Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 286
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мишчеца, и аз предполагам, че е времето, при мен стана от раз, просто дадох предложение, макар и малко вероятно. 😁

Даже и 30 са му много в силна лампа.
И аз така мисля, но така го дават.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 11:58 от Lucky@Mamma

# 406
Момичета, снощи тествах за първи път белеща база - на Коди. Много ми беше странна и искам да попитам нормално ли е? Като я слагам се сгъстява много бързо и много трудно я разнесох по нокътя. Има ли нещо специфично при нея? Пече се, нали?

# 407
  • София
Нямам опит точно с тази на Коди, но по принцип тяхната белеща се база не се пече, а съхне на въздух. Другата, която е от подобен тип и с която имам опит, на друга марка, също се сгъстява бързо на въздух, както и се точи на конци. Може би такива ги правят, за да може да съхнат бързо.

# 408
Мишчеца, и аз предполагам, че е времето, при мен стана от раз, просто дадох предложение, макар и малко вероятно. 😁

Даже и 30 са му много в силна лампа.
И аз така мисля, но така го дават.

Скрит текст:

Може ли линк на спайдъргела, много добре се е получило! Blush

# 409
  • София
Venislava Todorova, разбира се. 🙂

BGN 1.08  42%OFF | BORN PRETTY Nail Wire Drawing Gel Polish Creative Point To Line Painting Gel Polish Spider Thick Elastic Paint 5ml 27 Colors
https://a.aliexpress.com/_mMxbtBl

# 410
Venislava Todorova, разбира се. 🙂

BGN 1.08  42%OFF | BORN PRETTY Nail Wire Drawing Gel Polish Creative Point To Line Painting Gel Polish Spider Thick Elastic Paint 5ml 27 Colors
https://a.aliexpress.com/_mMxbtBl
Благодаря Simple Smile

# 411
  • Sofia
Как го нанасяте този спайдър гел - аз гледам клипове, но не мога да направя нищо с него.

# 412
Дойдоха новите ми лакове от Алиекспрес изключително бързо ,много съмм доволна.
Вчера се лакирах и сега ме е яд че немога да ги пробвам.

Аз със спайдъргела също немога да се справя и прави лининии немога да правя , а само разни врътки.
Моя е на Веналиса.
Слагам го или с клечка за зъби ,или с точкатора.
Дори вчера, явно много дебела линия се беше получила и не се беше изпекъл отвътре ,само от горната страна .
Отгоре имах топ лак как се е отчекнал спайдъргела  и изтече неизпечения слой..
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета ,тези боички стават ли и за лакиране на цял нокът,или само за рисуване се използват?
Чакам си и четките сега и започвам да се рисувам 🤩

# 413
  • на брега на морето
За първи път рисувам на нокът. Blush Като не броя вълничките от морския ми, летен, маникюр преди 2 месеца.
Розовото е ГД Коко 821, на 2 слоя. Щеше да е по- добре 1 слой бяло и отгоре 2 от розовото, за да не прозира. Но и така ми харесва. База индиго, 2 слоя, топ- веналиса без лепкав.
Рисувах с гел лак- БП 08, черен азур и бяло и тънка четка. Гледах цветята от онази снимка, която качих преди време, импровизирах. Рисувах само на 1 нокът, щото времето ми беше ограничено. Но беше много приятно, чудя се защо не го бях правила преди? Ако имам време тези дни ще нарисувам и по други нокти и пак ще кача снимки.

# 414
  • София
vaflichka , преди с клечка за зъби, сега с точкатор и ми е по удобно.

Х.Т, опъвай го повече и тогава го слагай на нокътя, за да станат по тънки линиите.

# 415
  • Sofia
vaflichka , преди с клечка за зъби, сега с точкатор и ми е по удобно.

Х.Т, опъвай го повече и тогава го слагай на нокътя, за да станат по тънки линиите.

Трябва явно на мострите да пробвам с точкатор, благодаря.

# 416
Аз мисля, че много ще се клепам затова за сега не съм си поръчала спайдър. Sweat Smile

Аз си махнах лака на 14 ден, дадох един ден "почивка" и се лакирах отново. Обаче не ми харесва изобщо. Чудих се на два или на три слоя да се лакирам, оставих го на два, но е трябвало на три. Expressionless
Може би бих му дала още един шанс с цветна база отдолу (чакам си сега една цветна база от Коди). Не знам до кога ще го изтърпя, но ще се опитам поне 10 дни за да ми пораснат малко ноктите.

Цветът е на Веналиса 34 - на кратко не го препоръчвам.
https://www.aliexpress.com/item/4001086022660.html?spm=a2g0s.904 … .0.27424c4dMjgIKZ

# 417
Мелина 821 ми е най-любимия цвят ❤ Доста често съм с него , а когато търся по-различен нюанс комбинирам или с Клариса цвят Кари или  gelfavor 01.
В момента за колко време ви пристигат поръчките от Али?
Не съм поръчвала от 9-10 месеца сигурно- с изключение на едни връзки,които поръчах май,а дойдоха миналата седмица...
Сега отново съм с 821
Скрит текст:

# 418
От Али поръчах 15тина (😅) пратки на 10.09, днес ми се обадиха за първата, още 2-3 са в България вече, другите са в самолета, но по закона за всеобщата гадост тая дето най-чакам-фолиа с есенни листа си е още в Китай... може да дойде за Великден 🙄

BGN 0.83  50% Off | 1 Box Nail Stickers Autumn Maple Leaf Nail Series Foils Nail Art Transfer Sticker Paper Nail Art DIY Decorations Tools
https://a.aliexpress.com/_BUKc5n

# 419
Аз поръчах едни ръкавички за маникюр в края на юни, дойдоха в средата на септември. Вече бях забравила, че съм ги поръчала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт