Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 983
  • 784
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аз от сега си мисля, че нощните партита са само за джоба на съдружничката..нали Лора незнае.

# 226
Много куц избор за ролята на Лора, симпатично момиче на средна възраст, ръждива косица, безизразни очи...
Щеше да е много яко да не напомня на Кера, да не е постна, да е огън и жупел...Само дето май нямаме такава актриса.

# 227
  • Mediterraneo
При по- дълбоко търсене можеше и да излезе подобна актриса, но явно всички продуценти са решили, че ни се гледат най- безличните лица в ролите на сексапилни прелъстителки...

# 228
Аз от сега си мисля, че нощните партита са само за джоба на съдружничката..нали Лора незнае.

И аз така мисля .
Иначе защо ще е алчна толкова за тия париь

# 229
Вероятно си прибира парите, няма как иначе да оправдае от къде са тези приходи.

И предният път като коментирахме Кера, и сега за ролята на Лора смятам, че много добре би паснала Ирина Митева. Много е грациозна и чаровна, и би се справила с такъв образ.
Но в сравнение с Петкова, Йоана е чудесна!

# 230
  • Mediterraneo
Еднакви са ми, честно казано, идентичен типаж, а и актрисите са си слаби.

# 231
  • София
Еднакви са ми, честно казано, идентичен типаж, а и актрисите са си слаби.
Не съм ги гледала другаде, но и на мен са ми едвакви. Дори самите роли - добри жени, с леко консервативно мислене, обличане и поведение, с принципи. А и гласовете им са подобни.

# 232
Ако зам. министъра е този когото упоиха и  снимаха това е Чавдар Монов, най-прекрасният глас в ефира, запомнила съм го от дублирането, още преди да нашуми толкова Васил Бинев. Някой питаше и отговарям.
Благодаря! Прави ми впечатление, че при актьорите от дублажа няма слабо. Всички са на ниво.

А що се отнася до фаталната жена - Ирина Митева не я виждам в такава роля. Не искам да злобея, но просто аз не виждам това, което всички останали виждат в тази актриса.Освен това с Любомира Башева са като близначки.
Такава роля най би отивала на Диана Димитрова, но да кажем, че и Йоана не се справя толкова зле.

# 233
  • София
И аз не харесвам как играе Ирина Митева, само в Откраднат живот съм я гледала. Много е красива, ролята й там беше изключително драматична, но ми стоеше изкуствено. Гласът й ужасно ме дразнеше.
Всъщност ролята на Лора не е нещо кой знае какво за сега. Не е трудно една хубава, но не изключително красива жена, да бъде обичана от двама мъже, пък било и то братя. Всъщност стана ли ясно, че тя е имала нещо реално с Драго? Може сега просто така да й се е присънило. Нещо не се връзва с образа й това.

# 234
  • Mediterraneo
Как да не е имала нищо реално с Драго, нали ги даваха да се натискат на една пейка в миналото.

# 235
  • Другата България
Как да не е имала нищо реално с Драго, нали ги даваха да се натискат на една пейка в миналото.
По време на същото натискане Драго дори предложи да "кажат на Борис".
Което ме навежда на мисълта, че Борето не знае за тази ситуация, забежка, любов или каквото и да е било.

# 236
  • София
Не съм го видяла това. Всъщност снощи гледах "големия" епизод и си попълних някои дупки. Тогава ми е странно, но дори и най-примерните жени имат тайни.

# 237
Аз харесвам актрисата, която играе Лора. Женствена и нежна е, а за мъжете често това е по-важно от класическата красота. Когато Лора се е загаджила с Борис, той и брат му са били смазани от живота  млади момчета.  Силвия Петкова ми е симпатична, но не беше подходяща за ролята на Кера. Няма излъчване на фаталната жена, която омая всички доближили се до нея мъже.
Сериалът ми харесва. То след напъните на Фуча всичко би ни харесало. И тук има мутри, но не са така елементарни.

# 238
Йоанна Темелкова се старае, давам и шанс. Бих предпочела обаче Теодора Духовникова или Ралица Паскалева. За жалост Йоанна Буковска или Лилия Маравиля не отговарят възрастово.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 04:26 от Dimana12

# 239
А тя щото Теодора отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт