Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 712
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Mostly in my mind
И аз имам на Клареса.  Впечатленията са ми същите за цветовете- хубави, плътни, покривни. Отговарят си на картинката

# 136
Здравейте момичета ,  Flowers Hibiscus
кои са основните правила ,които трябва спазваме за да НЕ унищожим собствените си нокти???
Не слагам никакъв гел лак от около три месеца.
 Ноктите ми бяха в трагично състояние и догато израстваха се огъваха и чупеха непрекъснато. Тънки като вестник! Sad
Сега ще започна отново с гел лака  , но не искам да ми се случи същото ....
Благодаря предварително

Аз за себе си спазвам тези правила:
Не пилиш с ел. пила
Не режеш кожи
Киснеш в лимон/лимонтузу и мажеш с масло - това ще ти помогне много за меките нокти
Почистваш добре преди нанасяне на покритие
Ползваш качествена база с каре отдолу
Сменяш покритието на 2 седмици

Аз спазвам абсолютно същите правила, с изключение на базата. Правейки лаково каре с хубави продукти си позволявам всички гел неща да са китайски. Най-важното са маслата и лимона/лимонтузу! Сигурна съм, че те направиха ноктите ми много здрави (пу-пу)!

# 137
  • Пловдив
Да се разбира, че след сваляне на лака, киснете ноктите, след това нанасяте масло и чак тогава правите новия маникюр?

# 138
Момичета, имам въпрос за изравняването на ноктите с база.
Като се нанесе база се изпича и тогава се нанася капката за изравняване и нокътя се обръща надолу и пак се пече или се прави всичко това и се пече само един път?
Благодаря!

# 139
  • Варна
Нанасяш един тънък слой на целия нокът и печеш. След това нанасяш отново вече без да пестиш материала отново на цял нокът и върху тоя слой без да печеш слагаш капката. Нали трябва да има върху какво да се разлее базата.

# 140
Момичета, по колко време киснете в лимон ноктите, и по колко често на ден?

# 141
  • Варна
Не ги кисна. Държа едно шише жълто от тия ефтинджосите на плота и когато мия нещо или след готвене просто поливам. Вечер след баня също и много често това е единственото ми подкиселяване. Не прекалявайте с лимона! И не слагайте поне 24ч. преди да печете в лампата.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 10:38 от prinzesata

# 142
Да се разбира, че след сваляне на лака, киснете ноктите, след това нанасяте масло и чак тогава правите новия маникюр?
Правят го редовно/всекидневно включително докато има лак на ноктите.Аз все забравям, но нямам потребност към момента.
Масло преди лакиране май не е добра идея. При мен бяга базата от нокътя и е кошмар за лакиране.

# 143
  • София
Здравейте, нова съм в групата и доста прочетох преди да се осмеля да пиша.
От около месец си правя маникюра сама и имам стартов комплект UV/LED лампа, обезмаслител Lina, база и топ лак Jessie.
От прочетеното разбрах, че е важно базата да е качествена. Моля да ми препоръчате добра белеща се и стандартна лесно сваляща се база. Изчетох коментарите за Kodi - правилно ли се ориентирам, че е добра, но не се пече, а се чака да изсъхне? На Kodi ли да се спра или има по-добра? Предпочитам да я закупя от България, за да спестя чакането за доставка Simple Smile Какво е мнението ви за продуктите на SNB - може да съм пропуснала коментарите...
Също така моля да ми препоръчате топ лак лъскав и матов, който да не пожълтява, а матовия да матира добре.

Благодаря предварително за отделеното време Flowers Sunflower

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 14:09 от ffiffka

# 144
Базата на Коди се пече, както и всички други бази за гел лак. Вероятно сте чели за ултрабонда, че не се пече.
Аз я имам тази база, не е лоша, но се сгъстява доста и става трудно за нанасяне. В момента ползвам белеща база на Блускай, добра е.

Сега си поръчах база, топ и няколко лака на Claresa, ще ги пробвам и ще дам мнение.

# 145
Белещата база на Коди не се пече, вероятно за нея става въпрос.

# 146
  • София
Здравейте, благодаря за отговорите!
Имах предвид белещата се база - в описанието не се пече. В коментарите прочетох, че е по-добре ако се пече. Затова се чудя нея ли да взема или друга марка, която се пече?  
Моля за съвет и за топ лак лъскав и матов, които да не пожълтяват. Кой матира добре?

# 147
За матов топ, Невена похвали този на dg coco, поръчах го ,но още не съм го ползвала. Като му дойде времето и аз ще изкажа мнение!

# 148
  • Пловдив
Тези обезмаслител, база и топ ок ли са или да се преориентирам към друга марка?

# 149
Аз съм с тези база и топ, но аз още експериментирам и търся най-доброто за мен. Бели ми се на цяла люспа на макс до седмица. Ползвам праймър на друга марка.
Сега си чакам Коди ултрабонд, база и топ ще видим тогава как е и ще мога да сравня. 🙄🤷

Общи условия

Активация на акаунт