Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 707
  • 770
  •   1
Отговори
# 105

GD coco 810. На 2-та снимка се личи по-добре цвета. Бялото пак gd coco и върху него стикер. Имам нужда обаче следващия път от креативност за декорации. Само стикери и брокат омръзват 😂
И сега 1 питане. Как успявате да си направите френски маникюр с гел лак. Аз пробвах 2 пъти. Единия даже ползвах лепенки за френски и стана пълен потрес и пилене после.. 2-я път пробвах без лепенки и пак пилих до основи....само си играх. Наскоро гледах някакво клипче за правене на френски маникюр с бял прах (дипинг май се казваше, ако пиша глупости не се смеите 😂). Та там потапяха нокътя в белия прах под ъгъл. Това ли е по- лесния и удачен вариант за правене на френски маникюр?
В предиша тема, една дама(не помня коя) беше казала ,че пече 10тина сек бялото, преди да махне лепенката.

# 106
Набръчква ми се бялото, ако го пека за секунди. Може и до лак да си е.

# 107
Опитай да лакираш и полимеризираш пръст по пръст. Моето бяло също е капризно и става добре само, ако слагам в лампата веднага след нанасяне на лака на нокътя.

# 108
  • Варна
Пробвай лентата да направиш с боичка за рисуване, а не с гел лак.

# 109
Ако правите с лепенки, печете 10 секунди, вадите, махате лепенката, и допичате още поне 50 секунди, зависи от лампата. Аз не харесвам френски с ленти, груб е. Затова правя само на дъщеря си, на себе си не мога да го направя добре. А как ми се носи френски...
Предпочитам да го рисувам с тънка дълга четка и бял гел лак.

# 110
Може и с печат да се направи френския.

# 111
Може и с печат да се направи френския.
Пробвала ли си? Аз имам такъв шаблон, пробвах един път и се отказах.

# 112
Не, моите нокти не стават за френски, къси и широки са.

# 113
  • Light of Zartha
Аз го правя директно с четката на белият лак, обърната на една страна. Ако има нещо дребно за коригиране - с тънка четка. Така свикнах още преди години с обикновените лакове.

# 114

Дами ето и моето първо "творение" 🤭 но, честно да си призная доста ми беше трудно, особено на дясната ръка, много пъти се зацапвах по кожата и бързо триех с дървен избутвач, притеснявах се да не оставя някъде гел по кожата и докато акъла ми беше само в това, пропуснах да потъркалям топа и цвета между дланите. Сега ще видя колко време ще издържи. Като цяло си е трудоемко,но се надявам с времето да се по науча и да ми бъде една идея по лесно и да показвам и аз красиви неща като вас.

Здравей, кой е тозо цвят?

Аз, когато си куоих лампата, я взех от България, защото не ми се искаше да чакам, да се занимавам с повредена стока и дамата даваше тестов период. Надценкта беше 15 лв.

# 115
Няма да стане с лента и допичане по 10 сек. Лака се полимеризира веднага и няма да можеш да махнеш лентата без да  се обели цялото бяло. Най-добре е да махаш лентата първо и да полимеризираш 10 сек. А там където има неравности да поправиш с тънка четка. Аз препоръчвам бялото да се прави с обикновен лак, иначе е доста голяма играчка с разхищение на време и  нерви Grinning

# 116

Дами ето и моето първо "творение" 🤭 но, честно да си призная доста ми беше трудно, особено на дясната ръка, много пъти се зацапвах по кожата и бързо триех с дървен избутвач, притеснявах се да не оставя някъде гел по кожата и докато акъла ми беше само в това, пропуснах да потъркалям топа и цвета между дланите. Сега ще видя колко време ще издържи. Като цяло си е трудоемко,но се надявам с времето да се по науча и да ми бъде една идея по лесно и да показвам и аз красиви неща като вас.

Здравей, кой е тозо цвят?

Аз, когато си куоих лампата, я взех от България, защото не ми се искаше да чакам, да се занимавам с повредена стока и дамата даваше тестов период. Надценкта беше 15 лв.

Magdalena  GDCOCO 811a Simple Smile

# 117
Дами тази сутрин претърпях малък инцидент, докато разхождах кучето си ( делматинец) , пред нас видях един питбул без стопанин, не беше близо, но не беше и чак толкова далеч, виднага щом го видях, се обърнах и започнах да вървя бавно, защото знаех, че започна ли да тичам може да придизвикам питбула, но този питбул започна да лае и да тича след нас, след което  моето куче с цел защита се обърна и тои да лае, започнах да го дърпам и да бягам, но се случи така, че се озовах на земята,добре че в този момент се появиха двама мъже и ми помогнаха, изгониха и питбула, доста е охлузено, мазах с йод и кислородна вода, може ли нещо да се случи на гела от йода и кислородната вода?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 15:52 от Valentina!

# 118
Здравейте, момичета! Днес се сдобих с брокат от PEPCO , за скромната сума от 2 лв. и задоволително количество. Та въпроса ми е има ли разлика между брокат за нокти и брокат, който се предлага на рафтовете за канцеларски и ученически материали, така да се каже? И става ли втория за нокти? Ако ДА, защо за бога броката за нокти е в пъти по-скъп от този?

# 119
Очевидно този е доста по-едър

Общи условия

Активация на акаунт