Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 607
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
На мен нещата ми идват за един месец най много!

# 466
  • Варна
Мелина,взех най-накрая протеиновата база на Индиго. Адмирации за марката изкефи ме максимално. Страхотна късичка четка,с която се работи перфектно. Консистенцията е средна примерно като на Коди когато е топло. Самоизравнява се с поглед и не тече. Много много ми харесва на първо четене. Ще дам отзив как се държи на капризни нокти. На един палец и показалец я нанесох класически без карета и белеща база само с ултрабонд по края. На другите си е по моя протокол с Алесандро.

# 467
  • София
От къде взимате базата на Индиго? Чела съм, но съм забравила. 🥺

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 19:46 от Lucky@Mamma

# 468
# 469
Аз да намина с още една матова есен.
Ако искате се смейте, ама за пръв път ми се получава рисунка толкова сполучливо. 🥰 Venalisa 42
Скрит текст:

# 470
Малечка, страхотен маникюр. Heart Eyes

# 471
Здравейте, момичета! Знам, че е доста коментирано и със сигурност ви е писнало, нооо моля за съдействие. Искам да закупя ел.пила, изчетох всичко написано в началото, разгледах и предишни теми. За съжаление нито един линк не работи.  Трябва ми ел. пила, която да става за маникюр, педикюр и ноктопластика.
Спрях се на два модела и двата са от Алито:

Първият е предпочитан от повечето дами пишещи тук - JD700, за него видях че параметрите са 12V/35W 40000 оборота
https://www.aliexpress.com/item/32920816037.html?spm=a2g0o.produ … ,searchweb201603_

Вторият е доста купуван в Али, параметрите му са подобни, но и в двата случая не знам дали тази мощност е достатъчна - 32W/18V/1.8A 35000 оборота
https://aliexpress.ru/item/33013978486.html?spm=a2g0o.productlis … ,searchweb201603_
Моля за препоръки дали изобщо някоя от двете става?
* И от двата линка първия модел

# 472
Аз имам този модел и съм много доволна. Ползвам пилата за лична употреба, непрофесионално, за сваляне на гел лак, полигел и оправяне на кутикули. Доста е мощна и работи много бързо.

Но ти трябва доста практика, аз ат няколко сваляния на гел лак сама си изтъних доста ноктите, много лесно може да се прекали, така че внимавай.

По принцип добра пила за професионална употреба трябва да е с мощност поне 30 W и с над 30 000 оборота в минута. За лична употреба и пила с по-слаба мощност ще ти свърши работа.

# 473
Скрит текст:
Аз имам този модел и съм много доволна. Ползвам пилата за лична употреба, непрофесионално, за сваляне на гел лак, полигел и оправяне на кутикули. Доста е мощна и работи много бързо.

Но ти трябва доста практика, аз ат няколко сваляния на гел лак сама си изтъних доста ноктите, много лесно може да се прекали, така че внимавай.

По принцип добра пила за професионална употреба трябва да е с мощност поне 30 W и с над 30 000 оборота в минута. За лична употреба и пила с по-слаба мощност ще ти свърши работа.

Здравей, благодаря ти за отговора! Първоначално се спрях на тази пила, но след това видях че пише 12V/20W в информацията за нея в Али и поради тази причина се отказах. Твоята от къде е закупена?

# 474
15W е моят модел, поръчах я от Али. 12 W са онези другите по-евтините пили Мерцедес 2000, тях не ти ги препоръчвам, защото вибрират ужасно.
Скрит текст:

Другото нещо е, че ватовете на продуктите в Али като цяло не са много реалистични, дори да вземеш нещо с написани повече ватове, не е гаранция, че са такива. Наистина добра пила от там е Strong, но тя си е за професионална употреба, за да е здрава и издръжлива. За домашен маникюр и педикюр за 2 месеца ще ползваш пилата толкова, колкото ще я ползва работеща маникюристка за ден. Направи си сметката колко и дали е нужно да инвестираш в пила. Аз лично не съм склонна да дам повече от 50 лв за моя лична употреба.

И другото нещо, ако вземеш пила, ще ти трябва и прахоуловител. Аз купих моите отделно, но определено излиза по-изгодно да купиш устройство 2 в 1, разгледай и тях като възможност.

# 475
  • Пловдив
Лейдис, нещо ми се опънаха нервите, кажете къде греша:
Обезмаслявам, каре, база сикретли 45 сек, рейнфорс 60 сек, 2 пласта лак по 120 сек, база 120 сек сикретли, лампа sun x5
И лака пада на люспа за 3 дни😬
Допълвам, че забравих - и ултрабонд слагам.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:10 от armira

# 476
Пробвай ултрабонд по свободен край, при мен много помогна! Blush
Ултрабонда печеш ли го?   С друга база пробва ли?

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:22 от Venislava Todorova

# 477
  • София
Моля за помощ - как се слага тази пудра, за да се получи огледалния ефект ?
Опитвах с лепкав слой, без лепкав слой и нищо ... може би самата пудра не е ок ?

# 478
Лейдис, нещо ми се опънаха нервите, кажете къде греша:
Обезмаслявам, каре, база сикретли 45 сек, рейнфорс 60 сек, 2 пласта лак по 120 сек, база 120 сек сикретли, лампа sun x5
И лака пада на люспа за 3 дни😬
Допълвам, че забравих - и ултрабонд слагам.
Не слагай каре, явно нямаш нужда от него.

# 479
  • на брега на морето
Фифка, с четка като за сенки с кръгличък край, слагаш мъничко от пудрата върху топ без лепкав, и търкаш по целия нокът докато не се получи огледалният ефект. Ако трябва добавяш още пудра и търкаш. Ако не стане- или топът ти не е без лепкав( нищо, че се води такъв) или пък пудрата е кофти, не знам. При мен е ставало. Но ефектът не винаги е чак такъв потресаващ като на снимките. И лакът отдолу трябва да е без частици- глитер, брокат, и по- тъмен.
Армира- а защо база накрая вместо топ( или е грешка при писането?) И аз мисля, че са прекалено много "неща".
Пробвай нещо просто- обезмасляваш, 2 слоя база, ултрабонд по ръба, 2 слоя лак, 1 топ и виж какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт