Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 490
  • 784
  •   1
Отговори
# 750
Драго не смятам, че таи омраза към баща си. Добре знае, че тогава алкохола го е превърнал в нищожество, но пък е положил усилия да се освободи от тази зависимост. Единствено има претенции за Лора и това е което има да дели с брат си. Останалото не го интересува и е готов да помага на всички въпреки миналото. И според мен мястото му е в затвора или неуспешен опит да изнудва някой по-голям мафиот, но така всичко ще приключи и едва ли това е целта на сценаристите.

# 751
И на мен ми е странен образът на Велин и отношението на Драго към него.
Ясно, че му е баща и въпреки всичко милее за него, но чак такова... Той с майка си не се държа толкова топло.
В ретроспекцията от детството им, не ми се стори Велин да е пиян, беше си обикновен агресор. Да, вероятно пиенето му е давало кураж, но аз съм на мнение, че той си е такъв и без алкохол, просто сега се владее.
Не всеки пияница бие и не всеки насилник пие.
Ето, сега не близва, но пак удари Симо и то, за няма нищо. Далеч по-лоши неща се случват на деца, но въпреки това родителите им не шамарят чуждите деца.

# 752
  • София
Според мен проблема между Борис и Драго е не само Лора, но и това, че Драго смята, че Борис го е предал на полицията. От там затвора и от там му се скапва целия живот.

Наоми, може би в серията в понеделник се видяха Драго и Лора. Не съм на 100% убедена.

# 753
Драго не го смятам, че е толкова примитивен да тръгне на война срещу брат си само защото подозира, че го е предал. Има достатъчно власт и връзки в момента за да се добере до истината. Виждаме, че ако е сигурен в това и иска да отмъсти вече да го е сторил, но това което прави са само опити да се домогне до Лора. Борис е в ужас точно от това. От дотук показаното не смятам, че Борис е предател и се надявам да успее да го докаже.

# 754
  • Пловдив
То е ясно, че не е Борис предател...въпросът е кога Драго ще го разбере.

Нова тема дали ще трябва...?

# 755
  • София
Хм, интересна теория, yahoo 🤔

# 756
  • София
Драго не го смятам, че е толкова примитивен да тръгне на война срещу брат си само защото подозира, че го е предал. Има достатъчно власт и връзки в момента за да се добере до истината. Виждаме, че ако е сигурен в това и иска да отмъсти вече да го е сторил, но това което прави са само опити да се домогне до Лора. Борис е в ужас точно от това. От дотук показаното не смятам, че Борис е предател и се надявам да успее да го докаже.
За мен е точно това! Драго иска отмъщение, реабилитация, иска това, което смята, че би имал, ако не е трябвало да влезне в затвора и да "умре"!
Схемата е "Граф Монте Кристо"!
 Иска да получи реабилитация от обществото (сега е бизнесмен с връзки и пари)
Иска да отмъсти на брат си, че го е предал
Иска да си върне момичето
Иска да унижи баща си, защото е малтретирал майка им( и за да я защитят и да И помогнат, са се забъркали в схеми, които обръщат живота им)
Иска всичко, което не е могъл да има през тези 15 години. И тъй като е чакал 15дълги години, бързото отмъщение няма да му донесе удовлетворение... ще го прави бавно!
 Така ми се струва!

# 757
Освен родителите му, как пък никой не му се зарадва че е жив бе? Егати и брата, и годеницата...Ами ако някой  ми ''възкръсне'' като Драго, дори и да не ми е брат, любим или роднина, ами след като ми премиине първоначалния шок, ще взема да се зарадвам, да го прегърна, целуна, поплачем заедно, пък после ако ще да се бием. Ако съм на Драго ще ги очистя, само защото не са щастливи че съм жив. За мен от всички срещи най-искрена беше с бащата, и ми се струва, че Драго ще му прости само защото искрено го посрещна.

# 758
И за мен е много странно, че се неглижира, това че го смятаха за мъртъв. Лора му каза "Появяваш се след толкова време и .... ". Егати, сестро, не се появява, преди 1 месец бяхте на гроба му да го оплаквате! Лично аз сигурно ще пратя по ягодите всичко, ако член на семейството ми се завърне от там дет' не се връщат.

# 759
  • София
Ами разковничето е точно там, как точно се е появил!
 На майката и бащата се явява и казва "здравей, аз съм, аз се завърнах" и те припадат от умиление, защото им е дете, и го обичат, и са готови на всичко, ако може детето им да е живо и здраво! И детето им (Драго) е живо и здраво, и за тях в този момент няма нищо друго по-важно!
Докато Борис разследва престъпник, разследва убийство, наркотици, рекет, злоупотреба с влияние... и изведнъж разбира, че Денис е Драго... И Денис се срещна с Борис, когато той благоволи, след като Борис го преследва, звъня му, вися му в бара...показа му , че знае, че той е брат му... И след като няколко пъти Денис му пусна заигравки ( Оригамито, робота)...Борис все пак е следовател, не е много трудно да се досетиш как брат ти се е "гъбаркал" с теб!
 За Лора писах преди няколко дни, тя  точно това му каза днес... Той се явява след толкова години и предявява претенции, че нещо (в случая Някой) му принадлежи... е, откъде накъде?
Просто Борис и Лора имат малко повече информация и се опитват да мислят, усещат как са нагласени като пешки в нечия игра! И в същото време се борят с последиците, които "смъртта" на Драго, лично им е причинила!

Но следващия епизод се очертава интересен! Викито ще разбута кошера...

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:25 от placebo7

# 760
  • Велико Търново
За мен срещата на Драго с баща му беше театър от страна на Драго. Това мило "тате" по-скоро ми се стори като "замазване на очите", за да може по-бързо да го прикотка и след това да си отмъсти с пълна сила. Да, Велин го прие чистосърдечно, но просто няма как след всичките им причинени нещастия синът му да бъде толкова благосклонен.
А сцената беше изиграна много добре и от двамата, разбира се.

# 761
  • София
И аз съм убедена, че Драго ще прецака баща си на края, все пак, ако не е бил той, вероятно нищо от това е нямало да се случи.

# 762
Ще имаме ли нова тема? Обаче повечето, които пишем сме на едно мнение и някак не може да се заформи дискусия, ако можеше поне да пишат повече хора и повече мнения ! Явно не е толкова гледам... Но и ние които гледаме не пишем по много

# 763
  • Пловдив
Писах на модератор да каже дали може да остане тая тема или тр.да пусна нова...

# 764
Драго не смятам, че таи омраза към баща си. Добре знае, че тогава алкохола го е превърнал в нищожество, но пък е положил усилия да се освободи от тази зависимост. Единствено има претенции за Лора и това е което има да дели с брат си. Останалото не го интересува и е готов да помага на всички въпреки миналото. И според мен мястото му е в затвора или неуспешен опит да изнудва някой по-голям мафиот, но така всичко ще приключи и едва ли това е целта на сценаристите.

Може и големият Шеф да прекрати сътрудничеството в един момент ... не малко убийства на мафиоти е имало.

Общи условия

Активация на акаунт