Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 953
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Сега по тв ги даваха от снимачната площадка в Маринела.  Значи си снимат още.

# 301
  • Пловдив
Издразни ме скърцащата врата на офиса на Топал.

Според мен бащата ще е длъжник на собствения си син...забъркал се е в схеми разни и като нищо Драго ще го държи изкъсо Simple Smile

# 302
СЛЕД 8 НЕУСПЕШНИ ОПИТА И АЗ УСПЯХ ДА ИЗВАДЯ КЪСМЕТ. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА КОДОВЕТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА МОРАВА

# 303
Определено началника им играе с Денис. Снощи спомена на Борис, че от високо са го натискали да направи него шеф.

# 304
  • Пловдив
Ееее...надали баш брат му е ходатайствал за него. Нали го мрази и иска да му отмъсти?

# 305
  • Другата България
Ееее...надали баш брат му е ходатайствал за него. Нали го мрази и иска да му отмъсти?
Аз мисля, че точно така е станало.
Баш брат му е ходатайствал за него именно, за да се изправят един срещу друг. Всичко е с умисъл и замисъл.
Също така мисля, че и в това, което се случва с бащата също Денис има пръст. Все пак целта е отмъщение заради тормоза над майка им. Майката е на пиедестал. Но много рано се разкрива пред нея, не знам как тя ще издържи да  не каже на другия си син, нали е майка и на двамата.....
Просто разкриват на "час по лъжичка", не става ясно какво се е случило в миналото, как са се озовали в затвора, там какво се е случило, как Денис се е измъкнал, къде е бил толкова години, как е стигнал до тук, където е сега, каква е целта освен отмъщение и защо на брат си - освен заради Лора? И само заради нея ли?

Не ми допадна това, че след толкова проучвания, интерес към семейството си - бивши и настоящи роднини, чак в 96-тата минута видя, че малката му е полусестра. Та той знае всичко за всеки, интересувал се е, влезе в компютъра на Лора отдавна, едва сега забеляза Вики....нагласено малко, но това да им е кусура.
Харесва ми сериала на мен, и добре, че са толкова кратки сериите, лесно се гледа после ако си го пропуснал.

# 306
Интересно ми е майка му как ще реагира, когато го види .
Според мен също Денис има пръст в бизнеса на бащата .
С цел отмъщение за детството и отношението към майка му .

# 307
Има нещо интересно, което с хода на сериала ще разберем. Като например аз не мога да реша Драго/Денис иска да отмъсти на брат си или има някаква друга цел. Защото след като остави робота в дома на Борис и той получи паник атака, Драго/Денис беше стреснат за живота на брат си. И после в болницата като пита за него.

# 308
  • Другата България
Аз съм сигурна, че целта не е само отмъщение.
Но още не мога да разбера И какво друго.

# 309
Ако нямаме неизвестни няма да го гледаме.
Всички тия въпроси, надявам се да ни се изяснят на вечер по лъжичка. Малка.
Това с незнаенето за сестрата е малко недомислено и с цел да има екшън.
Е, имаше и екшън.

# 310
Много недомислено беше това със сестрата. Той ги следи, видя се с нея, говориха си и изведнъж от една снимка в последния момент зацепи коя е тя.
Съвсем спокойно можеше боксьорът да организира нещата, Топал да види кое момиче е изпратил и да хукне да я спасява.

Някой напред писа, че малката сега щяла да си вземе поука. Ами, не е сигурно.
В Луната една подобна няколко пъти ходи сама в един и същи бар, където щяха да я изнасилят.

Според мен Денис цели отмъщение - към баща си, заради побоищата и тежкото детство и към брат си, заради това, че е попаднал в затвора, а и Лора.
Мен не ме изненадва това, че при паник атаката отиде в болницата. Отмъщение не значи, че му желае смъртта. Братя са все пак, кръвта вода не става.
Мисля, че по-скоро цели да го провали като полицай, но не и физически да го нарани.

# 311
  • Пловдив
Ванилия, съгласна с твоите разсъждения относто намеренията на Денис...и аз така си мисля.

# 312
  • Sofia
Може и да не е реална срещата с майката а да сън фантазия или нещо подобно.

# 313
  • Пловдив
Може и да не е реална срещата с майката а да сън или нещо подобно.
Може...

# 314
Ама пък направиха сценаристите бест тайминг, както викат децата ми. Баш навреме видя, че му е сестра. 😂 Смешки направо. Иначе се радвам от една страна, че стана така. Да види тази малката, че не е безопасно да се забърква в такива истории и че не е добре да лъже родителите си и да върти свястното момче. Чудя се Денис/Драгомир за какво иска да използва клетата Ива. Да му снася информация за Лора ли?
Ти пък какво се чудиш?Нали си виждала в много американски филми ,как в последния момент,когато колата пада в пропастта и девойката е  хваната за ръката и спасена от любимия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт