На море в Лозенец 2025

• 1 137
  • 6
  •   1
Отговори
Това е най- любимото ми местенце! Ако има и други любители на Лозенец ще се радвам да споделят!

# 1
  • Sofia
Обичам Лозенец и се радвам, че пуснахте темата, защото преди точно 2 дни търсих актуална и се изненадах, че няма активна от много време.
Ще се радвам, ако някой сподели да хубаво местенце, където да се отседне, така че да е в близка комуникация, както с центъра, така и с пътя за Къминг Юг.
Успех на темата, да има много коментари и споделени позитивни морски изживявания Simple Smile

# 2
И аз ще се радвам да споделите мнение

# 3
И ние тази година сме се насочили за Лозенец и тъй като сме с малко дете, което ще му е за първи път на море доста се поразрових къде да запазим нощувките си и се спряхме на Siena Premium Retreat. Някой който е отсядал там може ли да даде отзив за хотела?

# 4
И ние тази година решихме да посетим Лозенец. Не сме били там от 3 години, ще се радвам да споделите хубави места за хапване на нормални цени, предполагам през последните години нещата са се променили..Като цяло ще ми е интересно, ако някой вече е бил там тази година да сподели как вървят цените по ресторантите? Ние отсядаме в къща за гости Колеви, харесва ни, уютно и чисто е, е не е 5 звезден хотел, но реално само спим там.

# 5
Ние посещаваме винаги Баба Яга. Готвят вкусно и цените са прилични. Живот и здраве ще видим как ще е тази година. Ние посещаваме съседна на Вашата къща за гости Николови😊

# 6
Момичета, имам огромна молба към почиващите тази година в Лозенец. Почивали сме във вилно селище Бора преди доста години и много ни хареса, но си е сравнително далечко от плажа по едни кози пътеки. Може ли който ще ходи до плаж Корал да види откъде може да се мине и дали от вилното селище - ул. Георги Кондолов мисля беше има пешеходен достъп до плажа, както и дали бетономанията е развихрена на макс в последните години в посока морето? Предварително огромно благодаря на тези, които се отзоват, аз с удоволствие бих резервирала там ако положението е както минали години.

Общи условия

Активация на акаунт