Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 388
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • Paris, France
Няма да забранят отделяне и изчистване на мъртвите кожи от плоччката, а стъргане на околната кожа, влизане под кожа с инструменти и чегъркане там. То пак може да се направи и след поставяне на гел, де. Рязането с клещи или ножици тук е забранено. Допреди 5-6 години само бутаха кожи с дървена пръчка или метален избутва, но понеже тук много жени имат малка плочка има търсене на руски маникюр и започнаха да го правят, но не навсякъде. От четено в интернет много жени започнаха да искат лакиране под кожата.

Кожата може да се препили и окървави и без болка.

# 646
  • Варна
Неви Heart душицо златна права си.....Не съм се престарала обаче с рязането хич. Режа ако нещо стърчи и ме дразни. Иначе си карам с ремувъра. А за боя от теб бих го изтърпяла с кеф Grinning.

esmeralda23 благодаря Heart.

# 647
И аз харесвам апаратния маникюр. Преди да започна да чета тази тема, и съответно да мажа с масла, махах кутикули всяка седмица. С га, след две години мазане, махам само преди лакиране, т.е веднъж на три-четири седмици. И почти не растат, не са сухи, не ме дразнят. И се отказах от идеята за апаратен.
Иначе съм фен на лакиране под кутикули, дъщеря ми я лакирам така. Нашите нокти растат супер бързо.
При мен се получава само на лявата ръка.
В момента съм с лак на повече от месец, мързи ме да го правя, но кутикули кой знае какви нямам.
Ще сложа снимка. Просто рекламирам мазането с масла, да знаете. И за трайността, и за кутикулите. Иначе знам, че трябва да сваля този лак...

# 648
Gelish Pro bond се нанася след PH bond при белене. Точно като Sensationail primer се нанася  
Gelish Pro bond = Sensationail primer.
Благодаря!
Ще запазя информацията, изключително ценна, както винаги.
Единственото, което не харесвам в Sensationail primer е шишенцето. Много леко и нестабилно.

Gelish Pro Bond би трябвало да отговаря като употреба и функция и на ултрабонда на Kodi, нали така?

# 649
  • Paris, France
Да, като Коди ultrabond е, но предпочитам четката на Гелиш. Коди ми се струва с една идея по-лепкав, но може и да греша. Няма да си купя повече Гелиш Probond, защото има вече всякакви, които вършат същото, но Daylily живее в Америка и за нея е по-удачно да купи него.

# 650
  • на брега на морето
Маминка 2, ето това се казва нагледна, блестяща реклама на масла! Hug
Сега ако може и пълен отчет с какви масла мажеш и често ли на ден, или само вечер? Blush

# 651
Маминка 2, ето това се казва нагледна, блестяща реклама на масла! Hug
Сега ако може и пълен отчет с какви масла мажеш и често ли на ден, или само вечер? Blush
Евелин, два вида са, който намеря. Купувала съм и на Коди, на Комилфо, разлика в резултата не намирам. Мажа минимум два пъти, ако се сетя и повече. Само ще кажа, че от маникюрист трайност никога не съм имала. И то не съм ходила на маникюр за 15-20 лева. За мен мазането е разковничето. Благодаря на Невена, че го е повторила толкова пъти😊

# 652
  • на брега на морето
Благодаря, маминка 2, и на Невена, разбира се! Hug
Да, аз преди време си бях взела на Евелин масло, но направих веднага алергия към него и го изхвърлих. Правила съм и към плажно олио алергия( веднъж). Просто се зачервих по лицето където съм се пипнала, под очите, докато бях спала( намазах си ноктите вечерта преди да си легна и се събудих- "картинка"). Не беше кой знае какво, бързо ми мина.
Може и пак да се пробвам да си взема някакво масло...Да видим...

# 653
  • Paris, France
Мелина, имам резултат и с най-обикновен, студено пресован зехтин за готвене, с бадемово, с кокосови масло, с каквото имам в кухненските шкафове. Няма нужда да е специално. Важното е да ги изчистиш с препарат за кутикули и мек избутвач и като мажеш да побутваш с мекото на пръста, така че новорастящата кожа да се отделя малко по малко от ноктите. Отнема време, но след около 2-3 месеца ще махаш кутикули само преди лакиране евентуално, а аз отдавна и тогава не махам.

Като ходиш в България може да си купиш някое масло от канела, розмарин и да хапнеш в зехтина за дезинфекция.

Намираш си някакво масло, към което не правиш алергия и почваш да мажеш редовно, след всяко миене на ръце.

# 654
На мен много добре ми действа маслото на Икаров. От както го открих само него си ползвам.

# 655
Благодаря, маминка 2, и на Невена, разбира се! Hug
Да, аз преди време си бях взела на Евелин масло, но направих веднага алергия към него и го изхвърлих. Правила съм и към плажно олио алергия( веднъж). Просто се зачервих по лицето където съм се пипнала, под очите, докато бях спала( намазах си ноктите вечерта преди да си легна и се събудих- "картинка"). Не беше кой знае какво, бързо ми мина.
Може и пак да се пробвам да си взема някакво масло...Да видим...
Мелина , от аргановото масло ли беше алергията , на ме много добре ми се отрази, ноктите ми растяха бързо, а кожичките бавно. Изхабих го за 3 седмици , пак ще го търся Blush

# 656
Здравейте,

Последните няколко се замислих дали да не започна да си правя маникюра вкъщи. Прекалено много пари давам за маникюр и педикюр, а реално мога и сама. Искам да си купя сет за маникюр и гледах ето тези китайчета:

https://www.aliexpress.com/item/4000184129662.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Дали си заслужават? По-специално първия сет. Признавам, че не успях да изчета цялата тема, сигурно има някъде линкове.

# 657
Здравейте,

Последните няколко се замислих дали да не започна да си правя маникюра вкъщи. Прекалено много пари давам за маникюр и педикюр, а реално мога и сама. Искам да си купя сет за маникюр и гледах ето тези китайчета:

https://www.aliexpress.com/item/4000184129662.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Дали си заслужават? По-специално първия сет. Признавам, че не успях да изчета цялата тема, сигурно има някъде линкове.
Като за начало не ти трябват много лакове, лампата е добра,имам същата. Поръчай от Алито лампата и 3-4 лака, а базата препоръчвам да не е китайска, последно време момичатата хвалят протеиновата база на Индиго , малко по назад има и линкове. Останалите по дребни неща, като пили ибутвачи и т.н. може и от Али, топа също може от там! Успех Blush

# 658
Здравейте,

Като за начало не ти трябват много лакове, лампата е добра,имам същата. Поръчай от Алито лампата и 3-4 лака, а базата препоръчвам да не е китайска, последно време момичатата хвалят протеиновата база на Индиго , малко по назад има и линкове. Останалите по дребни неща, като пили ибутвачи и т.н. може и от Али, топа също може от там! Успех Blush

Благодаря ти за насоките Blush И маникюристката ми работи с такава лампа, така че тя ще е. Ще погледна и назад за линкове. Чудя се за електрическата пила - дали да взема или не.

# 659
Вземи ел пила, ако мислиш да си правиш ноктопластика. Иначе не ти е необходима. Но да не е тази от комплекта, която показа, защото не е добра и вибрира ужасно. Аз лично съм доволна от тази.

Общи условия

Активация на акаунт