Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 983
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Възвишение е много зле, майката на братята също играе точно така.

# 376
Аз, доколкото разбрах, е умрял в затвора при инцидент - явно 2004та. Но преди това е преседял известно време там. Очевидно е избягал по някое време и е инсценирал смъртта си. Но, докато стане това, си е бил затворник. И предвид, че са били в супер лоши отношения с баща си и двамата братя, защото е биел майка им още като са били деца - нормално е да не са поддържали връзка нито в затвора, нито преди това. На мен ми се връзва. Дадоха само, че майката води Борис на свиждане на другия брат и той се ядоса, че идват. Според мен бащата на двамата отдавна се е махнал.

Защото сестрата е на 16 в момента. Т. е. е родена около смъртта му. Т. е. мащехата е била поне бременна по това време. 😜🤔

# 377
  • Другата България
Е той си го каза, че е седял там и е имал проблеми с други затворници, които са искали да го убият, и са го спасили украинци, които са исценирали пожар и всъщност той така е избягал.
Бащата не е бил фигура, той затова сега му отмъщава чрез поръчките.
Брат си не е искал да вижда, защото мисли, че той го е натопил.
Остана майката, към нея няма нищо лошо, затова и на нея се визуализира.

# 378
  • Велико Търново
А си затворил морни клепачи, а си изтървал нещо!
Аз също го установих. Впрочем, това е красноречиво за динамиката на сериала - един от големите му плюсове.
Вярно, че има неща, които не са доизкусурени, но пък и така си харесваме сериала, явно.

# 379
Не знам името на актрисата,която играе майката за първи път я виждам,но въобще не играе хубаво.Сериалчето става за гледане ако не ти се спи по това време и се чудиш какво да правиш.

# 380
Не знам името на актрисата,която играе майката за първи път я виждам,но въобще не играе хубаво.Сериалчето става за гледане ако не ти се спи по това време и се чудиш какво да правиш.
Деляна Хаджиянкова.56 годишна е

# 381
  • Mediterraneo
И в Дяволското гърло не се справяше, явно толкова си може.

# 382
много са готини един до друг:

# 383
Да се взимат! Чакам добра любовна сцена Smiling ImpJoy

# 384
  • sf
Не ме кефят. С Ива ми харесват повече. Тая ми е кат скумрия. 🤣

# 385
А Ива хич не е скумрия, само е веяна Joy

# 386
  • sf
Не знам, някакси по-чаровна ми е.

# 387

От снимката мога да кажа, че има повече химия отколкото с Врачански.

# 388
  • Mediterraneo
Ами да, видяхме ги в леглото, много изкуствено, много! Има една тъпа реклама на някакви обезболяващи хапчета май, така танцуваха.

# 389
  • София
Много беше готина сцената с Денис и боксьора! На боксьорчето всичко му застина, насълзиха му се очите!
Харесва ми как играе Влади Михайлов! До колкото знам има роли в чужди продукции, а и няколко роли в музикалния театър!

Общи условия

Активация на акаунт