Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 660
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
StellaRose3, кой е цвета?

# 301
Ооо с този отговор ще вляза в темата за муните ,но чак като се лакирах видях че това е каучукова база😄😄😄 на Jessie или 185 или 216 ,но когато купувах по цвят ми хареса и си помислих ,че ще става и за френски и не покрива никак😊.А то база,но е неутрално и ми харесва.

# 302
  • на брега на морето
Стела Роуз, няма нищо срамно или смешно! Да разбирам ли, че си само с база и топ отгоре? Или с 2 бази и топ? Според мен изглежда нормално маникюрът ти. Да, топовете са течни. Постепенно ще свикнеш. И аз се оливах редовно с топа в началото. Сега пък се старая да не ми е съвсем обърсана четката на топа, че топът си иска по- дебеличко от слоя лак. По- брутално е ако се олееш с базата обаче, отколкото с топа. А при теб гледам базата  си е ок. Малко по малко всичко си идва на мястото.Hug

# 303
Да с 2 бази и топ,но и така става,следващия път ще е по-добре,нормално е с нови непознати продукти като се пробва да не се получи от първия път,иначе съм работила в салон,гледала съм как се работи преди да имам Инстаграм.Имам фризьорски салон и понякога си мисля да изкарам и курс за маникюр (отлагам го 2г вече).

# 304
Стела, не всички се разтичат, това зависи от формулата най-вече, има гъсти и редки топове.

# 305
  • Варна
Мушни го за малко в хладилника преди следващото лакиране въпросния топ. Като им е студено доста се сгъстяват. И според мен си се справила добре. Минавай с дървена пръчка или точкатор около кожа след всеки слой. Получава се равно и красиво. По принцип цветен лак и топ се разтичат докъдето е базата повече трудно. Ако нея я сложиш добре после е лесно.

# 306
  • София
Мелина, моля за линк към базата на Индиго в ибей.

StellaRose3 - Много ми харесва. Справила си се страхотно. Я дай снимка на тази база.

На тема бази съм. Grin В момента съм с Lint базата на Коди ( която бях забравила) и вече вторая седмица е Ок.

# 307
  • на брега на морето
Майка Зайка:hugs:, ето от този продавач съм поръчала последно-  на 19 октомври 2019 год, видях в историята. Помня, че дойде бързо.
https://www.ebay.com/c/15029036733
Ако не се отваря линкът- кажи.

# 308
Момичета, как мога да разбера дали гел лакът е добре изпечен? Имам съмнения, че новата ми лампа не пече добре.
Сложи слой лак на едно целуфанче, изпечи го колкото го печеш на нокти и като го отделиш после от целуфана ще разбереш дали се опича или му трябва повече време.

# 309
Цитат на: Майка Зайка link=topic=1245883.msg41408053#msg41408053 date=160044137

[b
StellaRose3[/b] - Много ми харесва. Справила си се страхотно. Я дай снимка на тази база.

216 мисля че е ,китайче Джеси.

# 310

Сложи слой лак на едно целуфанче, изпечи го колкото го печеш на нокти и като го отделиш после от целуфана ще разбереш дали се опича или му трябва повече време.

Благодаря, точно този съвет четох вчера в нета и го пробвах. И светъл цветен гел лак на Коди не се изпича за 30 сек в китайска лампа с мощност 120 W. След една минута печене база, гел лак и топ бяха добре изпечени.

# 311
Аз първия път само пекох 30 секунди, но ми се струва малко. От тогава пека всичко по 60, даже понякога повече. Със Сън 5 съм, не знам колко W.

# 312
И аз 30 секунди не пека никога за по сигурно. Ползвам ги само ако трябва да запека нещо, да не се разтича.

# 313
Аз пека база 45сек, цвят 60сек, топ 2 мин.за по сигурно, и всичко е перфектно. Пека със сън х5 плюс   с 36 диода водят я 80w но дали е толкова...
Между другото ,вие пробвали ли сте на не запечатвате свобония край при лакиране и забелязали ли сте разлика в трайноста ? Предния път като се лакирах, не запечатвах и лака издържа точно 2 седмици Blush

# 314
Аз не запечатвам нито един слой и нямам нито белене, нито отслояване. Така или иначе си го сменям на две седмици, защото имам достатъчно много цветове и домашни условия. Не ми харесва и като израстват ноктите и се вижда към кутикулите - няма причина да искам да го държа по-дълго 🙂

Общи условия

Активация на акаунт