Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 289
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Амини пропуск извинявай Heart. След като изсъхна микросел изтрих хубаво свободния край със скрабфрешер и сложих ултрабонд. Алесандро е на цял нокът без запечатване на свободния край. Там е само Сикретли. Сваля се нормално все едно съм с рейнфорс. Поръчала съм два лака на Алесандро от новите тия всичко в едно и ще видим ще заменят ли базата.

# 391
Сподели резултата като пробваш новите Алесандро.
Много време ми отнема маникюра и на мен, много пластове са, и всякакви укрепващи такъми... а не дай си боже и  декорации да правиш, ходя си едноцветна.
Тази седмица съм с едно обикновено Опи, от дълготрайната формула, с УВ топ, издържа работната седмица.

# 392
Не е DJ Теди Джордж, а DJ JERRY
Като ученичка имах чалга период ,та този не пееше ли с Малина и други чалгарки? За да не е спам да попитам спайдър гел и фолио за отпечатване от къде си намирате,защото в Прити зоун и Нейлс.бг нямаха в наличност? От Алито ако поръчам свестни ли са?

За спайдър гел от Алито четох добри отзиви за този който е на Born Pretty . Имаше и доста реални снимки в мненията и реших и аз да го поръчам . Чакам го да дойде и ще споделя мнение.

# 393
  • на брега на морето
И на мен ми отнема много време маникюра. Затова рядко правя всичко в 1 един ден. Обикновено единия ден махам лака. И евентуално режа/ оформям ноктите. Някой път рязане и оформяне на другия ден. Слагам и ремувър за кутикули на Евелин. На следващия ден вечерта се лакирам. Някой път и сутрин като са на училище децата, но по- обичам вечер. И декорациите рядко правя успоредно с лакирането, освен ако не е нещо " бързо", или ако е за някакъв повод и няма да имам време да си правя декорацията на другия ден. Някой път си ходя едноцветна и аз, или щото така ми е хрумнало, или щото нямам време за декорации. Иначе мога да направя декорация на следващия ден или дори след 2-3 дена.

# 394
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не е много добре лакирано Simple Smile Сменям на 14 дни, та си мисля, че ще изтрае до тогава Simple Smile
Протокол: фрешър на Коди; база Сикретли (хибрид 2) - 90 сек.; цвят по 2 - 120 сек. (тъмен - Силкер Флекси 76; светъл - Елит 99 NU005); топ Сикретли - 120 сек. Надявам се да издържи 14 дни и да се махне толкова лесно, колкото предното лакиране (марките на цветовете са други и ако има затруднения при махането може да дойдат от цвета...)

Скрит текст:

Предният ден махам стария лак; почиствам кутикули; оформям - час някъде, не повече време ми отнема. На следващия ден лакирам - ако е само 1 цвят и за 40 мин. се справям, но ако слагам стикери си отнема час време ...

# 395
  • София
Фолио и спайдер гел от Али съм поръчвала само, много са хубави! От спайдера имах само черно и бяло, но чакам всеки момент и други цветове.
Забравих да похваля гела за отпечатване на фолио на Коди, страхотен е! Прави чудесен отпечатък, стига да сложите фолиото както трябва и да не забравите като мен да избършете лепкавият слой на лака, ако няма да слагате фолиото на цял нокът😁 пече се 30 сек. Иначе съм взела гел.за фолио и на Ванелиса, но не съм го пробвала още.
При отпечатването, аз позволих да се нагъне фолиото.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 12:06 от Lucky@Mamma

# 396
Фолио и спайдер гел от Али съм поръчвала само, много са хубави! От спайдера имах само черно и бяло, но чакам всеки момент и други цветове.
Забравих да похваля гела за отпечатване на фолио на Коди, страхотен е! Прави чудесен отпечатък, стига да сложите фолиото както трябва и да не забравите като мен да избършете лепкавият слой на лака, ако няма да слагате фолиото на цял нокът😁 пече се 30 сек. Иначе съм взела гел.за фолио и на Ванелиса, но не съм го пробвала още.
При отпечатването, аз позволих да се нагъне фолиото.
Скрит текст:

Понеже нямам течност за лепкав слой ,защото топа ми е без,може ли със спирт да се махне лепкавия или да взема течност?

# 397
  • София
Аз махам със спирт, но се замислям да взема течност? Тези, които ползват течност, каква е разликата?

# 398
 Може ли да попитам за останалите неща свързани с процеса по изграждане на хубав маникюр. Сега за първи път ще си го правя сама в къщи и днес гледам продукти в алиекспрес. Харесала съм си лампа SUNx5, праймер, основа и топ на venalisa, три цвята също на тази марка, като ми се иска също и пила да си поръчам, само, че при нея не знам коя да си избера. Бих се радвала да ми кажете нещата до тук дали са добри и да ме насочите, където имам пропуски. Благодаря предварително.

# 399
Аз свалям с течност, но си бях купила отпреди да знам, че може и със спирт. Състава и мисля е  основно изопропилов алкохол. Та накратко не мисля, че има съществена разлика.

# 400
Харесала съм си лампа SUNx5, праймер, основа и топ на venalisa
Бих те посъветвала да си вземеш основа и топ на качествена марка, а не от Али. Или ако слагаш китайска основа, поне да правиш каре, за да не е в непосредствен допир с нокътя ти.

# 401
  • София
Зарибена от едно клипче в предната /или по-предната тема/ си поръчах лепило /имаше линк от една дама/ за фолиа, както и няколко фолиа от Али. Пристигнаха в петък, и вчера бях решила да тествам. Изчистих лепкавия слой от цветния гел със спирт, нанесох лепилото и пекох 2 мин. Сложих фолиото, натисках, хубаво по ъгълчетата и Т. Н и.... Нищо. Нищо не стана, не се отпечата абсолютно нищо 🙄. Мъчих се 5-10 мин, и нищо не стана и го зарязах. Къде сгреших? Може би трябва да пека лепилото по-малко, или..? Ще се радвам да споделите вашите хитрости.

# 402
  • София
Зарибена от едно клипче в предната /или по-предната тема/ си поръчах лепило /имаше линк от една дама/ за фолиа, както и няколко фолиа от Али. Пристигнаха в петък, и вчера бях решила да тествам. Изчистих лепкавия слой от цветния гел със спирт, нанесох лепилото и пекох 2 мин. Сложих фолиото, натисках, хубаво по ъгълчетата и Т. Н и.... Нищо. Нищо не стана, не се отпечата абсолютно нищо 🙄. Мъчих се 5-10 мин, и нищо не стана и го зарязах. Къде сгреших? Може би трябва да пека лепилото по-малко, или..? Ще се радвам да споделите вашите хитрости.
Пека "лепилото" 60сек. най-много, даже по-малко. От правилната страна ли лепиш фолиото? Вчера дойдоха още фолиа и спайдер геловете, а най-изненадана бях от гела за фолио на Борн Прити, как беше опакован. До сега не съм взимала, може и така да си ги пращат попринцип. 😁
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 09:56 от Lucky@Mamma

# 403
  • София
Lucky@Mamma - ами то фолиото според мен има само една възможна страна. От другата няма принт...
Иначе мерси за съвета, и аз предполагам че много пекох, ще пробвам с 30 сек.

# 404
  • Варна
Даже и 30 са му много в силна лампа.

Общи условия

Активация на акаунт