Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 674
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • на брега на морето
Кристин, как можа! Astonished Hug Като видях брокатите от 1- я линк направо ръцете ме засърбяха...- ще се поръчва. А не е да кажеш, че нямам брокати...
За капките не зная, никога не съм пробвала. Но би трябвало с база да стане,  и аз така мисля.

# 256
  • Варна
Joy не исках така да става, ама... какво да се прави:)
Аз пък взех от втория линк 104,105.

# 257
Здравейте момичета, питам от често любопитсво някоя от вас има ли идеа лаковете на Bestone, какво производство са? Днес получих първите техни лакове от промоцията миналата седмица - 50%, но никъде не виждам да е упомената страна на произход. Интересно ми е поредния просто китайски продукт в хубава опаковка ли са и те?

# 258
Една инструкторка стой зад тях - Евгения Александровна - писала се е технически сътрудник,но наистина доста интересен въпрос къде се произвеждат..

# 259
Здравейте момичета, питам от често любопитсво някоя от вас има ли идеа лаковете на Bestone, какво производство са? Днес получих първите техни лакове от промоцията миналата седмица - 50%, но никъде не виждам да е упомената страна на произход. Интересно ми е поредния просто китайски продукт в хубава опаковка ли са и те?
И аз това се чудех Thinking. Никъде в нета няма информация за тях. Като, че ли са забъркани в кварталния гараж Grinning. На кутийката има български баркод и никаква друга информация,наистина, относно произхода? Дай отзиви, когато ги тестваш!

# 260
Още тази вечер ще тествам каучукова база. Ако никой тук няма информация за произхода, понеже още поддържаме връзка във Фб относно поръчката ми ще попитам за страна на произход. Явно е голяма мистерия. Мисля, че на всеки продукт освен информация на български език трябва да има и страна на произход-дано не бъркам.

# 261
Сподели после и мнение за базата. И аз си я купих, но още не съм я ползвала.

# 262
  • София
Назад го разисквахме този въпрос, за произхода на Bestone сега ще потърся. Аз мислех, че са руски ама не бяха.

# 263
От чисто любопитство, състав също няма написан, нали?

# 264
От чисто любопитство, състав също няма написан, нали?
Мисля че на една брошурка към пратката го пишеше състава, но категорично ще кажа утре, защото не е при мен в момента.

# 265
  • Варна
Най-вероятно формулата се бърка някъде в Китай, а се наливат в красивите бутилки нейде из бившите съветски територии.
В този смисъл и да пише страна на производство, ще е там, където се пълнят.
Така правят и големите брандове, Nevena неведнъж е писала по темата.
Тя къде изчезна?

# 266
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Тъкмо щях да питам Нев къде е? Липсват ми нейните обяснения по задаваните въпроси, които са издържани и подплатени с данни и опит...
На свой ред да попитам: Силкер от makeup, и по-точно малките разфасофки Флекси, свалят ли се лесно?

# 267
  • София
Кристинче, златна си Kissing Heart поръчах го, благодаря ти!

А сега да попитам тези капки с топ лак ли се правят или нещо друго Flushed

Мисля, че тези капки се правят с този вид гел: https://www.aliexpress.com/item/4000582398360.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Искам да попитам този контейнер за френски маникюр върши ли работа и лака, който е под нокътя премахва ли се и как : https://www.aliexpress.com/item/32828393217.html?spm=2114.120106 … .2.27bd36b7Otoi3C

# 268
В темата една дама си беше правила капки с топ лак. Беше споделила и снимка Simple Smile

За Bestone първо се писа, че са български, но после май друго и в крайна сметка не стана ясно, какви са по произход.

# 269
Здравейте, https://www.olx.bg/ad/uv-led-lampa-sun-x5-max-CID1012-ID8hALV.html#7c2e74b4d4 тази лампа дали е хубава и дали събира двете ръце за печене, искам да си скъся времето за лакиране а моята лампа вече е на 3 години и мисля да си взема нова, а старата да ми остане резерва.
ПП. За да не съм само спам прикачвам последния маникюр, понеже видях, че сте на винена вълна Heart Eyes

Довечера ще погледна номерчето ако ви интересува, лака е на Веналиса, но на Елит имам същия JH028 и много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт