Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече! Тема 7 (2020)

• 45 424
  • 561
  •   1
Отговори
# 270
Аз също съм голям фен на А дерма. А и в интерес на истината флакона е голям и оправдава цената . Аромата е много нежен . Замислих се за Бебо ,тъй като акушврката беше много мила и пряма . Имам,като мостра само шампоан ,който ще изпробвам довечера ,но лосиона след баня също е много важен .

# 271
  • София
За мокрите кърпи съм съгласна, Бебелан и Бочко  са чудесни, много повече ми харесваха от Памперс. ДМските бейбилов също, сега взех един нов вид с 99% вода за проба.
Вече, Water wipes сигурно също са хубави, но аз съм стисната и няма как да стане.

# 272
Не мога да си позволя water wipes по никакъв начин :Д . Помня, че имаше една мама, която поръчваше от Англия и й излизаха пъти по-евтино, но това беше 2017-18, преди Брекзит, сега не знам как стоят нещата.

# 273
  • Terra incognita
Аз съм взела на Памперс уотър уайпс едно кашонче да ги пробвам. Но за сега още не съм, основно се измиваме след смяна на пелена.

# 274
Кърпички Бебо бях взела в болницата с каката. Не ми харесаха, бяха сухи. Ще им дам шанс пак.
Ползвам на Бочко, доволна съм.
Лосион и шампоан взех на здраве био. Нямам мнение за сега.
Гледам в Емаг кашон кърпички Бочко, но не излизат по-евтино от кварталния детски магазин. Иска ми се да напазарувам на едро и да не го мисля месец, два. С две породени всичко свършва бързо, а дори не ползвам кърпички с бебето всеки път. Това мъжко дупе ми е по-лесно да го мия с вода.

# 275
Аз мразя Бочко Grinning , на мен са ми много мокри - точно затова харесвам Бебо, че не са толкова напоени. И не харесвам самата кърпичка материята при Бочко. Та, ако не ти харесва точно това, по-добре не пробвай пак, наистина са по-сухи от Бочко. Хубавото е, че за всеки има нещо на пазара, хихихи, само да го намерим.

Разбирам те за едрите покупки, и аз много се дразня все да мисля имам ли това и онова.

# 276
Когато отворя пакет Бочко и първите са сухи, обръщам го на обратно и течността се разпределя. Не харесвам пакета с лилаво. Мисля, че те ставаха чак на пяна.

# 277
Момичета, минавам да се отчета - на 07.09.2020 г. се роди нашата дъщеричка. Нормално раждане, но за съжаление ми я взеха веднага и чак на следващия ден ще я видя. Трябвало една вечер да е под наблюдение заради  ГД. Няма да разказвам,  защото не е красиво и не искам да плаша бъдещите мами. Ако някой го и интересува нещо ще отговарям на лично. Лека вечер от мен и успех Simple Smile Надявам се Като в другите групи да продължим да обменяме опит за бебоците 🙂

# 278
Честито! Не се тревожи, с ГД е нормално да я вземат, така съм чувала. Скоро ще сте заедно! Да сте честити и двете!

# 279
  • Чикаго / София
Зайка_Байка честита дъщеричка! Да расте здрава и с късмет! Дано скоро ти я донесат и се гушкате двете!

Когато сме си в къщи направо мия дупето, кърпички използвам много рядко, само ако трябва малко да позабърша преди миенето. Имам няколко мостри и съм купила два пакета някакви с  99.9% вода и ползвам тях в редките случаи, в които се налага.

Козметика имам мостри на Мустела и няколко тукашни. Още не сме ги използвали, защото сме къпали до сега бебка само с вода и то само веднъж, откакто сме се прибрали от болницата. Пъпчето почти е паднало, чакам го да падне днес или утре и може да й направим една баня.  Така или иначе, докато е толкова малка, няма да я къпем всяка вечер.

# 280
Когато отворя пакет Бочко и първите са сухи, обръщам го на обратно и течността се разпределя. Не харесвам пакета с лилаво. Мисля, че те ставаха чак на пяна.
Йони, точно лилавите с лавандула съм ползвала - при бърсане правят пяна, да, ужасни са.

# 281
  • София
Зайка-Байка, честито бебче, хайде бързичко да се възстановявате и двечките и скоро да се гушкате!

За кърпичките, аз също вкъщи не съм ползвала редовно, предпочитах да измия на чешмата дупето. Иначе харесвам на Лидл купили сензитив, те са без добавени аромати и не правят много пяна. Също бебелан, а сега съм взела на бебо за проба, но не съм ги отваряла още и нямам впечатления.

# 282
Още не излизате много и затова не ви трябват 😁

# 283
  • София
И, да, с баткото изкарах едно цяло лято почти всеки ден от 9 до 5 в парка и определено тогава ползвах повечко 😁

Още не излизате много и затова не ви трябват 😁

# 284
Здравейте мами и бъдещи такива.Ако търсите украса за" Добре дошло бебе",торта от памперси,картички и визитки на нормални цени разгледайте https://www.facebook.com/groups/734472860439649/?ref=share.
Бъдете здрави вие и бебчетата ви.

Общи условия

Активация на акаунт