Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 488
  • 784
  •   1
Отговори
# 735
  • София
На мен играта на Лора ми харесва, вкл. с прословутата сцена с Денис. Тя ми хареса повече от него. В нея се блъскаха всякакви емоции, естествено, че не може да се разбере дали го обича, та това е било преди много години, но има нещо там някъде дълбоко.

Малко ми е странно, че Денис е токова безскрупулен, а иначе така пък да се вълнува при срещите Simple Smile И аз очаквах неприязън към баща си (малко по-лека от тази към брат си).

Сериите леко ми малеят, интересно ми е определено, но наистина дано няма друг сезон.

# 736
А дадоха ли реакцията на Ива след компесаторния секс с Драго?

# 737
  • София
А дадоха ли реакцията на Ива след компесаторния секс с Драго?

Май не.

# 738
  • София
Най-вероятно щастлива физиономия. Мъчно ми е за мъжа й. Свестен изглежда, а и не виждам да имат някакви проблеми. Праща го в бардак... Той ако знае какво си има вкъщи, лошо ще му стане.

# 739
  • София
И аз мисля, че Драго е намислил нещо за баща си. Не ми е чист. Точно някаква злокобна усмивка мислех, че ще има при прегръдката.

# 740
  • Велико Търново
Забелязахте ли, че почерка на снимката и първата картичка беше един, а на втората друг?
Да. Почеркът на първата картичка беше като този на сватбената снимка, която Денис изпрати на Лора. Но бележката във втория букет беше писана от някой друг.
Всъщност, то не е задължително тези послания в букетите да са писани от изпращача, но все пак...

# 741
  • Манчестър
Забелязахте ли, че почерка на снимката и първата картичка беше един, а на втората друг?

Обикновено картичките се надписват от този , който приготвя букета.

# 742
  • София
На картичката какво пишеше?
"Не може вечно да ме отбягваш
Сега го върнах, тъй като съм недоскив леко, но ми се стори че видях "моето момиче"
На картичката на първите цветя пише " А може би ще си моето момиче"
На картичката, която Ива изрови от кошчето пишеше "не може вечно да ме отбягваш"... и да, и двете бяха писани с различен почерк!

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 00:17 от placebo7

# 743
  • Другата България
Сега стана ясна целта на помощта на Денис към Велин.
100% и той е в плана за отмъщение, утре ще стане ясно как предполагам. Или поне ще започне.
Борко обаче стремглаво губи Лора.

# 744
  • Пловдив
Аз се учудих от прегръдките м/у баща и син...очаквах друго...неприязън, да му съобщи че го мрази и ще му отмъсти.

Май на Борис и Калин ще им трябва още време да се усетят, че шефа им ги "клати" Simple Smile

# 745
И според мен Драго мрази и ще отмъщава на Велин, просто го прави както трябва, защо да му съобщава предварително... нали ще го заболи повече след това като въобще няма да го очаква. А в крайна сметка той е станал дилър и има увредена психика заради баща си, макар в един момент вече той да носи отговорност за себе си и решенията си, можеше и друг път да поеме, а не да вини някого докато другите си живеят своя живот. Психар ми е Драго и ме достраша като се прегръщаха, но доста повече емоции от сцената с Лора...

Калин за какво му е да ходи в бардак, той бардака му е вкъщи.

# 746
  • София
Именно, и все повече ме плаши Драго-Денис. Най-логичен завършек би бил да го жертват сценаристите или да го вкарат в затвора пак. Всеки сам избира пътя, по който да върви. Той е избрал лошия, Борис също му го каза. Никак не вярвам, че в името на любовта той ще стане бял и добър.

# 747
Да се включа и аз;
Не успявам да го гледам редовно,но и ден пропуск и излиза,че се е случило нещо-върви динамично сюжета,което на мен ми харесва;
Много кратки тези серии обаче , докато започне и хайде свърши;
Актьорския състав не ме дразни и всички си се справят поне по моите разбирания;
Аз не съм видяла ,кога брата мафиот се видя с Лора?! ПРеди колко епизода е било?

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 14:20 от Наоми

# 748
А как се е променил този баща така? Те са преживели нещо страшно явно, а сега го представят уж любящ, нищо че пак е в издънка

# 749
Човек може да е любящ, но алкохола е наркотиците да го променят изцяло и да не може да се познае. Обикновено когато някой се излекува е съвсем различен човек, но тук в България сякаш алкохолизма не се смята за проблем, дори често е геройство, а е толкова често срещано сред мъжете у нас. Същите се тревожат за младежите дали не употребяват наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт