Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 432
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
Аз днес експрериментирах с пигменти и фолио.
Скрит текст:

# 526

Ето и от мен един що-годе есенен маникюр, макар яркото оражнево.
Също така се включвам и с мнение за каучуковата база на Bestone. На мен също не ми хареса. Получи се, не знам как точно да го обясня, но си беше някакво начупване на самият лак, което до сега не ми се беше случвало. Може би на четвътия ден гелът започна да се напуква тук там все едно е стъклен. Доколкото знам, каучуковите бази трябва да са за меки нокти, следователно и да са гъвкави. При тази основа съм напълно убедена, че гъвкавост липсва, щом по този начин се цепи лака. За съжаление съм вече сигурна, че геловете им са съвсем некачествени, но пък опаковката продава, а те определено са създали запомняща се такава.
След постове в тази тема с отвратително държание от страна на фирмата, също така неясния произход и състав - определено не бих купила отново някакъв продукт от тях.
Базата им остава като сувенир в колекцията ми от лакове именно заради красивата опаковка-и до там. Не смятам повече да я ползвам.
При мен напукване на лака нямаше. Може би точно поради факта, че е много мека и гъвкава, а лака ти може да е бил по твърд, да се е получило Напукването. Дъщеря ми пък я похвали, че наистина била гъвкава. Нокътя и се огънал, но не се счупил, но пък още не е свалила лака, за да разберем дали има отслояване. Но така или иначе и аз се придържам към мнението ти, че продуктите от там са прехвалени от "рекламното лице" Grinning, така да се каже.

# 527
В някои китайски магазини има лакове на Джеси и бази вместо да поръчваш потърси такъв магазин в твоя град и виж дали има лакове.По 8 лв си купих 2 цветни бази в сайта са 6.50 като сложиш и доставка е същото.
Гледах ги и си харесах, и тук са по 8лв., но ме интересува как са като гъстота, разтичат ли се, трайни ли са. Какво е твоето мнение, доволна ли си? Ще съм ти благодарна ако качиш и снимка.
Базите са лесни за нанасяне,нямам цветове още и ще си взема някой да пробвам,наскоро качих снимка на 1 от тези бази ,но ще ти кача тук да видиш 216 или 185 и двете са хубави.
Като трайност само с база и топ не е много трайно,напука се на места след 7 ден,до 10 дни и трябваше да се смени.Но ако се сложи 2 пласта цвят и топ може би ще издържи.Само толкова мога да кажа ,защото се лакирах само 2 пъти с тях досега и нямам опит и други лакове освен база 1 цвят и топ на Прити,които издържаха поне 2 седмици и можеше още ако не ми бяха омръзнали.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 00:55 от StellaRose3

# 528
Здравейте, момичета!
Ако позволите ще се радвам да се присъединя в темата 😊 От доста време ви чета и много ви благодаря за всичко, което споделяте!
След неуспешно търсене на добра маникюристка наблизо и липса на време покрай работа и малко дете вкъщи, реших да си взема необходимите неща и да си правя сама маникюра.
Ето го и първият ми опит - има какво да се желае, но като за първи път съм доволна от резултатът. Ще видя и колко ще издържи, при маникюристка на 3тата седмица вече е много зле, така че и на 10-14 дни ще съм доволна..

# 529
  • на брега на морето
Много красиви и интересни маникюри момичета!:hugs:
И аз съм на вълна експерименти и нови неща. След рисуването последния път - сега имам друг замисъл, да видим. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Малечка, много красиво се е получило!:hugs: Какъв е лакът под русалка пигмента на средните пръсти?

# 530
На всички нокти основния цвят е 024 Beau Gel.
Скрит текст:

# 531
Момичета, ултрабонд печете ли го или го оставяте да съхне? От Коди казват, че се нанася на цял нокът и веднага след това върху него се слага базата. По вашия протокол помня, че беше само на свободен край, но не помня съхнеше ли или го печете.

# 532
  • Варна
Не се пече. Съхне на въздух. Ако се сложи на цял нокът държи много яко и няма сваляне после. Затова само по свободен край.

# 533
Мерси, а колко време го оставяш да съхне на въздух? Минута?

# 534
  • Варна
Да, 1 Мин някъде

# 535
  • Paris, France
Слагам 2 слоя ултрабонд по свободния и ъглите до усмивката, ако са къси до средни ноктите, на дълги не пак толкова надолу. 1 слой с добре изцедена четка и чакам 30 сек, още един и пека минута. Никакво белене, никога. Отдавна забравих какво е белене от свободен.

Не се пече по принцип, но ако има системно белене печенето помага. Наистина помага, видях разликата.

Повече от два слоя не се слагат, няма нужда и почва отлепване (проверено 😻🦁). Ако само ултрабонд не помогне се слага кисел праймър, 2 слоя кисел, кисел, ултрабонд и се пече итн.

# 536
Аз го пека, на два слоя по 30 сек!

# 537
  • БГ
Здравейте момичета, ползвам база на Нес -хард база, но вече  си правя 4ти маникюр и не мога да я изравня. Първите 2 пъти беше гъста но се разнасяше добре. Сега е сгъстена е и не се става гладка  основата, съответно и цвета върху нея. Моля препоръчайте ми друга. Преди 2 седмици си правих лак у дома и реших, че не съм се справила добре, но сега виждам, че е от базата.Принудих се да лакирам върху цвета със брокатен лак. Прявя се от скоро сама. Благодаря!

# 538
  • София
Аз да попитам, за базата на Индиго протеиновата, белеща ли е? Как се ползва, колко милилитра е, че не пише? За колко време идва и от къде? Няма много информация на сайта.

# 539
  • Варна
Хич не е белеща 😁. Понеже се научих да свалям с пилата експериментирам с хард бази. Две са разфасовките 7 и 15мл. Идва на другия ден с еконт. До тук съм доволна от нея. Нито един отворен нокът за седмица. Нанесох на два слоя първия тънък втория с апекс.

Общи условия

Активация на акаунт