Модни консултации - 47

• 46 234
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
За мен /на 46 съм/ дънковото яке е просто нещо, което имам. Виси си на закачалката, взимам и излизам.
Коженото не ми харесва, защото е много набръчкано. Хубава кожа /даже изкуствена/ не стои така.

# 526
  • София
Аз тази година за пръв път имам дънково яке, на 33 години 😁 Еми много ми е удобно и съм много свежа с него. Нося го с рокли/поли и кецове. Моя мъж също каза, че съм като тийн с него, но в добрия смисъл 🙂
Бих си взела и като посоченото кожено яке, но в кафявата гама, за съжаление пак от много време не откривам точното
Скрит текст:

# 527
Изобщо не мисля, че дънковите якета са тинейджърски и дори, че придават тинн усещане. За ежедневието, неофициални събития, на които не се изисква дрес-код и на спортно-елегантен стил са изключително практична и универсална дреха. Някои хора живеят с модните разбирания от миналия век Simple Smile

# 528
И аз не харесвам дънкови якета, никога не съм имала такова и не си се представям с такова, не знам защо. Или може би знам, но не желая да обидя някой и то без да го целя.

# 529
"На вкус и цвет товарищей нет"!
Но такива обобщения са ми силно непонятни,Стрина Калина! Вярвам ,че всяка от нас би могла да намери своето дънково яке, както и повод да го облече,стига да има въображение да го съчетае правилно.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 11:43 от Sissy

# 530
"На вкус и цвет товарищей нет"!
Такива обобщения са ми силно непонятни,Стрина Калина! Вярвам ,че всяка от нас би могла да намери своето дънково яке, както и повод да го облече,стига да има въображение да съчетае правилно.
Кое е непонятно? Предполагам и ти имаш определен тип дрехи, или обувки, които просто не харесваш. Аз не искам да търся дънково яке, защото просто няма да го облека, иначе съм виждала достатъчно дънкови якета през живота ми. Не е до това кое точно дънково яке ще е, а фактът че е дънково. Както има хора, които не харесват и нямат кожено яке. Flowers Cherry Blossom

# 531
  • София
Стана ми интересна каква ще да е тази обида на дънково яке Grinning
Аз на животински принт не се засягам, остава на дънково яке ( шегувам се Wink )

Пускам малко снимки, на готини(за мен) комбинации с такова. Супер стандартни, лесно приложими и все пак изглеждащи добре и подходящи за ежедневието на една голяма част жени.
Скрит текст:

# 532
Дънково яке с рокля ми е любимо Simple Smile
Основно така ги нося. Или със спортен панталон. С дънки - не

# 533
Стана ми интересна каква ще да е тази обида на дънково яке Grinning
Аз на животински принт не се засягам, остава на дънково яке ( шегувам се Wink )

Пускам малко снимки, на готини(за мен) комбинации с такова. Супер стандартни, лесно приложими и все пак изглеждащи добре и подходящи за ежедневието на една голяма част жени.
~Étoile~Тъкмо бях тръгнала да постна последната от твоите снимки, но си ме изпреварила Smile
Ето и така не е лошо, само с други обувки може би
Скрит текст:

Аз имам класическо тъмносиньо, вталено, средно дълго - малко под талията. Нося така
Скрит текст:
или с пола с А-силует, или с един сив панталон на дребно черно-оранжево каре и талия пейпърбаг.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 12:24 от Light Beam

# 534
  • Пловдив
Ще ме карате да си купя дънково яке Joy
Междудругото никога не съм имала, а съм фен на денима.
От година-две ползвам дънкови ризи като връхни дрехи.

# 535
Ама разбира се че няма да се обиждаме на дънкови (кожени) якета, притнове и тем подобни. Всеки си има лични предпочитания и представа за естетика и си се съобразява основно с тях.
Между другото много харесвам животински принтове използвани с мярка, качествено отпечатани и на хубава материя, са страхотен акцент.

# 536
Сега, минавайки към идеята на темата следва да споделят, че в момента не са модерни скъсените връхни дрехи, а напротив - модната тенденция е към удължени якета, сака и палта, които не са вталени. Същото важи и за тренчкотите.
https://bg.ballardsicecream.com/1037-fashionable-outerwear-fall- … 021-new-oute.html

В линка има и нестандартнати комбинации от палто и чехли/сандали, например, обсъждана по-горе.

Не е препоръчително впити дрехи и в горната, и в долната част, също. Препоръката е към уравновесяване на силуета, не скини силует.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 20:58 от bubanka

# 537
Това ме впечатли
Скрит текст:
Тъкмо беше залязъл и позабравен тоя "горещ" тренд  на анцузите с токчета Sweat Smile
Дълги палта харесвам и това е едно малкото неща в списъка ми за този сезон.

# 538
Този тренд точно - тоталното разностилие, като анцузи и токчета /през 90-те беше шушляк с токчета/ и палто със сандали/чехли е нещо, което лично аз не бих последвала. Това е облекло, тип"отскочих за бързо до магазина, че забравих бирата".
Не следвам всеки писък. Преценявам си от кой има файда и кой е повече голо крещене.

И аз съм фен на дългите палта. Имам такива и ще си ги нося с удоволствие.Моите са вталени, но си поръчах едно в модния в момента цвяк камел, което е с по-права кройка.
Ето това чакам:
https://shop.mango.com/bg/search?kw=77005555%20-%20STRAUSS&b … amp;variant=false

В комбинация с дънки и пуловер в гамата, както и едни велурени боти, отново в нея и кашмирен шал, но от други места.

# 539
Не знам, аз такива патологии като показаната по-горе, на улицата не съм виждала Smile

Общи условия

Активация на акаунт