Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 954
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Ами така се очертава...че незнае Simple Smile Ама тая вечер ще разбере и ще хукне да я спасява от оня дето я хареса снощи.

# 286
Да, това с пикника беше тъпо, ама нали филм да става 😁
и без тази случка, отношенията им не са цеетущи с тия хапчета.

Когато и да е изчезнал Денис, той наблюдава брат си от близо и е запознат с живота му. Невъзможно е да не е разбрал за втория брак на баща си и че има фъщеря. Както видяхме, те често общуват с Борис, бащата ходи с втората жена на помена, просто е абсурдно да не знае.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:32 от Вαнилия ♡

# 287
  • Велико Търново
Дразни ме само, че е около 20-тина минути, а 10 и повече са рекламите.
Ако погледнете епизодите в Нова плей, ще видите, че продължителността им е 25 минути +.

Elwing, Топал е фамилията на Денис. Сигурно нарочно си е избрал турско звучащо име. Вероятно и това ще разберем на даден етап.

# 288
А съдружничката как му каза Тупан 😁😁😁

# 289
  • София
Башар колко е напълнял...

А съдружничката май толкова и е писнало от полицая, че скоро ще мачка нечии чаршафи Stuck Out Tongue Winking Eye
Мистик, бързо ти се случиха нещата... Ill
ама те и ни подготвяха, 2 или 3 пъти споменаха как съдружничката отдавна не била правила секс...

# 290
Скрит текст:
Башар колко е напълнял...

А съдружничката май толкова и е писнало от полицая, че скоро ще мачка нечии чаршафи Stuck Out Tongue Winking Eye
Мистик, бързо ти се случиха нещата... Ill
ама те и ни подготвяха, 2 или 3 пъти споменаха как съдружничката отдавна не била правила секс...
Ми тя, Ива не пускаше на мъжа си, а той си искаше, човека 🙂
А Мистик се оказа права,че ще разбере и за сестра си и ще хукне да я спасява,както и за съдружничката ,че ще мачка чужди чаршафи.Мистик,ти да не си от сценарния екип ? Wink
Преди години имаше една тв 7. Даваха един сериал тв 8 дни в седмицата,ако не се лъжа,а тая Ива играеше роля на лесбийка.Ако го намеря из нета ще ви постна линк за този сериал, готин си беше -интригантски Simple Smile
https://www.youtube.com/results?search_query=%D1%81%D0%B5%D0%BA% … D0%B0%D1%82%D0%B0

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 07:26 от Grind

# 291
  • Пловдив
Laughing Момичета, благодаря, но не съм от екипа Wink
На мен епизода мн.ми хареса...току що го изгледах. Ива се оказа предсказуема, а за Топал...кво да я прави горкия...тя му се натиска.
Обаче майката нещо ме дразни...една такава играна ектрисата...никаква Close Уж изненадана от това дарение, уж радостна...не го усетих.
Мъжът на Лора си мисля, че скоро ще стопли кво става...все си мисля, че тя ще спомене името на Топал и той ще го свърже с далаверите /не, че ще я хване толкоз бързо Wink /

А... промото видяхте ли? Денис отива при мама Simple Smile

# 292
Е, той сценария хич не е висша математика, лесно може да се досети човек какво би се случило.

Актрисата, която играе майката, по същия начин игра и в Дяволското гърло. Антипатична ми е.

# 293
  • София
Мен ми е интересно баща им.. какви ги е надробил и на кого дължи толкова много пари? Нещо не му е читава работата. И сега един тих, кротък, пък бил побойник и насилник над жени.. А втората му жена направо ме застрелва с това с отрицателната енергия, със звездите, но като се замисля наистина има такива хора и добре се справя с ролята.

И на мен това, че не знаеше, че Вики му е сестра, ми се стори в повече, нали наистина ги следи и се интересува. Той се е върнал преди 1 година в България, за този период толкова неща проследил, пък това да пропусне...

Благодаря за съветите за Нова плей, но ми е по-удобно да си го превъртам.

# 294
И на мен малко недоизмислено ми се струва това, че братът Драгомир не знае, че момичето му е сестра, но може би сценаристите и режисьорите са целели да внесат повече драматизъм като братът разбира в последния момент, че тя му е сестра и отива да я спаси от лошия батко/чичко.

# 295
  • София
Ама пък направиха сценаристите бест тайминг, както викат децата ми. Баш навреме видя, че му е сестра. 😂 Смешки направо. Иначе се радвам от една страна, че стана така. Да види тази малката, че не е безопасно да се забърква в такива истории и че не е добре да лъже родителите си и да върти свястното момче. Чудя се Денис/Драгомир за какво иска да използва клетата Ива. Да му снася информация за Лора ли?

# 296
Денис използва жените-и Ива и онази, която работи за него най-вероятно за цели, свързани с бизнеса му,но ми се струва, че изпитва болка заради Лора и като  използва Ива и другата  може би се опитва да запълва дефицити, свързани с нея. Според мен той обича по-силно Лора отколкото Врачански.

# 297
Офиса на Лора и Ива е истинския офис на Хидалго и Краси Ванков. Работя наблизо.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 11:13 от SilviPv

# 298
Денис използва жените-и Ива и онази, която работи за него най-вероятно за цели, свързани с бизнеса му,но ми се струва, че изпитва болка заради Лора и като  използва Ива и другата  може би се опитва да запълва дефицити, свързани с нея. Според мен той обича по-силно Лора отколкото Врачански.
И аз така мисля.

# 299
  • София

Май, май така ще излезе.. обаче е възможно и Борис да се е усетил, че е имало нещо меджу тях двамата и да е изстинал. А и Лора го играе капризна, хем е мила, хем обаче нещо има. И като цяло образът на Врачански е посветен на работата и я поставя на първо място, а и иска да се издигне.

Идеята за заведението да се казва Таг бар е готина.

Интересно ми е кой пази Денис Топал, струва ми се, че е началникът им, стана ми интересно като се загатна, че ще има даване на подкупи.

Общи условия

Активация на акаунт