Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 638
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Минавам само да благодаря на Harpalike, че сподели как си бели гелът. Снощи пробвах по този начин и съм изключително доволна! Вече се бях отчаяла, защото все имах откъртени части нокът. Благодаря ти, Harpalike 😊 Прочетох в лаковата тема, че съчетаваш гел с обикновен лак, би ли споделила как процедираш?
И да попитам за темпериран топ на UNO от алиекспрес някой да има впечатления? Много са хвалени из фейсбук групите с този на CoKekou.

# 331
  • Бургас
Също така моля за помощ и в издирването на лак с такива едри черни частички Grinning . Преди време съм попадала на такъв, но не помня марката, а сега не мога да го открия. Искам да си взема, за да го използвам върху цветен лак както е на снимката.

[/quote] В Инстаграм гледах едно клипче трик, точно за такъв. Вземи няколко клечки за зъби и ги нацапай с черен гел лак, после на хартийка от удължител ги намацай пръснато. Полимеризираш, след което ги отлепяш с нещо, смесва с топ или база и ето ти лак с едри частици, може и с повече цветове. Дано ме разбра, че и аз се обърках в стремежа си, да обяснявам 😁💅😜

# 332
Много благодаря , момичета. Ще опитам трикчето на Герита, но ще поръчам и лака на Елит 99 за всеки случай, тъй като има огромна вероятност с трика нищо да не ми се получи, защото съм много саката за такива неща Satisfied
Ако не забравя когато пристигне ще споделя резултата в темата Relaxed

# 333
Макс имаха такава серия

# 334
  • София
deliberation, радвам се за успеха! Нищо ново не съм казала, всичко за гел-лаковете съм научила от тази тема и мисля, че една от най-полезните в целия форум.

Относно съчетанието на гел основа и топ с обикновени лакове за цвят, също от тук почерпих информация. В общи линии нанасяш базата, както го правиш по принцип - лаково каре, белеща се база, каучукова база (ако ползваш). Печене, както обикновено на базата. След това махаш лепкавия слой. Нанасяш обикновения лак на един или два пласта и чакаш хубаво да изсъхне - поне час. Обеззаразяваш със спирт. И след това нанасяш топ гел лак. Четох мнения, че не става с всеки лак. При мен се е получавало с A-England, H&M и брокат на Bell. Хубаво трябва да запечаташ и свободния край на нокътя с топа.

# 335
Обикновения лак нанасям по следния метод - база, топ, бърсане на лепкав, обикновен, съхне поне час и отново топ.

# 336
А защо върху топ вместо директно върху базата?

# 337
И аз нанасям върху топ. Причината е, че така постигнах трайност. Иначе не ми изсъхна добре обикновения лак и още същия ден се развали маникюра като повлече и горния слой, и долния.

# 338
  • Sofia
Макс имаха такава серия

Каква е тази марка? Много са красиви цветовете?

# 339
Благодаря ви за отговорите, момичета, ще експериментирам.
Забравих да спомена, че този път под блеещата база на Нес сложих каре от безцветен мат на ГР, та вероятно и това е спомогнало по-лесното белене.

# 340
Макс имаха такава серия

Каква е тази марка? Много са красиви цветовете?
Мисля,че са от Молдова,но ако някой знае по-точно инфо да сподели.
Ползвала съм тяхна каучукова база и топ и нямах оплаквания,а и бяха 15лв/ бр. ,като поръчвах(може и да бъркам)

Edit: 2017г. 7мл каучуков топ/база са стрували 12,80

# 341
  • София
Има такива лакове в сайта на Коди, Gelure, заглеждам ги, но не съм взимала още.

# 342
  • на брега на морето
И на БП видях такива лакове- например светлосиньо с такива точици. И мен ме засърбяха ръцете, щото ме върна в спомените- като тийнейджърка имах подобно синьо и прозрачен лак с черни точки и много обичах да си правя такъв лак.Joy Но засега се въздържах. Blush

# 343
Момичета бихте ли дали отзиви за продуктите на Sally Hansen - за премахване на кожички, заздравителите и тн. В момента са доста намалени в момента в Ремедиум.

И всъщност знаете ли магазини в София, където продават гел-лакове?

# 344
Писах преди няколко дни, че ми пристигна каучуковата базата на Коди. Вече 10 дни съм с нея. Няма обелено и  Не съм поправяла. Топът още не е пристигнал и съм с топа на Венелиса.
Бях чела от вас, че четката е гадна и трудно се нанася. Пробвах с четката на базата трудно беше, но не чак толкова. Аз имам само една четка (поръчала съм си други) и на едната ръка опитах с нея определено ми беше по трудно.

Ноктите ми вече са доста поучукани, особено палец и показалец. И може би утре ще го сваля.

Скрит текст:

Скрит текст:

Имах рана на кутрето и затова не е лакирано
Нокътят на Палеца на лявата ръка се счупи преди два дни, одрязах до дъно и днес пак се счупи. 🤷🙄

Общи условия

Активация на акаунт