Майски щъркелови доставки 2021

• 37 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета!
Аз ви чета, но не пиша. Засега нещата не са много сигурни при мен. Не че ще се почувствам сигурна дори в 39-та седмица, но се надявам поне да го добутам до първата фетална.
В момента съм в 7+2, ембриончето има вече хубава сърдечна дейност, защото в 6-та седмица сърцето тупкаше много бавно. За красота си имам и огромен хематом, който се надявам да преборя.
Засега си прекарвам дните в легнало положение, но поне си подържам терапията без проблем. Само аспирин не пия, че започва пак кървене.
Поръчах от България Алеракт. Някой чувал ли е за тази добавка? Интересуват ме повече вагиналните глобули.

Shakeyourbody, странно е че ти действа така утрогестана. Аз винаги свалям 3-4 кила докато съм на терапия с него. Засега съм - 2, а съм на Утрогестан от 9 август.

Вълнуващи прегледи на всички!

# 136
  • София
Мамите в 4 г.с. , 5 г.с. имат ли странни "придърпвания" ? Не знам как да се изразя по-точно . Усещам тежест,  дали е нормално ? Все още не съм записала час за установяване на бремеността,  днес звънях ,но не ми вдигат ,утре ще отида направо на място.  Ще питам гинеколога за това странно усещане ,но до тогава няма да ми е спокойно, като незнам дали е нормално.

# 137
Мамите в 4 г.с. , 5 г.с. имат ли странни "придърпвания" ? Не знам как да се изразя по-точно . Усещам тежест,  дали е нормално ? Все още не съм записала час за установяване на бремеността,  днес звънях ,но не ми вдигат ,утре ще отида направо на място.  Ще питам гинеколога за това странно усещане ,но до тогава няма да ми е спокойно, като незнам дали е нормално.

Нормално е, почти всички имаме такива в тези седмици

# 138
А аз с влизането в 7- ма седмица усещам по- малко напрежение в гърдите и не съм толкова заспала през деня. Промених леко и храненнето си. Притеснена съм. В петък бях на първи преглед и всичко беше нормално. Сега съм притеснена.

# 139
  • София
И аз съм много притеснена... Мисля, че при мен всичко е свършило или е на път да свърши. Понеже не мога да чакам толкова много време до прегледа миналата и тази седмица си пуснах ЧХГ и резултат вчера намалява. Толкова съм отчаяна и изтощена... Предполагам, че ще излезе мисед. И моите гърди изведнъж спряха да ме болят.

# 140
Здравейте, момичета!
Аз ви чета, но не пиша. Засега нещата не са много сигурни при мен. Не че ще се почувствам сигурна дори в 39-та седмица, но се надявам поне да го добутам до първата фетална.
В момента съм в 7+2, ембриончето има вече хубава сърдечна дейност, защото в 6-та седмица сърцето тупкаше много бавно. За красота си имам и огромен хематом, който се надявам да преборя.
Засега си прекарвам дните в легнало положение, но поне си подържам терапията без проблем. Само аспирин не пия, че започва пак кървене.
Поръчах от България Алеракт. Някой чувал ли е за тази добавка? Интересуват ме повече вагиналните глобули.

Shakeyourbody, странно е че ти действа така утрогестана. Аз винаги свалям 3-4 кила докато съм на терапия с него. Засега съм - 2, а съм на Утрогестан от 9 август.

Вълнуващи прегледи на всички!

Няма на какво друго да се дължи това. Или е от утрогестана или е от естрофема .... Обнадеждаващото е, че ако дай Боже всичко върви по план .... скоро ще ги спра и ще си отдъхна 🙃🙃🙃🙃. На предния преглед видяхме сакче, в понеделник ми е часа и за потвърждение че в него се е настанило и пораснало малкото ми човече 💝.

# 141
За топли и студени вълни не знам, но на мен непрекъснато ми се хапва. Няма наяждане Sad Бях и се чувствах в най-добрата си форма. Тренирах всеки ден, контролирах храната и дневното меню. Ами... вече имам чувството,че няма помен от целия ми труд. Ще го преживея разбира се,просто  толкова скоро?!?! Да не ви казвам снощи каква фемили опаковка чипс ометох😳 Притеснявам се да продължа с макар и различни натоварвания защото вече имах мисед и още една неразвиваща се бременност. Непрекъснато си опипвам бюста боли ли ме, не ме ли боли. На преглед съм чак около 24-25-ти.
@sea.sea Стискам палци нещата да са наред. Кураж!

# 142
Извинявай за въпроса , ама само при пипане ли те боли бюста?

# 143

Мене ме болят много... и катж ме притиска сутиена ме болят Simple Smile на пипане все едно съм сложила по 300 куб силикон 🤣 твърди и голями. Ехххх тоя утрогестан, поне на тях придаде вид 🤣🤣🤣🤣

# 144
Няма на какво друго да се дължи това. Или е от утрогестана или е от естрофема .... Обнадеждаващото е, че ако дай Боже всичко върви по план .... скоро ще ги спра и ще си отдъхна 🙃🙃🙃🙃. На предния преглед видяхме сакче, в понеделник ми е часа и за потвърждение че в него се е настанило и пораснало малкото ми човече 💝.

От естрофема е. Мен не ми изглежда никак скоро спирането на Утрогестана. На 3 по 2 съм и ще започна поетапно спиране в 12-та седмица, което значи че чак към 15-та може да съм без него. И то това в случай, че се разкара хематома.

Момичета, липса на симптоми като омекване на гърдите не са причина да си мислите за лоши неща. Моите винаги омекват и такива си остават.
Иначе и при мен поривите за сън изчезнаха миналата седмица, макар и да съм на висока доза прогестерон.

sea.sea защо не отидеш на преглед? В една и съща лаборатория ли са правени изследванията?

# 145
  • София
Да,в една и съща.Чакам пред кабинета тъкмо, но не съм оптимист.

# 146
sea.sea, дръж се! Чела съм нещо за чхг, че в определени периоди спира да прави такива скокове и се движи доста по- бавно.

# 147
Да,в една и съща.Чакам пред кабинета тъкмо, но не съм оптимист.

Дано всичко е наред. Стискам палци!

# 148
Ами.. накратко за анатомията на бюста:
Гърдите ми са наедрели и ги усещам като натежали. Болят ме зърната. И ако ги “пусна” без сутиен, ме дразнят фланелките или случен сблъсък с някой крак/ръка на малката. За това само се опипвам. По време на секс са зона с ЕЕЕЙййй такъв голям Х!

# 149
Хаха, добре, разсмя ме Grin

Общи условия

Активация на акаунт