Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 322
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Мога ли да помоля за линк към продавач в Бг на лампата от 120 вт? Или друга мощна?

# 346
Момичета , тези двата брокатените лака на Веналиса   плътни ли са или са просто брокат с прозрачна основа? Ако имате снимка на нокът , цена няма да имате Kissing Heart

# 347
Здравейте момичета! Взех си лампа Sun 3, уж, изпратиха ми според мен имитация на тази марка, пише UVLED вместо SUNUV, затова е добре да се пазарува от оригинален сайт, не от алиекспрес, но това е. Искам да попитам колко време изпичате лаковете на cnd, аз опитах варианта 90-120-120-90 от страх да не би да е малко. Незнам това ли е правилният вариант, ефекта е лъскав красив маникюр без разлика от професионалната им лампа( макар и онази да много кипра и мощна). Имам притеснения за преизпичане  на лака и евентуални увреждания на нокътната плочка. Моля споделете! 

# 348
  • Sofia
Здравейте момичета! Взех си лампа Sun 3, уж, изпратиха ми според мен имитация на тази марка, пише UVLED вместо SUNUV, затова е добре да се пазарува от оригинален сайт, не от алиекспрес, но това е. Искам да попитам колко време изпичате лаковете на cnd, аз опитах варианта 90-120-120-90 от страх да не би да е малко. Незнам това ли е правилният вариант, ефекта е лъскав красив маникюр без разлика от професионалната им лампа( макар и онази да много кипра и мощна). Имам притеснения за преизпичане  на лака и евентуални увреждания на нокътната плочка. Моля споделете! 

Аз не съм запозната с марката, но тези времена според мен са твърде много - може да причини отплепване на нокът, дисхидроза и т.н

# 349
Днес нещата на Bestone пак са на промоция и мислех да поръчам някой лак, но преди това писах на марката, за да попитам за състава. Пускам ви комуникацията, за да си направите сметката за каква фирма става въпрос и как се отнасят към клиентите си.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 18:52 от esmeralda23

# 350
  • София
Потрес!

# 351
Шокирана съм 😶

Venislava Todorova, имам друг цвят от тази серия. Тук е на 2 пласта, ако не ме лъже паметта, беше преди няколко месеца. Моля да се абстрахирате от качеството на лакиране 😁

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:44 от deliberation

# 352
Ами те, Beston, нима не знаете кой ги продава? Един тарикат от Варна, който не можа да реши DJ ли ще е, певец ли или дилър на продукти за маникюр и една рускиня... Първо беше с Марина( Лара Морано) и тя го светна за Starlet, после не знам кво стана... И домъкна тая и измислих тая простотия😁😁😁

# 353
Well...и да съм искала да пробвам след такива думи от тяхна страна ще пропусна определено!

# 354
Ами и аз пропуснах. Joy

# 355
Здравейте, може ли да ми кажете дали тези UV лампи са добри за печене? Искам да си поръчам добра печка, само, че не мога да разбера каква е разликата между тях.

# 356
Тези мисля че са по 9вата, което си е твърде слаба. Аз бих ти препоръчала Sun x5 plus или Max вече ти ще си прецениш. Гледай вътре диодите да са над 30! Разликите са много , време за печене, някои имат и сензор,  показаната от теб не съм сигурна дали става за педикюр, но нека и някоя по разбираща да даде мнение!

# 357
  • Варна
Олеле... страшна работа. Тези си плачат за Господари на ефира.

# 358
Бих искала да благодаря на Venislava Todorova за бързия и коректен отговор, а сега искам да ми кажете какво мислите за тези гелове, защото до неделя искам да си събера целият комплект за да мога да го поръчам и да си го използвам. Много благодаря за мненията, които давате. Всяко едно от тях за мен е от значение тъй като до сега не съм си правила сама маникюр в домашни условия, а много бих искала.

# 359
  • Варна
Леле JoyJoyJoy. Жива да не бях. Наясно съм за какво неграмотно племе иде реч в гилдията/простете ми дами,които се занимавате професионално/.
От няколко месеца се опитвам да си намеря свястна маникюристка и то във Варна. Не искам декорации или нещо невиждано. Искам читав класически маникюр/може и апаратен,но внимателно/. Кутикулите ми са изключително тънки и се разкървавяват от нищо. От два салона си тръгвам без лак с разкървавени ръце при положение,че съм обяснила положението. На последното място ми се отговори:"Е какво толкова няма да ти изтече кръвта"RageRageRage,а на отказът ми да ме лакират в това състояние само дето не ме нарекоха луда.
Тъй,че съвсем сериозно съм решила да изкарам някакъв курс и да се науча сама да си оформям ноктите-само това не мога.

Deni Von D тия лампи за нищо не стават,недопечен белещ се лак и огромен риск от алергия-това по темата от мен.

me4okapuhi
и на моята SUN3 пише UVLED,но категорично не е менте. Служи ми вярно вече трета година и пече всичко. Не прекалявай с печенето. База дори на бомбе е изпечена за 1мин. Ако е тънко нанесена и 30сек. са достатъчни. Цвят пека по 1мин. Веналиса съм ги пекла и 3мин. и пак пускат цвят,но те са такива гадове. Топ Гелиш също 1мин.
Винаги много се хиля с пустите маркови лампи:grinning:. Маркови,маркови колко да са маркови? Една брандова лепенка не си струва трицифрената цена. Всичките са китайски.

Общи условия

Активация на акаунт