Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 717
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Последно гледах Мерцедеса в олх за 49 лв. Да, значително е завишена цената, но е до някъде и разбираемо, защото нашите търговци плащат вносно мито, както и си калкулират печалба.
За лична употреба не бих взела от БГ, освен ако не ми е супер спешно, в Али последно взех Sun M3 за £13.37, аз моите продукти от Али ги поръчам до превозвач, защото до Англия пристигат много по-бързо, не се губят и има много повече опции с безплатна доставка. Винаги поръчвам под £15, за да нямам разправии с тамошната митница.
Английският ибей и превозвач също е добра възможност, ако искаш бърза доставка, цените на повечето неща са подобни с тези в Али (а някои даже да и по-евтини).

# 91
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Вчера, по съвет на принцесата, вечерта пуснах диспут за лампата. Продавача нищо не е писал. Писано е само от Алиекспрес. Диспута е закрит ... Това пише:
Значи ли и до кога да очаквам връщане на парите по картата?
Скрит текст:

# 92
Вчера, по съвет на принцесата, вечерта пуснах диспут за лампата. Продавача нищо не е писал. Писано е само от Алиекспрес. Диспута е закрит ... Това пише:
Значи ли и до кога да очаквам връщане на парите по картата?
Скрит текст:
Даа, диспута е приключил с решение да ти се върнат парите. Мисля, че срока е 14 дни, но при мен винаги са ги връщали в рамките на 3-4 дни. Надявам се и при теб да е така, но и да се забавят малко повече в един момент със сигурност ще ти ги върнат по сметката.

# 93
Здравейте!
Начинаеща съм и изчетох някои неща от темата.
Тази лампичка заслужава ли си? В момента съм с една 9 вата с 3 крушчици и е мъчение.

# 94
  • Sofia
Здравейте!
Начинаеща съм и изчетох някои неща от темата.
Тази лампичка заслужава ли си? В момента съм с една 9 вата с 3 крушчици и е мъчение.

Поне 30 - 35 лед -а гледайте да има

# 95
  • Варна
30 лампи е минимума. В али SUNONE е 10-12$.

# 96
  • на брега на морето
Съжалявам за премеждията на Почти Безобидна с лампата. Но хубавото е, че али експрес са стабилни, ще и върнат парите.
Аз вчера си разнообразих маникюра като  сложих фолио на палците. Че едноцветен ми доскучава бързо да го гледам, трябва да има нещо да си " разглеждам".Joy

Този път ми стана от 1- я път с фолиото, но на лявата забравих да запечатам ръба с база да не се изтърква фолиото по края, на дясната - запечатах. Само по края сложих база на палеца на дясната, после като сложих топ се изравни. На практика не забелязвам разлика в дебелината, или нещо друго, на двата палеца.

# 97
Аз съм с GD Coco 805a и печат
Скрит текст:

# 98

Дами ето и моето първо "творение" 🤭 но, честно да си призная доста ми беше трудно, особено на дясната ръка, много пъти се зацапвах по кожата и бързо триех с дървен избутвач, притеснявах се да не оставя някъде гел по кожата и докато акъла ми беше само в това, пропуснах да потъркалям топа и цвета между дланите. Сега ще видя колко време ще издържи. Като цяло си е трудоемко,но се надявам с времето да се по науча и да ми бъде една идея по лесно и да показвам и аз красиви неща като вас.

# 99
  • София

Блинки китайчон върху нюд основа е при мен за тези седмици. Макар че розовото злато е май демоде вече

Забравих да напиша лаковете. Нюдът е Еос на Mollon Pro. Глитърът е на UR Sugar.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 21:22 от Harpalike

# 100
Много нежни маникюри Hands Clap

# 101
# 102
Аз имам Sun one и съм доволна от нея. Взимай смело.

# 103
Благодаря!

# 104

GD coco 810. На 2-та снимка се личи по-добре цвета. Бялото пак gd coco и върху него стикер. Имам нужда обаче следващия път от креативност за декорации. Само стикери и брокат омръзват 😂
И сега 1 питане. Как успявате да си направите френски маникюр с гел лак. Аз пробвах 2 пъти. Единия даже ползвах лепенки за френски и стана пълен потрес и пилене после.. 2-я път пробвах без лепенки и пак пилих до основи....само си играх. Наскоро гледах някакво клипче за правене на френски маникюр с бял прах (дипинг май се казваше, ако пиша глупости не се смеите 😂). Та там потапяха нокътя в белия прах под ъгъл. Това ли е по- лесния и удачен вариант за правене на френски маникюр?

Общи условия

Активация на акаунт