Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 426
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хич не е белеща 😁. Понеже се научих да свалям с пилата експериментирам с хард бази. Две са разфасовките 7 и 15мл. Идва на другия ден с еконт. До тук съм доволна от нея. Нито един отворен нокът за седмица. Нанесох на два слоя първия тънък втория с апекс.
Благодаря,  за отговора. 🙂 Чудя се коя да взема, че Коди вече се скапа тотално, и със затопляне не става, ама избута почти година.

# 541
  • Стара Загора
Здравейте, вдъхнових се да си правя гел лак вкъщи и си поръчах лампа Sunx5 Max, както дървени избутвачи, буфер пила и 2 лака на Vanesa за проба и тест. Изчетох последните 2 теми и ви следя всеки ден.
Бих искала да питам:
- Каква е цената на Kodi белеща се база и топ?
- Марка за Ултрабонд;
- Трябва ли да матирам ноктите с пилата преди да нанеса обезмаслител
- Карето след обезмаслител и праймер ли се слага, т.е. преди базата?

Благодаря ви много!

# 542
Здравейте момичета, ползвам база на Нес -хард база, но вече  си правя 4ти маникюр и не мога да я изравня. Първите 2 пъти беше гъста но се разнасяше добре. Сега е сгъстена е и не се става гладка  основата, съответно и цвета върху нея. Моля препоръчайте ми друга. Преди 2 седмици си правих лак у дома и реших, че не съм се справила добре, но сега виждам, че е от базата.Принудих се да лакирам върху цвета със брокатен лак. Прявя се от скоро сама. Благодаря!
Преди лакиране постопли базата, като я поставиш в топла вода. Ако се лакираш с нея по-бавно,  можеш и по време на лакирането да постоплиш.
Не знам тази база на нес дали е каучукова, но можеш да махнеш лепкав и да пилиш, с цел правилна форма, ако нанасяш дебело. Аз редовно го правя на себе си, трудно ми е да докарам идеално изравняване. На дъщеря ми се получава супер форма, и рядко пиля. Разбира се, внимаваш да не махнеш цялата база, и да не отнесеш и нокътя😊

# 543
  • Варна

decuto
на Коди белещата база е съхнещ на въздух смърдел. Категорично не става да се лакира човек само с нея. Даже с каучук отгоре е тегава и се бели когато си иска. Не я харесвам и не я препоръчвам особено за начинаещи.
За начало ти предлагам да вземеш нормална каучукова база и да я ползваш с каре. С времето може да тестваш и белеща,но ако не ти държи гарантирано ще зарежеш цялото начинание. Тук харесваме белещите бази,които се пекат.
Марка ултрабонд-Коди. Ефтинджос е и стига за години.
Не матирам нокти даже полирам ако има някъде наранено. Каре директно на обезмаслен нокът без свободен край и 2мм от плочката по свободен край.Там слагаш съответно ултрабонд.

Lucky@Mamma аз с моето лакиране дъно на база не съм видяла с изключение на Алесандро. Две бази на Коди изхвърлих защото станаха на сопол пълни на 2/3. Затова 7мл. ми е супер разфасовка. Даже с бомбета ще откара месеци. Често подарявам даже харесвани бази и топове защото продуктите си имат годност.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:13 от prinzesata

# 544
  • София
Nevi, бих ти дала как съм го направила, ама композицията се оказа толкова нестабилна, че ме е срам. На първия ден имам един отлепен лак, на втория - друг. Падат под душа като листа, но поне нямам завлечен нокът. За първи път ми се случва такова чудо.

# 545
  • на брега на морето

Летен исках! Joy Само листото е есенно, нарисувах с четката на лепилото листо и отпечатах фолио. Другото са печати.
База индиго- 2 слоя. Лаковете са азур CG22 на 3 слоя и кораловото е ГД Коко 805а - на 2 слоя. Топ Веналиса без лепкав.

# 546
  • София
Мелина_3, протеиновата база, нали? Как я сваляш?

prinzesata, тази на Коди ми е първата база изобщо, пак добре издържа, не знам колко е останала. И се чудя пак ли Коди или Индиго?
С каква гъстота е Индиго, четката как е?

# 547
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте, вдъхнових се да си правя гел лак вкъщи и си поръчах лампа Sunx5 Max, както дървени избутвачи, буфер пила и 2 лака на Vanesa за проба и тест. Изчетох последните 2 теми и ви следя всеки ден.
Бих искала да питам:
- Каква е цената на Kodi белеща се база и топ?
- Марка за Ултрабонд;
- Трябва ли да матирам ноктите с пилата преди да нанеса обезмаслител
- Карето след обезмаслител и праймер ли се слага, т.е. преди базата?

Благодаря ви много!

Карето се прави веднага след изсъхване на клензър  или спирт или фрешър, ако ползуваш. Тънко се слага и се чака да изсъхне добре, 5-10 минути. Аз слагам 2 слоя матов топ на Essie.

Ultrabond - Не съм попаднала на лош. Който си избереш Sensationail primer е любимият ми заради малък обем, лесно преносим и къса, тънка четка. Коди е хубав като му се подстриже четката 🤩. С всеки става. Не виждам разлика.

Матиране  - категорично не първия път. Прави се само ако нищо друго не помогне при системно белене от едни и същи нокти в свободен край.

За цената на Коди - има я в сайта, но препоръчвам нелепата се база на Born pretty peel off, URsugar, European nail peel off uv base и Jolifin от предната страница. Да бъде с печене, а не съхнеща на въздух.

Трябва ти топ. Gelish top it off ми е любимеца, но ползувам без лепкав Elite99 no wipe или Venalisa tempered. Ако ги купиш в буре от 30мл ти трябва и четка. Ползувам четка от празен, стар топ във флакон. [

quote author=Harpalike link=topic=1245883.msg41536614#msg41536614 date=1602495651]
Nevi, бих ти дала как съм го направила, ама композицията се оказа толкова нестабилна, че ме е срам. На първия ден имам един отлепен лак, на втория - друг. Падат под душа като листа, но поне нямам завлечен нокът. За първи път ми се случва такова чудо.
[/quote]

Казвай тогава! Ще сложа гел отдолу. Влюбих се в този маникюр.

# 548
  • на брега на морето
Лъки Hug, да, протеиновата. Аз не съм имала друга база освен нея всъщност, тъй че нямам база за сравнение. Не е много гъста и много лесно се нанася. 1- я слой го правя супер тъничък и четката ми е удобна да достигна почти до края на " затънтените ъгълчета" на ноктите. 2 слой по- дебел и се изравнява сам т.е. лесно.
Свалям с накисване- с тази течност за сваляне на гел лак

или с обикновен лакочистител. И с двете става бързо- 5-10 Мин, няма нужда от повече. Но повече харесвам течността, защото като свалям с обикновен лакочистител ноктите ми тук- там са по- рошави, т.е. видът им е по- добър след течността. И двата случая ноктите ми са в добър вид. Сменям лака на 2 седмици. Най- вече защото ми омръзва. Някой път може да имам забелено на свободен край на някой пръст около 12-13 ден. Но не ползвам ултрабонд (/рейнфорс и т.н.). Все си казвам, че може да си купя да пробвам, но не мисля, че ми се налага особено. Доволна съм от това положение и тази база( голяма реклама и направих). Blush

# 549
  • Варна
Мелина мисля си,че рекламата и е основателна Heart. Базата е с консистенцията на Коди каучука в топло време. Четката обаче е в пъти по-добра-направо страхотна. Късичка и се разперва за прецизно нанасяне. Май ще поръчам някой и друг цветен лак техен. Правят промоции разни във фейса.

# 550
Поръчах си за проба Семилак и Silcare
Повече се впечатлих от Silcare...Всъщност впечатлих не е точната дума - разтича се като Нес и се събира в ъгълчетата,ако не полимеризираш веднага след нанасяне,но пък готин цвят и прилична цена.Семилак дойде в  калпава опаковка (според мен за този ценови клас не трябва да има криви/ незатварящи се капачки )
Скрит текст:

# 551
  • София
Благодаря ви, Мелина и Принцесата, поръчах я! 😁
Леле, а какви цветове има 😍но се въздъражах (не знам как 😆), че съм се заринала лекичко с цветове! Но ето тези са страхотниии! 💛🧡

# 552
  • Sofia
Здравейте има ли някой реални снимки на КОДИ базите Pink и Ice Pink ?

# 553
  • София
Здравейте има ли някой реални снимки на КОДИ базите Pink и Ice Pink ?

Ако тези снимки ти вършат работа:
Cover base Kodi

Скрит текст:

# 554
Мелина може ли линк на течноста? Blush
И от мен нещо като нищо Grinning още незнам дали ми харесва , но ще го изтърпя още малко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт