Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 999
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
Много беше готина сцената с Денис и боксьора! На боксьорчето всичко му застина, насълзиха му се очите!
Харесва ми как играе Влади Михайлов! До колкото знам има роли в чужди продукции, а и няколко роли в музикалния театър!

Супер играе, даже съм очуден! Евала! Голям талант, а е и вокал на група „Сленг“ след Дими!

# 391
  • София
Да, да! Той си е музикант! Беше вокал на Сафо, преди много години, беше и на Евровизия с Equinox, но според мен за музикалния театър, освен музикален капацитет си иска и театрален талант! А той явно си има афинитет към актьорството, нищо че не е популярен на широката публика в това амплоа!

# 392
Чета ви,докато се завъртя и съм  изпуснала серията  днес.Другият път ще засичам колко време е серията без надписи и реклами.Сигурно 20мин.макс.

# 393
  • Другата България
25 е.
Обаче видях това, в което бях сигурна - Денис не е безразличен към брат си.

# 394
И аз това си мислих, една любовна сцена не могат да изиграят.Heart На К.Врачански, ама въобще не му се играе. Огромна разлика, нещо не е във форма май. Холивудските актьори какви сцени правят само, вярно, че са трудни , но все пак вложи малко емоция. Бяха и притеснени също, това също се забелязва от зрителя.

# 395
  • София
“Отрицателните” герои са по-добре изградени образи, някак си по-пълнокръвни и артистите по-добре се справят. Денис/Борис, Ива/Лора. Лора ми хареса в сцените с тинейджърите - и с Вики, и със сина на Ива. С Борис нещо не й се получава. И диалозите между тях са някак “тежки”. А мъжът на Ива много ми харесва - има потенциал да стане гадняр 😂

# 396
На К.Врачански, ама въобще не му се играе.
Личи си. Младите момичета в сериала играят в пъти по-добре, а се предполага, че той е актьор с доста повече опит.

# 397
И в Дяволското гърло не се справяше, явно толкова си може.
Била е любовница на  Васил Михайлов,ама навремето си е била мацка с тая къдрава коса Simple Smile

# 398
Ето един репортаж от снимачната площадка:

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-12/kafe-2020-09-17-5/540810

казаха, че снимат от юли месец и ще снимат още дълго...

# 399
Много ми харесва сериалчето. Различен и оригинален сюжет, бързо се развива, няма момент, в който да ми доскучае и да пропусна реплики. Чакам го с нетърпение, но го гледам на записи. Дали имате подозрения, че Драго лошият герой всъщност не е лош, а е под прикритие и е вербуван? ММ нещо ми подхвърли. Зачудих се.

# 400
  • Пловдив
Начи...тъкмо боксьорчето хареса Вики и батко го скастри Wink

# 401
  • Велико Търново
И не само това се разбира от репортажа, но който не иска спойлери, е хубаво да не гледа.

Определено Владимир Михайлов е откритието на сериала. Досега е оставал в сянка, но сега вече излиза доста, доста на светло. Много добре се справя, много!

# 402

Ама те направо показаха всичко Grinning Не че имам нещо против спойлерите, но знам че има хора, които обичат да гледат без да знаят какво ще стане. Много недомислено от страна на "На кафе" да включат толкова ключови кадри.

# 403
В случая “ На кафе” каква вина имат, те отиват и снимат каквото им кажат и покажат.

Екипът на сериала решава какво може да разкрие и какво не.

# 404
Ясно, и в двата случая е недомислено. Не знам какво са целяли с това. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт