Модни консултации - 47

• 46 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Street of Dreams
Аз вече имам "торбести" дънки, но още не съм ги обличала. Много ми харесва как стоят.

Миналата година си взех тъмносиньо зимно яке (под коляното) с метален оттенък - много ефектно и беше хит. Иначе не съм фен, особено на чанти и обувки, освен ако не е нещо матово.

Велур почиствам с една специална гъбичка, но всичко, което имам е черно и не знам дали би свършила работа на жълт велур...

# 76
Велур почиствам с ето такава гъбка. От обикновен магазин я взех,  май беше Т-Маркет или Фантастико.
Много е ефективна за светлите мокасини на ММ, като нови стават:

# 77
Харесвам металическите дрехи. Дори съм си сложила един шлифер сребрист в количката. Но още му се чудя. А съм влюбена в един лачен блейзер, доста втален, цвят капучино още от миналата година. Видях го в магазин в The mall, но ми беше голям. Постоянно търся нещо такова, мисля го, но нищо не откривам. Любов от пръв поглед. Марката беше Marella.

# 78
Аз също съм в издирване на ботички, но класически и лесно съчетаеми. Също така и качествен, елегантен часовник. Приемам идей Simple Smile
За часовник бих ти препоръчала STORM красиви са и не са ми мръднали имам два,носела съм ги и на море и на басейн.
За обувки нямам любима марка по случайност все попадам на италиански марки(неизвестни но пък хубави и удобни)

# 79
  • София
Моите Melvin&Hamilton вече пеят лебедовата си песен и обмислям покупката на нови за тази есен/ зима. Много са ми любими, но имам проблем с това, че кракът ми е от най-тесните, а техните модели предполагат точно такъв крак. Чудя се дали да рискувам с разширяване при обущар или ще им разваля фасона на тези красотички. 

# 80
Харесвам металическите финиши, може би не цяла дреха, но пък зависи от дрехата де, определено не бих обула нищо изцяло метализирато. За топ да, но не и за панталон. Обувки, чанти и якета отдавна имам в този "стил", а също и една блуза с 3/4 ръкав с метализиран мотив. Проблемът е, че ако не са добре направени, може да изглеждат евтино (за дрехи специално говоря).

Harpalike, може да пробваш първо спрей, ако обувките са естествена кожа, а обущар за краен случай.

# 81
Коригирам се!
Точно там е проблема с метализираните дрехи, а дори и аксесоари. На-често изглеждат евтини, та чак пошли.
Иначе имам един плътен клин, трикотажен, в сребристо, за който изръсих сума пари преди 3-4 години и още не съм обличала. Дано му намеря някой ден приложение Laughing
Иначе съм на мнение, че не е за куцо, кьораво и сакато, както се казва. Трябва да имаш нужния усет и осанка, за да не изглеждаш като магистралка.

# 82
Всякакви светливи дрешки, аксесоари ми навяват кич и ги избягвам.

# 83
Това не ми се струва хич кичозно

това също

# 84
  • Бургас
Да,най-вече трябва да са добре направени,за да изглеждат красиво.Италианците обаче ги умеят и чакам да видя какво ще предложат.За сега имам чанти и обувки в металически цветове,блузи,чорапогащници в черно и бордо,които стоят много ефектно с кецове/сникърси,в комбинация със спортно-елегантни поли и горнища в същия стил(изчистени).Клиновете,които искам,ще ги комбинирам по същия начин,но горнищата ще бъдат поне до средата на бедрото.Имам такива на Twinset и Moschino,и ще изглежда супер.
Виждам,че и винила ще бъде тренд.Миналата година си купих такава пола на Imperial-страхотна е,но дали съм я слагала и 2-ва пъти,заради ИП.Ще се оглеждам и за още такива дрешки,определено.

ПП Едните ми металически обувки в сребристо са и леко огледални(Twinset),Най-много си ги носих с една рокля на Скоч и Сода в тревисто зелено.Постоянно получавах комплименти.
Границата м/у кича и екстравагантното,вярно е тънка,но за тези,които имат усет е игра и не я преминават...Напротив

Горния пост много ми хареса.Якето е трепач!

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 19:17 от Nina_Z

# 85
Якето в предходния пост, аз лично не го възприемам като металик, не е така блестящо и огледално. Металика за мен е огледален и брутално натрапчив.
Иначе още не мога да прежаля едно такова сребисто кожено яке, което ВИП-а на амазон ми анулираха поръчката.

# 86
Исках да покажа, че "металик" не е непременно лъскаво и крещящо, иначе на живо си има метален блясък, но не е като ламаринено.

# 87
  • Бургас
Якето в предходния пост, аз лично не го възприемам като металик, не е така блестящо и огледално. Металика за мен е огледален и брутално натрапчив.
Иначе още не мога да прежаля едно такова сребисто кожено яке, което ВИП-а на амазон ми анулираха поръчката.
Брутални и лъскави са сигурно на пазара в Меден Рудник.
Да не бъркаш с ламе? Joy Идеята за тези цветове е да наподобяват в повечето случаи вида на разтопен метал.Имам и такива червила и лакове на Диор и Шанел-уникални просто.С телефона съм и ми е тегаво да ровя и качвам снимки,за това и посочих марки в предния си пост.Влез,виж,разгледай.
Зимата,когато в придобивките възклицаваше по металическите ми чорапогащници и ме питаше от къде са,да не би да бяха лъскави и брутални..

# 88
Брутални и лъскави са сигурно на пазара в Меден Рудник.
Да не бъркаш с ламе? Joy Идеята за тези цветове е да наподобяват в повечето случаи вида на разтопен метал.Имам и такива червила и лакове на Диор и Шанел-уникални просто.С телефона съм и ми е тегаво да ровя и качвам снимки,за това и посочих марки в предния си пост.Влез,виж,разгледай.
Зимата,когато в придобивките възклицаваше по металическите ми чорапогащници и ме питаше от къде са,да не би да бяха лъскави и брутални..
Съвсем, не. Именно, Нина, това е добър металик, иначе в Меден рудник не съм стъпвала от 10 години Laughing Laughing Laughing Laughing , не ми и липсва. Ламето го заобикалям, като Дявола - Евангелието. Така, както масата разбира металика. Плаши ме идеята, че всички ще заблестят, затова и така го написах по-горе. Иначе сама знаеш, че скоро си купих металик чантичка за кръста и адски много си я харесвам. Просто съм виждала такива гротескни съчетания по улиците, че магистралките пасти да ядат.
Металния ефект на сенките на Шанел е умопомрачителен, имам в черно, зелено, синьо, сребристо и прасковено. Аааах!

# 89
Ето металик, който ми харесва, но ми е доста скъпо https://mobile.yoox.com/us/41879185SL/item#dept=women&sts=Se … Id=&sizeName=

Общи условия

Активация на акаунт