Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 460
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Да, грешка при писането, извинявам се.
Ще пробвам без каре, въпреки , че много, много не ми се ще.
Благодаря ви!🥰

# 481
  • Варна
Разкарай рейнфорса от протокола. Не ти трябва върху каучукова база. Първия слой база да е супер тънък с втриване в плочката. Не се отказвай от карето ако киснеш.  С втория слой база направи апекс и да има база по свободния край. Ако трябва с тънка четка нанасяй там. Държи Сикретли,хареса ми. Свалих я след близо 3 седмици и то върху белеща база.

# 482
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Търся си хубава гел боичка /черна и бяла/-кажете вие какви ползвате.

# 483
  • Варна
Моите са Коди. Имам десетина,но изключително рядко ги ползвам. По-често ползвам директно лаковете черен и бял на Веналиса. Те са пигментирани колкото боичките.

# 484
Момичета, дали ако сложа върху белеща база обикновена база (Миши имам аз) ще държи повече време лака, при мен е на тото, един път стои до края, друг път пада без даже да забележа на цяла люспа и се отваря от свободния край много. Протокол: фрешер, каре с лъскав и матов обикновен, (последния път само матов, да видя дали ще държи повече), ултрабонд по края, белеща БП, реинфорс, цвят, реинфорс, топ.

# 485
  • Пловдив
👸 благодаря!❤

# 486
  • Варна
Малечка цаката е в перфектното обезмасляване на свободния край. Карето го прави на 2мм. от ръба навътре поне и това свободно пространство го обезмасляваш повторно непосредствено преди нанасянето на ултрабонд. И на мен дежурно ми се отваря свободен край на 10-ти 12-ти ден на палци и показалци ако не обезмасля като света.

# 487
Да, така правя, карето на 2мм от всички краища, защото и от страни се отваря, ще обезмаслявам преди ултрабонда и ще докладвам! Благодаря!

# 488
А с какво обезмаслявате? Аз имам едно "Prep", малко като лакочистител е като мирис - за първоначално минаване на ноктите (това ли е обезмасляването?) и накрая със същото минавам и за махане на лепкавия слой след топа.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 22:38 от Barbabeau

# 489
  • Paris, France
Момичета, дали ако сложа върху белеща база обикновена база (Миши имам аз) ще държи повече време лака, при мен е на тото, един път стои до края, друг път пада без даже да забележа на цяла люспа и се отваря от свободния край много. Протокол: фрешер, каре с лъскав и матов обикновен, (последния път само матов, да видя дали ще държи повече), ултрабонд по края, белеща БП, реинфорс, цвят, реинфорс, топ.

А разбиваш ли добре флаконите всеки път? С реинфорса правиш ли апекс или само мажеш? Миши е каучук. Пробвай, но тотото ме навежда на мисълта, че липсват фотоинициатори. Два слоя реинфорс + топ удебеляват доста. Да махнеш втория?

фифка, цаката е топът да е леко гумен. Не с всеки става. Пробвай да печеш по-малко, 10 или 15 сек вместо минута и веднага да втриеш пудрата. На закаления на Веналиса, примерно, не става номера.

Връщам се да ви чета. По незнайни причини не разбрах, че има нова тема и мислех, че старата е замряла. есмералда23 ме осведоми и услужливо ми пусна линк към тази тема в темата за ноктопластика. Липсвахте ми много. ❤💐❤❤❤

Аз съм с орязани до дъно, чупещи се нокти, белеща се кожа по дланите от непрекъснатото мазане с дезинфектанти. Не знам за Ковида, но карантинните, маската по цял ден и мацането в спирт май ще ме довършат.

# 490
  • Пловдив
Взех си ръкавици с uv защита, отрязах отгоре всяко пръстче и така се лакирам, за който иска - в декатлон
https://www.decathlon.bg/rkavitsi-desert-500-kafvi-id_8502972.html

# 491
  • София
Благодаря момичета Flowers Sunflower 
Използвах топ на Venalisa Tempered Top Coat. Ще следвам съветите за печене и ще използавм друг топ

# 492
  • Mostly in my mind
От снощи.

# 493
Barbabeau, винаги съм обезмаслявала със спирт 95% и не съм имала проблеми, скоро си купих и Фрешер на Коди и го слагам след спирта, не знам дали има разлика.
Това което имаш виждам, че си пише за гел лакове и ако е на спиртна, а не на маслена основа не би трябвало да има проблем с него.
Неви, разбивам само цветните лакове, за да се смеси гела с пигмента. Аз нанасям рейнфорса тънко с цел белене на люспа, не смятам, че ноктите ми стават дебели, по-скоро трябва да наблегна на обезмасляването. Да разбивам ли база и рейнфорс? Thinking
Лолита, много ми харесва, много добре направено Heart Eyes

# 494
  • на брега на морето
Барбабо, аз обезмаслявам с най- обикновен лакочистител ( не мазен), поради липса на спирт( тук не продават в аптеките). Все си казвам да пробвам да обезмасля с червен спирт да пробвам... до следващия път.
Неви, и ти ни липсваше! Hug Heart

Общи условия

Активация на акаунт