Модни консултации - 47

• 46 250
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Harpalike ще се радвам да покажеш, моите са тези и честно много ми е трудно да ги съчетавам
Скрит текст:

# 571
  • София
Ще поровя в нета, че моите оксфордки са в някакв хахав нюанс на сребристото и не вървят с всеки модел от цветовете, които имам в гардероба. Ама нататък.

# 572
Благодаря, продължавам да търся чисто бели кеци тогаз. Оказва се не много лесна задача всъщност Simple Smile
Вчера гледах тези:
https://m.jdsports.co.uk/product/white-adidas-originals-honey-lo … &gclsrc=aw.ds

# 573
Благодаря, продължавам да търся чисто бели кеци тогаз. Оказва се не много лесна задача всъщност Simple Smile
Да, просто е на пръв поглед само. Миналото лято бях гост на сватба с дрескод "бели кецки". След изнурително търсене на съвършените такива, в крайна сметка се оказах собственик на бяло-сребристи. Не ми се вързаха с роклята на макове и маргаритки, естествено... Отидох с бели сандали в крайна сметка. Кецките, трябва да видя къде са... още не съм носила.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 22:07 от Light Beam

# 574
G&B, мерси за идеята. Моделът ми харесва, обаче са изкуствени Sad Търся естествена кожа, по възможност и стелката да е кожена, ама с нея бих направила компромис.

Light Beam, да, нали! Оказва се сериозно предизвикателство, а уж не са кой знае какво. Или са прекалено спортни, или са тюфлеци, или имат някакви шарении за декорация. Май ще се примиря с евентуално малко черно отзад на петата. Намерих няколко кожени, обаче цените са им неприятни. 
Скрит текст:
Само последните са на приемлива цена.

# 575
  • Mediterraneo
Superga са последните кецки, които си купих. Жълти търсих дълго време и ги открих. Много удобни, не бях запозната с марката, но ги препоръчвам. Цената не мога да коментирам, аз ги взех за смешни пари на оферта в Амазон( нямаха и 20 евро). Не са кожени.

# 576
  • Street of Dreams
Моите задължителни бели кецове в момента са Nike Royale Court, със сива запетайка, но има и с бяла. Удобни са ми много, затова ги купих два пъти за две години. Сега обмислям чисто бели някакви, без лого, без нищо.

В първия пост бях писала, че искам само домашни дрехи тази есен. Обаче започвам да се заглеждам и реших първо какво искам - offwhite дълга права жилетка с колан или палто в същия цвят, пак дълго.

# 577
  • София

В търсене на бели кожени кецки, миналата година поръчах тези:
https://www.obuvki.bg/gumenki-keds-kickstart-wh57559-white-blue.html
Нося ги вече почти година. Любимите кецове са ми. От мека кожа са и са много удобни.

# 578
Някъде, офлайн, да са пуснали бели или черни тениски, памук, за предпочитане с V- образно деколте, по-евтини? Трябват ми за зимния сезон, но не държа да са плътни. Търся нещо по-евтино, което да нося до работа под пуловер, а после да става за пред хора. В стаята, в която работя температурата е около 25-28 градуса. Flushed

# 579
Sunglasses

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:59 от Анонимен

# 580
Goddess, виж в Есприт. Имат от прганик памук, хубави са им и са около 20-30лв.
Не знам дали те устройва цената, но пък са качествени. ММ си купува от техните и сме доволни.

Evana, виждала съм много сладки, детски чорапогащници, които са до коляното черни с коте и нагоре са телесен цвят, мисля ще седи добре, а и няма да е много строго, освен ако не е това идеята.
Нещо такова:
https://www.lily.bg/chorapogashti-s-kote

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 21:43 от Lollaa*

# 581
  • Mediterraneo
Евана, с най- обикновен чорапогащник телесен цвят.

# 582
  • София
Май в Уайкики мернах дамски тениски с V  деколте.

# 583
За чорапогащника, може и с някакъв кремав, да се връзва с цвета на блузата. Просто да не е толкова искрящо бял.

Goddess, долни тениски взимам от ASOS - имат на тяхната си марка. Добро качество са, несе извъртат (повечето), не се свиват в сушилнята и са на добра цена. Не е офлайн магазина, ама ако не успееш да намериш.

# 584
С какво бихте носили това сакенце, за да не е твърде скучно?
Не успях да сваля само снимка, затова пускам линк.
https://www.yoox.com/GB/49535456/item?tp=56348&tduid=257c251 … =4&sizeName=S

Общи условия

Активация на акаунт