Майски щъркелови доставки 2021

• 37 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Извинявай за въпроса , ама само при пипане ли те боли бюста?
Ами.. накратко за анатомията на бюста:
Гърдите ми са наедрели и ги усещам като натежали. Болят ме зърната. И ако ги “пусна” без сутиен, ме дразнят фланелките или случен сблъсък с някой крак/ръка на малката. За това само се опипвам. По време на секс са зона с ЕЕЕЙййй такъв голям Х!

Аааа спираййй секса 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

# 151
Извинявай за въпроса , ама само при пипане ли те боли бюста?
Ами.. накратко за анатомията на бюста:
Гърдите ми са наедрели и ги усещам като натежали. Болят ме зърната. И ако ги “пусна” без сутиен, ме дразнят фланелките или случен сблъсък с някой крак/ръка на малката. За това само се опипвам. По време на секс са зона с ЕЕЕЙййй такъв голям Х!

Аааа спираййй секса 😆😆😆😆😆😆😆😆😆
На път съм и там да сложа Х, ама не за друго, а защото след .. онова хубавото(сещайте се 😁)👀 си ме понаболява корем. То не е болка всъщност,а онова придърпване,тежест🙄 Почнах да се замислям нещо😬

# 152
  • София
Да се включа и аз Sweat Smile 
Гърдите са ми напрегнати и зърната чувствителни. Но по-срамното при мен е, че онзи ден се събудих от оргазъм...никога не ми се беше случвало такова нещо НА СЪН! Точно след това ме заболя корема ниско, ама мина. После през деня ми се появи съвсем слабо доволовимо розово по хартийката. Гадене нямам, но ми е изморено през деня, а нощем не се наспивам от вълнение и за сватбата и за прегледа утре. Ако е верен календара съм в 5с +2.
Дано утре го видим Relaxed

# 153
Момичетааа 6с+2 видяхме само жълтъчното мехурче...док каза , че всичко е наред и да ходя след 7 дни . Каза ,че има всички данни на следващия път да видим повече . Сакчето си отговаря на седмицата точно . Моля споделете вие как се движите ?

# 154
Аз съм на втори преглед в понеделник. Според ехографа тогава ще съм 7с + 2д. Вървя малко назад, понеже бях с късна овулация.
Иначе аз имам едни болки... Държат ме секунди и минава, случва се по няколко пъти на ден, като на няколко пъти бяха доста силнички. Леко взех да се притеснявам 😟

# 155
  • София
Докторката като видя ЧХГ 13000 каза, че е много малко за моята седмица. После на ехографа обаче каза, че вижда малка ембрионална структура със сърдечна дейност. Според ехографа съм 6 г.с + 5 дни, а според календара 7 г.с +2. Каза, че на този етап всичко и изглежда наред. А сутринта бях в друга лаборатория и там резултатата вече беше 43000, което значи, че вчера и било по-всяка вероятност лабораторна грешка. Иначе освен болк от време на време нямам други симптоми.

# 156
Аз съм на втори преглед в понеделник. Според ехографа тогава ще съм 7с + 2д. Вървя малко назад, понеже бях с късна овулация.
Иначе аз имам едни болки... Държат ме секунди и минава, случва се по няколко пъти на ден, като на няколко пъти бяха доста силнички. Леко взех да се притеснявам 😟

Не са нещо необичайно, но за твое спокойствие можеш да пиеш но шпа.

sea.sea бях сигурна, че всичко е наред. И аз си помислих за лабораторна грешка, ма баш с ЧХГ ли я направиха... Разминаването на ехографа и календара е незначително и напълно нормално.

# 157

sea.sea бях сигурна, че всичко е наред. И аз си помислих за лабораторна грешка, ма баш с ЧХГ ли я направиха... Разминаването на ехографа и календара е незначително и напълно нормално.

Да, взимам но шпа. Даже пробвах вчера да пия и сутринта, и на обяд и бях сравнително добре. Но пък не ми се иска да го пия постоянно.
Планирам в близките седмици да си остана да си почивам повече, че сега съм по цял ден на работа на крак и дано има подобрение.

# 158
  • София
Мен все по-рядко ме наболява.

# 159

По принцип след като се види, че се удвоява и е над 1000 не се изследва, защото често дават грешка при големите стойностти. Моят съвет е по-добре да ходите на преглед за 30 лв на всеки 10 дни, отколкото да давате х 20 лв за кръвен тест. Също така не си причинявайте ненужен стрес. Казвам ви го като човек вече преживял кюртаж тази година.. Каквото е писано ще стане. Не, че и при мен не е драма и не си опипвам гърдите, молейки се колкото и да ми е ужасно да повръщам, че то и симптоми да нямаш не е ок. Но каквото стане. Аз в случая бия инжекции, но е божа работа. Имам позната има 2 деца. Забременява с 3 и решава, че ще направи аборт в първите седмици. Прави го в известна сф клиника (с хапчета, не кюртаж)... Обаче не и идва мц. Отива на лекар и се оказва, че аборта е неуспешен. Сега се радва на трети бонбон. И както д-р Русев казва 'ако едно дете трябва да се роди, то се ражда'...

# 160
Добър вечер,
При мен нещата не се развиват никак добре. Днес бях на преглед и се оказа, че изоставаме с една седмица. Миналата седмица се видя сакче и всичко си отговаряше на седмицата, днес след 7 дена сакчето е нарастнало само с 3мм и не се видя ембрион. В 6+4 г.с. съм.
Имам доста силни болки от време на време, нямам кървене, но пия дуфастон и сигурно той забавя нещата. Миналата седмица пусках кръвни през два дни и се удвояваха перфектно, но явно малко след това е спряло да се развива.😭
Няма да пиша повече за да не ви разстройвам. При мен за втори път се случва тази година.
Стискам палци всичко да е на ред при вас. Лека бременност и успех до финал.

# 161
Здравейте 😊 на всички Simple Smile !
И аз с интерес се записвам да следя темата. Двете чертички са налице , и все още не мога да свикна с тази мисъл . Силно съм притеснена дали ще се справя , всичко ще бъде ли наред и т.н . Първа бременност  5 г. с.

# 162
Добър вечер,
При мен нещата не се развиват никак добре. Днес бях на преглед и се оказа, че изоставаме с една седмица. Миналата седмица се видя сакче и всичко си отговаряше на седмицата, днес след 7 дена сакчето е нарастнало само с 3мм и не се видя ембрион. В 6+4 г.с. съм.
Имам доста силни болки от време на време, нямам кървене, но пия дуфастон и сигурно той забавя нещата. Миналата седмица пусках кръвни през два дни и се удвояваха перфектно, но явно малко след това е спряло да се развива.😭
Няма да пиша повече за да не ви разстройвам. При мен за втори път се случва тази година.
Стискам палци всичко да е на ред при вас. Лека бременност и успех до финал.

Съжалявам! Но недей да губиш надежда. И при мен при втората бременност в 6+4 не се видя ембрион, а три дни по-късно не само, че си беше там, но се чу и сърце. Не случайно в Испания се чака до 10-та седмица да се види как върви бременността.

# 163
  • София
И според мен не всичко е загубено още! Стискам палци!

# 164
Здравейте. Аз съм 5+3г.с
Видя се плоден сак,на 25.09 съм на преглед да видиме за сърчице.
Леко бременеене на всички

Общи условия

Активация на акаунт