Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 409
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • Down south
Дейлили, Гелиш имат същия - Гелиш Pro bond и също е хубав, с подобна четка и в голямо шише 15мл.  Не виждам разлика в трайността, но на Sensationail ми е по-удобен за пренасяне и съхранение, и и количеството стига за дълго.

А лепкавия със суха четка ли го махаше или със спирт? Не съм махала лепкав от Гелиш, но по едно време минавах със суха четка, но разлика не видях никаква.
Бях чела, че е стъпка и махах лепкав слой на базата със спирт, сега не го правя и намирам издръжливостта за увеличена

A този продукт, който споменаваш, кога го нансяш

като Sensationail, след

или е друга "стъпка"

# 601
  • Paris, France
Gelish Pro bond се нанася след PH bond при белене. Точно като Sensationail primer се нанася 
Gelish Pro bond = Sensationail primer.

Почти безобидна, а с Елит99 как се махна? 6-7 минути киснене без каре или си правиш каре? Пилиш ли топ или направо увиваш?

# 602
  • София
Gelish топ-а в Олх според вас Китайче ли е? 20 лева ми се струват подозрителна цена...
Ползвали ли сте Bluesky Diamond top? Или някакъв топ? Обещават 14 дни без матиране и надраскване...

# 603
  • Down south
Gelish Pro bond се нанася след PH bond при белене. Точно като Sensationail primer се нанася  
Gelish Pro bond = Sensationail primer.
Благодаря!
Ще запазя информацията, изключително ценна, както винаги.
Единственото, което не харесвам в Sensationail primer е шишенцето. Много леко и нестабилно.

@Мишчица,
 разгледай опаковката, ако има информация.
Цената на Gelish top coat в по-новите опаковки, го виждам за около $16 (САЩ) така че си направи изводите.

# 604
Gelish топ-а в Олх според вас Китайче ли е? 20 лева ми се струват подозрителна цена...
Твърде подозрителна ако говорим за 15мл, предвид че официално струва двойно... освен това те по принцип не продават на частни лица, само с поръчка и само на салони.

# 605
  • Paris, France
Ползвали ли сте Bluesky Diamond top? Или някакъв топ? Обещават 14 дни без матиране и надраскване...

Естествено, че е китайче. Топът на Гелиш не се намира под 12-13$  в САЩ,дори с тапия. Оригиналът го има в амазон и ибей. Гледай да идва от САЩ,не Хонг Конг или подобно. От амазон го купувам. 17€ с месец доставка беше последния. Ако имаш amazon prime има и с доставка на следващия ден, но е малко по-скъп.

Bluesky diamond top го беше похвалила Radi D. Хубав е твърд, държи,но........ не е Гелиш. Никой топ не може да се сравни с Гелиш като блясък след дълго време. Никой. Засега. На Cuccio не е лош, но и не е Гелиш.

# 606
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...

Почти безобидна, а с Елит99 как се махна? 6-7 минути киснене без каре или си правиш каре? Пилиш ли топ или направо увиваш?

Елит99, че над него имаше и пак база, и 3Д лепенка, и топ. Пиля горния слой. Без каре бях. Памук, дом. фолио и отгоре силиконови напръсници. Падна бързо, като тези нокти ги откривах последни (по 5 пръста наведнъж правих), та може и 9-10 мин. да са престояли, защото на 6-тата мин. започвах с откриване и почистване на първия и тези с Елит-а се падаха да ги чистя 5-ти по ред Simple Smile , и няма никакви поражения на нокътната плочка. На два пръста бях така ...

# 607
Много често правя поръчки от Англия чрез Gabieli и нямам абсолютно никакъв проблем с доставките, за едно лакче най-вероятно доставката от Англия до БГ ще е левче. Поръчваш от Ибей до английския адрес на Габиели, а те ти го пращат до Спиди, Еконт или твой адрес в БГ.
Иначе и аз бих се радвала на линк на Гелиш.

На тези Gabieli не им намирам английския адрес в сайта. Може ли хелп,  кой е адресът, който даваш?

Иначе мисля да поръчам продукта от този доставчик:

# 608
  • Варна
От тоя продавач пазарувам и аз. Всичко е точно. За десетина дни ми идва с Габко.

# 609
  • София
Поръчах си и аз Гелиш, от този продавач в USA. 33 лева с доставката. Дава ми доставка до 31.12 🤣, но по спомен преди като купувах СЕШ топ лак и ОПИ от ибей/Щатите, пристигнаха за 2 седмици. Ще ъпдейтна, когато го получа.

# 610
Момичета, разглеждам лакове на Elite99 и Rosalind.
Какво мислите за тях? Някоя използвала ли ги е?

# 611
  • Paris, France
Момичета, разглеждам лакове на Elite99 и Rosalind.
Какво мислите за тях? Някоя използвала ли ги е?

Зависи от серия, но и от партида. От алиекспресс два пъти еднакъв лак не е дошъл и това когато поръчам същата марка и цвят. На Розалинд не са хубави четките на малките шишенца.  Иначе са много гъсти и покривни, поне тези, които съм пробвала.

Предвид цената не се замислям и ги купувам. Малко лакове съм слагала над 2-3 пъти.

Ако искаш пусни линк към конкретна серия и ще ти дадат мнение.

Като издръжливост не виждам разлика между маркови и китайски лакове.

Като сваляне - уф, китайските нямат разтваряне дори с маркова база отдолу. Може новите да са разтворими. С белеща се се свалят лесно, но само с каре и реинфорс отдолу.

# 612
Никога не съм имала проблем с разтваряне на китайски лакове. Всички се махат с не повече от 6-7 мин киснене с най-елементарен ацетон от Джъмбо. Забелязала съм, че Бютилукс се свалят най-трудно с ацетон. Всички други според мен се отстраняват нормално било то с ел. пила или с ацетон.
Вчера махах маникюр с цветове на Gdcoco
, с ацетон, защото ел. пилата ми е в офиса, а не можех да търпя обелен лак до понеделник... Таа всичко падна за 5-6 минути.

# 613
  • на брега на морето
И аз така като Атрактив. Махам бързо само с киснене. И само кисна, не запилвам топа предварително. Имала съм случаи с малко по- трудно махане например след дълго стоене на лака( след лятната отпуска- 1 месец) или ако съм правила някакви сложни декорации и съм слагала нещо с база върху лака, 2 слоя топ и т.н.

# 614
  • Стара Загора
Какво ви е мнението за база и топ на Claressa? Виждам, че сте много доволни от Gelish, но 30лв са ми в повече за начинаеща все още. Нещо подходящо има ли на българския пазар, ако сте доволни от база и топ от Aliexpress също е Ок за мен.

Общи условия

Активация на акаунт