Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 646
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
Запечатвам само база, почти суха четка, ноктите ми са къси и е трудно и се омазвам. Не мога обаче да се похваля с особено голяма трайност. 8-10 дни. Но и много чопля, не пазя ноктите. Не ползвам китайски лакове.

# 316
Сега се сетих да питам , как се справяте със сухите и груби кожички , направо ми се плаче като видя моите Cry Някакви съвети имате ли?

# 317
  • Варна
Сега се сетих да питам , как се справяте със сухите и груби кожички , направо ми се плаче като видя моите Cry Някакви съвети имате ли?
Мазане с масло, по няколко пъти на ден.

# 318
  • София
Мелина, благодаря за линка. Отваря се. ☺️

За нежни кожички и заздравяване на ноктите:
По съвет от тук за мазане с лимон или оцет, скоро в едно шише с помпа сипах 1:1, лимонов сок и зехтин. Стана като двуфазен лосион. След миене на съдове или ръце, раздрусвам и се мажа. Това от мързел ми дойде, защото нямам нерви да мажа с лимон и после със зехтин.

Сложила съм му Х, някой да не го помисли за веро или сапун 😆

# 319
Снощи за първи път ползвах базата на Bestone. Намирам я за доста гъста, но аз имам опит с каучукова база само на Bluesky, Bestone ми се явява едва като втопи опит за база. Сравнявайки с Bluesky, както вече казах я намирам за доста гъста, което от своя страна ме затруднява при нанасянето. В лампа изобщо не ми пари, което пък намирам за голям плюс. Към момента ноктите ми са една идея по-твърди, отколкото когато съм правила маникюра с Блускайската база. Ако маникюра ми издържа, поне колкото с Блускай база, бих предпочела тази на Bestone, въпреки трудното нанасяне. Това че не пари изобщо и че ноктите са по-твърди ми е достатъчно, за да предпочета нея при евентуална еднаква издръжливост.
Да споделя и аз моя опит с базата. Моето сравнение е с укрепващите бази на мишей и клареса. В сравнение с тях е по рядка, лесно я нанесох, добре се разпределя, не пари. Общо взето, хареса ми. По мека е от клареса, но по твърда от мишей. За издръжливост не мога да бъда критерий, защото повечето продукти, правилно нанесени, ми държат. Белеща база не ползвам.

# 320
Четох доста добри отзиви в предната тема за матовия топ на Бютилукс, но ме интересува дали има доволни и от останалите им топ лакове. Търся си топ с дълготраен блясък от Алито. Използвам каучуковия на Кани, но изобщо не седи лъскаво и искам да го сменя. Също така моля за помощ и в издирването на лак с такива едри черни частички Grinning . Преди време съм попадала на такъв, но не помня марката, а сега не мога да го открия. Искам да си взема, за да го използвам върху цветен лак както е на снимката.

# 321
Момичета, препоръчайте четки за рисуване, може и от Али. Не знам кои са хубави. Не искам след едно - две използвания да стават с 10 върха и да са за боклука. Нещо качествено споделете Simple Smile

# 322
Мелина, благодаря за линка. Отваря се. ☺️

За нежни кожички и заздравяване на ноктите:
По съвет от тук за мазане с лимон или оцет, скоро в едно шише с помпа сипах 1:1, лимонов сок и зехтин. Стана като двуфазен лосион. След миене на съдове или ръце, раздрусвам и се мажа. Това от мързел ми дойде, защото нямам нерви да мажа с лимон и после със зехтин.

Сложила съм му Х, някой да не го помисли за веро или сапун 😆
Ми то щом и така може, аз имам половин шише масло за нокти, да взема да го допълня с лимонов сок и така да мажа, мисля че пак става, нали Blush

# 323
Момичета, препоръчайте четки за рисуване, може и от Али. Не знам кои са хубави. Не искам след едно - две използвания да стават с 10 върха и да са за боклука. Нещо качествено споделете Simple Smile
Важно е как ги поддържате,а не само какви са..дори бих казала,че няма значение какви са,ако ви вършат работа и се поддържат правилно.

# 324
Вчера съвсем случайно в един от големите магазини за козметика попаднах на гел лакове и бази. Имаше 1 топ на коди, но беше матовия. Въпросът ми е на истинския топ пише ли някъде  uv? На този отзад пишеше гел лак. Не разбрах за печене ли е. И продавачката не можа да ми каже със сигурност. Ето и днешната занимавка.

# 325
Вчера съвсем случайно в един от големите магазини за козметика попаднах на гел лакове и бази. Имаше 1 топ на коди, но беше матовия. Въпросът ми е на истинския топ пише ли някъде  uv? На този отзад пишеше гел лак. Не разбрах за печене ли е. И продавачката не можа да ми каже със сигурност. Ето и днешната занимавка.

[/quot
Кой е основния цвят,?

# 326
Venislava, основният цвят е манджа с грозде Grinning. Смесила съм цветна база на прити с млечно розовия на gd coco  и 01 на jessie. По отделно нещо не ми се получават, но като ги смесих стана много добре.

# 327
Четох доста добри отзиви в предната тема за матовия топ на Бютилукс, но ме интересува дали има доволни и от останалите им топ лакове. Търся си топ с дълготраен блясък от Алито. Използвам каучуковия на Кани, но изобщо не седи лъскаво и искам да го сменя. Също така моля за помощ и в издирването на лак с такива едри черни частички Grinning . Преди време съм попадала на такъв, но не помня марката, а сега не мога да го открия. Искам да си взема, за да го използвам върху цветен лак както е на снимката.

Добър е топа без лепкав на Бютилукс.. Също много хубав е топа на Jessie. Него май го има в някои китайски магазини тук

# 328
Скрит текст:

Ето две предложения

Gd coco

Или на щандовете на Bel london - обикновени лакове в козметичните магазини Wink

# 329

Общи условия

Активация на акаунт