Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 368
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • на брега на морето
Венислава, да от аргановото масло- но може да е някоя друга съставка на маслото. Hug Неви, благодаря за съветите! Hug

# 661
Момичета, ако някоя от вас има снимка на gd coco 846 на нокти ,може ли да покаже? Очаквах покривност на 2слоя , а то дори на 4 не покри добре
ПП: палеца не е лакиран

# 662
Здравейте, може ли да ми препоръчате бюджетен ув топ. Ползвам на Джеси, но на втори-трети ден го няма в свободния край. Знам, че на SNB е хубав, но не ми се дават 35-40лв...

# 663
УВ топ или топ за гел лак?

# 664
Може ли да кажете от коя марка е по-добре да взема цветни гелове?
- Venelisa
-Rosalind
-GDCOCO
-CND Shellac

А може и други предложения за бюджетни цветове .

# 665
А какво е това лакиране под кожите? Нещо дори не мога да си го представя, може ли пояснителна снимка?
Но примерно аз, ако се лакирам много близо до долния край, при израстването става ръбче, което рискува по-лесно да започне да се надига. Сега, аз не съм нещо много добра и ми е скучно да се образовам с бюти клипчета, така че го карам на усет и през просото. Simple Smile))) Вероятно постигам повече дефекти, отколкото ефекти.
А примерно, по повод на последната снимка на Venislava Todorova, на моята плочка също се получава този ефект сякаш на разширяване нагоре, ако се лакирам от край до край. На моите пръсти специално ми седи грубо (изглеждат ми като лопати Joy) и започнах да се лакирам в "права линия" нагоре, оставяйки тясна нелакирана ивица от двете страни, което стеснява визуално плочката, издължава и ми се струва по-елегантно.
Вие сега говорите за влизане под кожата... как изглежда това?

# 666
Здравейте, преди  около 10тина дни палеца на лявата ръка ми се наду и ме болеше, през това време на около 5ти ден смемих лака, огледах го и нямаше нищо,  но вчера като махнах лака забелязах това

Въпроса ми е , възможно ли е да е от лака, след като нито съм го удряла нито нищо, и редно ли е да се лакирам или да изчакам? Благодаря Blush

Изглежда на гъбички по нокътя Thinking
ТАКА започна моята алергия от лак депенд преди години. Попадането на кожата на силния химикал беше причина. Съветвам спиране на лала временно

# 667
- Venelisa
-Rosalind
-GDCOCO
-CND Shellac

CND shellac и Rosalind нямам ,но ако трябва да избирам между Venalisa i gd coco , бих избрала Venalisa, с него постигнах мечтаните 2 седмици без поражения, с другите едвам изкарвам 8-9 дни.

Вили , палеца не го лакирам, няма и да го лакирам докато не се оправи, топя го в оцет и лимонов сок , мажа и масло! Ако има още нещо с което да му помогна казвайте!

# 668
  • Paris, France
Здравейте, може ли да ми препоръчате бюджетен ув топ. Ползвам на Джеси, но на втори-трети ден го няма в свободния край. Знам, че на SNB е хубав, но не ми се дават 35-40лв...

Kody rubber top, Komilfo top

Велислава Тодорова, разбиваш ли го добре преди лакиране? Разбъркай го с клечка, може да е утаен.

- Venelisa
-Rosalind
-GDCOCO
-CND Shellac

Веналиса са покривни повечето, но трудно се разтварят. ГДкоко са покривни и те, повечето. На Розалина четката на малките шалчета не е хубава. Предвид цената можеш смело да поръчваш и от трите.

CND Shellac е в друга лига и далеч от бюджетни. Хубави са, но седят меки. Не съм купувала техен лак от 4-5 години. Много пари за нищо.

# 669
Ами аз ги намерих от OLX, понеже нямам възможност в момента да поръчвам от Алиекспрес и затова сигурно ще е една марка. Благодаря за отговорите.

# 670
  • Варна
Щом е в тая класация CND вероятно става въпрос за ментаците от Али-не струват. Нямат грам покривност и цветовете им отврат. Имам 5-6 се мотат в къщи от години. При следващото разчистване ще идат в боклука.

От Али освен Веналиса и DGCOCO аз много харесвам URSUGAR и Азур.

# 671
  • Paris, France
Barbabeau, цаката да не се събира много продукт под епонихиума и като ползвате да няма маншети е:

1. Леко бомбе с база или друг подходящ гел, така че към края на ноктите покритието да е тънко.

2. В нито един момент до слагане в лампа пръстите да не седят с течен гел или лак паралелни на масата, а винаги със свободен край надолу. Гравитацията не позволява под кожа да протече лак, лакът се стича леко сам към свободния край.

3. Повърхността на база или гел да държат лака, а не да бяга и да се свива на топка. Това не се постига с база без лепкав, с изграждащ гел, който е лъскав като се махне лепкавия. Ако се маха лепкав и повърхността е като стъкло трябва да се натрапи.

Тук е показано как се намира под кутикули:

https://m.youtube.com/watch?v=4gKuCh6t0f8

Сложи в търсачката на ютюб " гель-лак под кутикулу " и ще ти излязат клипчета. Предложеният от мене не е най-добрия.

Имам 5-6 се мотат в къщи от години. При следващото разчистване ще идат в боклука.

Пу, да съм боклука! Нали съм си прасе, всичко да видя и пробвам.

# 672
Щом е в тая класация CND вероятно става въпрос за ментаците от Али-не струват. Нямат грам покривност и цветовете им отврат. Имам 5-6 се мотат в къщи от години. При следващото разчистване ще идат в боклука.

От Али освен Веналиса и DGCOCO аз много харесвам URSUGAR и Азур.
Като каза Азур се сетих че, преди време търсих , но нямаше продавач, който да доставя до Бг, а сега като влязох, не открих никакви лакове на Азур! Някой поръчвал ли е скоро? Аз си поръчах един преди два месеца, но сега няма, чудна работа Flushed

# 673
Barbabeau, цаката да не се събира много продукт под епонихиума и като ползвате да няма маншети е:

1. Леко бомбе с база или друг подходящ гел, така че към края на ноктите покритието да е тънко.

2. В нито един момент до слагане в лампа пръстите да не седят с течен гел или лак паралелни на масата, а винаги със свободен край надолу. Гравитацията не позволява под кожа да протече лак, лакът се стича леко сам към свободния край.

3. Повърхността на база или гел да държат лака, а не да бяга и да се свива на топка. Това не се постига с база без лепкав, с изграждащ гел, който е лъскав като се махне лепкавия. Ако се маха лепкав и повърхността е като стъкло трябва да се натрапи.

Тук е показано как се намира под кутикули:

https://m.youtube.com/watch?v=4gKuCh6t0f8

Сложи в търсачката на ютюб " гель-лак под кутикулу " и ще ти излязат клипчета. Предложеният от мене не е най-добрия.

Merci, Nevena!
Точка 2 разбрах и ще пробвам! Звучи ми като добър съвет.
От точка 3, честно казано, нищо не разбрах. Аз имам само една база, на Gelish e, и нея ползвам. Лепкава е, мисля...
Не обичам да се затрупвам с продукти, които после даже не знам как да ползвам. Само цветове си купувам, при това все разновидности на червеното, хехе, а от останалото имам по едно. Един път пробвах и купих каучуковата база на Коди, но изобщо не ми хареса, побърках се, докато я сваля, и така си седи. Оттогава не съм купувала ей така за пробата.

Иначе за нанасянето имах предвид ето така, като при този маникюр:
https://www.sabrinasbeautyparadise.de/essie-477-sorrento-yourself-vergleich/
Сигурно забелязвате как отстрани не е лакирано до края и не вярвам да е грешка, макар че много трудно намерих такива снимки. Simple Smile)) Аз също правя така, нарочно, понеже ако се намажа от край до край, при мен лично се получава някакъв такъв ефект на правата лопата и хич не ми е естетично.

# 674
  • Варна
Barbabeu, аз също така се лакирам повечето пъти, просто не съм си давала сметка защо Joy
Ти така добре го обясни..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт