Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 664
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Аз съм с тази лампа, хубава е. Но за двете ръце не става.

# 271
Здравейте, да попитам как ползвате лепилото за фолио на Венслиса, печете ли го и колко време, защото аз пробвах снощи, пекох на 30 сек. и  60 сек. но нищо не се получи. Изобщо не залепваше фолиото.

# 272
Назад го разисквахме този въпрос, за произхода на Bestone сега ще потърся. Аз мислех, че са руски ама не бяха.
Отговор от Био Козметик -Здравейте. Произведи са в Германия по руските технологии

# 273
  • София
Назад го разисквахме този въпрос, за произхода на Bestone сега ще потърся. Аз мислех, че са руски ама не бяха.
Отговор от Био Козметик -Здравейте. Произведи са в Германия по руските технологии

Да, да 😂 и наляти в България! На моята брошурка пише Украйна за Коди, защото те го предлагат и него, но за Bestone не пише в същата брошурка! Съмнителни са ми нещо!
Скрит текст:

# 274
Определено са съмнителни, съставът ми се струва, че не е пълен, сравнете го с този на Коди или на други гел лакове, които имате.
На мен лично ми намирисва стабилно на Made in China.

# 275
  • Варна
Те са като Сикретли, никой извън България не ги е чувал.
Кажете поне дали са хубави.

След разочарованието ми със Сикретли  спирам експериментите. Купувам маркови база и топ от ибей; цветове китайчета от али.

# 276
Снощи за първи път ползвах базата на Bestone. Намирам я за доста гъста, но аз имам опит с каучукова база само на Bluesky, Bestone ми се явява едва като втопи опит за база. Сравнявайки с Bluesky, както вече казах я намирам за доста гъста, което от своя страна ме затруднява при нанасянето. В лампа изобщо не ми пари, което пък намирам за голям плюс. Към момента ноктите ми са една идея по-твърди, отколкото когато съм правила маникюра с Блускайската база. Ако маникюра ми издържа, поне колкото с Блускай база, бих предпочела тази на Bestone, въпреки трудното нанасяне. Това че не пари изобщо и че ноктите са по-твърди ми е достатъчно, за да предпочета нея при евентуална еднаква издръжливост.

# 277
Кристина,аз ли съм изпуснала или съм забравила,но какво те разочарова в Сикретли?

# 278
  • Варна
Кристина,аз ли съм изпуснала или съм забравила,но какво те разочарова в Сикретли?

На моите нокти базата се свали изключително трудно с киснене.
Топът се нарани много бързо, за няколко дни.
Нещо не се спогодихме, най-вече топът ме изнерви.
Да уточня, че взех ръбър 2 база и топ.
На по-ниска цена от другите им видове бяха.
 Като издържливост като таьи, която ползвам - универсалната на Cuccio, която обаче махам много лесно, даже някой път беля.
Това са ми впечатленията, може да не е в продуктите проблема, разбира се, а субективна преценка или моята техника.

Знам, че ти работиш професионално с тях, намираш ли разлика между различните ръбър бази и топове?

# 279
Момичета, някои от вас помня, че ползват лакове на Фокс, дали бихте могли да снимате състава на база,топ, цвят - каквото имате. Ще съм благодарна, може и на лично, за да не спамим тук.

# 280
  • Варна
Те са като Сикретли, никой извън България не ги е чувал.
Кажете поне дали са хубави.

След разочарованието ми със Сикретли  спирам експериментите. Купувам маркови база и топ от ибей; цветове китайчета от али.

Би ли споделила какво марково поръчваш от Ибей,че ми стана интересно. Аз в момента съм с 2-ката на Сикретли от петък,но с топ на Гелиш. Базата беше намалена на 50%. Нормален каучук си е за мен. Линт базата на Коди е доста по-гъста,Мишей също.Лесно се работи с нея и се изравнява добре. Не тече,което е много важно за непрофесионалист като мен.
 Преди доста време бях поръчвала от био козметикс някаква прехвалена база и топ Мисля,че някакъв диамантен топ беше с каучукова база-пълни боклуци. Евгения е перфектния майстор на руски маникюр,но продуктите,които лансира са меко казано несериозни.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 22:58 от prinzesata

# 281
Личното ми впечатление за Евгения е, че повече говори, отколкото твори. Мисля, че повечето и последователи са благодарение на позитивното ѝ отношение и говорене. Всеки лайф е "обичам ви", "мили мои". Относно курсистите - ясно е какви финансови облаги получава, следователно естествено и отношението към тях ще е изпипано до последен детайл.
Интересно е как рускини просперират в чужда страна, а българските/в случая/ таланти остават някак неоценени.

# 282
  • Варна
Cuccio.

# 283
  • на брега на морето
Принцеске, аз си купувам 2 пъти базата индиго от ибей, продавач от Полша. Идва с бележките и всичко. Първият път бях скептична като си я поръчах от там. Оглеждах я и я сравнявах я със старата ми база индиго( която ми донесе приятелката ми от Полша, но не си ходи често и не исках да я занимавам повече). Изглеждаше и се държеше здраво и нормално, истинска беше, не ментак. Като цена струваше реално( горе- долу същите пари, които дадох за предната). След около година като намаля, почти свърши- си поръчах пак от ибей. Поръчвала и съм и топ гелиш и от ибей, и цвят на гелиш. Трябва да гледаш цената да е " реална", не съмнително ниска и кой и къде е продавачът, отзивите...

# 284
Здравейте, да попитам как ползвате лепилото за фолио на Венслиса, печете ли го и колко време, защото аз пробвах снощи, пекох на 30 сек. и  60 сек. но нищо не се получи. Изобщо не залепваше фолиото.
Покажи лепилото и фолиото.
Иначе техниката е нанасяш слой и изчакваш да стане прозрачно, след това слагаш фолиото. С него действаш според вида му Hands V

Общи условия

Активация на акаунт