • Пловдив
Този полицай от снимката горе с бялата риза...до сега е само пълнеж. Дума не е обелил Simple Smile
Не ми харесва и онзи, пак от кадъра...с наведената глава. Явно само той е запознат с това какво взима героят на Калин. В промото пак с него обсъжда някакъв заместител, въпреки че не виждам що му е...поведението му е нормално.

А Лина явно ще е внедреното лице на мафиота-брат. Явно той иска вече да се покаже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт