Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 998
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
Понеже пак малко го проспах, не знам що тъй ми се получава Joy.. Иначе ми беше ми много интересно. Ако зам. министъра е този когото упоиха и  снимаха това е Чавдар Монов, най-прекрасният глас в ефира, запомнила съм го от дублирането, още преди да нашуми толкова Васил Бинев. Някой питаше и отговарям.

# 166
На мен ми е интересно какво е отношението на брата-мафиот към брата-полицай (още не съм им запомнила имената). Оставам с впечатлението, че има нещо там...

# 167
  • Пловдив
Как какво? Simple Smile Брато мафиот мрази другия...откраднал му е жената и заради него най-вероятно е пострадал.
А полицая брат пък се обвинява, че заради него е загинал. И аз не им помня имената...

# 168
  • Велико Търново
Ей така като покажат актьор, който се изявява най-вече или изцяло в дублажа, е много хубаво. Наистина името Чавдар Монов е изключително познато от "текста четоха..." ама с физиономия не можех да го свържа.
Освен с Васил Бинев така беше с Даниел Цочев, със Силвия Лулчева, с Гергана Стоянова и още. Радвам се че гласовете се и визуализират малко по малко. Благодаря, *Амбър*!

Братът-полицай е Борис. Другият в момента е Денис Топалов, но в действителност е Драгомир. Фамилията им е Донкови.

# 169
Наваксах, изгледах. Става сериалчето и си признавам, че 30 минути са ми предостатъчни Smiley

Чудя се, защо все възкръсват в нашите съвременни сериали. Не може ли да е избягал от полицията, напуснал държавата, живял на Луната...
Все мнима смърт, гробове, помени, жито и врачки Unamused
И голямото отмъщение!
На надгробната плоча ми се мярна 1984 - 2004. Братята бяха 40 годишни момченца Smiley Прощавам им, че сме виждали и филтърното подмладяване на Мутафчиев.

Аз разбрах, че Драго е загинал при транспортирането на затворници.
И много идейно ми се видя това давене в зелевица посред лято.

# 170
  • Sofia
Годината когато е починал не е ли 2014?

# 171
Сега спрях на стоп-кадър. На некролога пише 1984-2004.
Нали все пак 10-тина години трябва да има в полицията Борко, че и шеф го направиха.

# 172
  • Велико Търново
И много идейно ми се видя това давене в зелевица посред лято.
Че и здрави бяха зелките в бидона. А като знам по това време на годината каква смрад и разлигавено зеле е... яко консервант са сложили сигурно Joy  Joy

# 173
  • Пловдив
Той щото искаше да пресъздаде навремето случката...затова са го пазели тоя бидон да не вкисне Laughing

Тая вечер има ли епизод?

# 174
Имало епизод, да.
Днес започва All inclusive, да не забравим Smiley

# 175
Изгледах епизодите до сега и нещо не ми се връзва. Бащата на шестнадесет годишната мацка е същия, който е биел Снежана, така ли? В ролята с откачената си по Таро и хороскопи мадама въобще не прилича на насилник.. И той какъв е в схемата с наркотиците, че там нещо изпуснах кой го заплашваше по телефона Blush

# 176
  • Пловдив
Същият е, да...
Нямам идея за схемата, може и в друго да е замесен.

# 177
Можеше да се предположи, че Лора е била и с двамата братя, но не едновременно.
Интересно какво се е случило, че Борис изпада в паника при мисълта за брат си.

# 178
А Калин Врачански защо взима наркотици ?

Бихте ли припомнили - брата Мафиот знае Ли, че брат му е Полицая ?

# 179
  • Велико Търново
Все се каня да питам. Вероятно под "оная от рекламата на праха за пране" имате предвид Искра Донова - която е в ролята на Ива. А актрисата, която изпълнява ролята на Мая (майката на Вики, нумероложката)? Тя също е от ул. "Хармония". Стела Ганчева се казва
Скрит текст:

alethea, не са наркотици. Явно са някакви психосоматични или успокоителни, към които обаче е развил зависимост и сега иска да се изчисти. Със сигурност има връзка с брат му, но вероятно предстои да разберем каква точно.
За Драгомир - все пак той по някакъв начин е инсценирал смъртта си и през цялото това време е наблюдавал брат си. Няма как да не знае, че е станал полицай.

Общи условия

Активация на акаунт