Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 963
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Може и да не е реална срещата с майката а да сън фантазия или нещо подобно.
Да.
Това не се сетих.

# 316
Може би ще каже майко и ще изчезне и тя ще помисли, че нещо не е добре

# 317
Аз пък не виждам нищо странно, че не е знаел за сестра си.
Никъде не са показвали или загатвали, че е следял баща си и новото му семейство.

# 318
Да, директно не са показвали, но се предполага, че е потърсил инфо и за него.
Наблюдава брат си и майка си, а към баща си да не прояви дори най-елементарно любопитство да види жив ли е, не е ли, с какво се занимава...
странна работа.

А ако предположенията ни излезнат вярни и се окаже, че Денис стои зад бизнес проблемите и дълговете на баща си, ще бъде още по-нелепо да не го е проучил предварително.

За срещата с майката и аз предполагам, че ще бъде сън или нещо подобно, реално няма да се разкрие.

# 319
Припомнете ми, моля от колко години се води мъртъв Денис? 🤔

# 320
Напред се коментираше, че 2004-та е пишело на некролога, но не съм сигурна.

# 321
Защото сестрата е на 16 в момента. Т. е. е родена около смъртта му. Т. е. мащехата е била поне бременна по това време. 😜🤔

# 322
  • София
да, така пише на некролога, видях го в повторението през уикенда

# 323
да, така пише на некролога, видях го в повторението през уикенда
А месец помниш ли? 🤔 🤭
Да прецизираме сметките. 😁

# 324
Хахахах 😁 астроложката знаем ли кога е родил? 😃

За мен кога той е “починал” и кога е родена малката няма значение. Тогава са били трудни времена, двамата братя са били обикновени кримки от улицата, били са ангажирани с врътки и далавери. Бащата е бил насилник, не са се развели кротко и мирно, едва ли в онзи момент са поддържали отношения с него, възможно е въобще да не са знаели за новата жена.

Но сега е друго. Денис е човек с пари и възможности, пере милиони чрез всевъзможни схеми, организира оргии за влиятелни “бизнесмени”, с лекота изнудва депутати и министри със секс компромати, а в същото време не прави елементарна проверка за най-близките си. Като междувременно ги наблюдава от близо.

# 325
Това са пълни глупости. Той ги следи от години, хаква компа на Лора и я наблюдава денонощно, а не знае че има малка сестричка.
И защо не спа с нея, още като пиха шотовете? Виждаме, че всички вк. и новата Мадам минават първо през неговото легло. Защото не може отношения в кръвна връзка и е мислено- недомислено.
Ще отмъщава браточката, но най- много мрази брат си заради Лора. Затова, че е негова и живот си живее с нея, а той е сам като куче, само с проституките. Без любов, без семейство, без щастие.

# 326
  • Mediterraneo
То па един живот си живее! Пристрастен към хапчета, не го вдига на жена си, един пикник не й направи!

# 327
То па един живот си живее! Пристрастен към хапчета, не го вдига на жена си, един пикник не й направи!
Ам'чи тя не и ли дойде наум една виагричка да му стрие в манджата?Или и тя ще мачка чаршафите на Денис?За пикника,да си имаме уваженията .Той се прави в почивен ден,нали така ? А не в сряда следобяд ,или четвъртък и т.н работни дни

# 328
  • Пловдив
Ми сигурно ще прилапа и Лорчеро Stuck Out Tongue Winking Eye  Тя отначало ще се дърпа и бяга, ама накрая ще се предаде...все пак Драго е голямата и любов Simple Smile
А Борката как ще го преживее...? Не съм го измислила Joy

# 329
  • Mediterraneo
Ще предозира и да се свършва.

Общи условия

Активация на акаунт