Майски щъркелови доставки 2021

• 37 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
tsvety_t рано е за ембрионче. Бременности не сравнявай. Тази ми е 4-та и нито една не си прилича с другата.

Аз пръцкам, ама секс йок. При всичките ми бременности ми беше забранен. То ако сметна, ще се окаже че с мъжът ми сме се обичали много по-малко време, отколкото не сме в последните години. Ма като родя ще си навксваме Grinning
Дано не ми започнат и сънищата с оргазмите, че и те са вредни в момента.

# 181
Аз не се сетих да питам лекаря Laughing дали ми е позволено?

# 182
Аз не се сетих да питам лекаря Laughing дали ми е позволено?

Ако няма кървене, хематом или нещо от тоя сорт - няма причина да не може.

# 183
Месец преди да забременея имах фоликулярна киста 4.8 см. На прегледа още си беше там. Лекаря каза, ще я наблюдаваме.

# 184
Месец преди да забременея имах фоликулярна киста 4.8 см. На прегледа още си беше там. Лекаря каза, ще я наблюдаваме.

При киста трябва да го питаш за секса задължително.
Моя приятелка беше с такава и им беше забранен секса. Резорбира се към 17-та седмица мисля.

# 185
С предишната бременност отидох на преглед чак в 8 г. с. и директно чухме сърдечен пулс, сега също смятам, ако всичко е наред, да се опитам да издържа поне до 7 г. с. Относно интимните преживявания не сме се лишавали, но лекарят тогава беше дал зелена светлина, единствено беше предупредил, да сме с една идея по-внимателни.
Може ли някой да ме добави във фб групата?

# 186
В 7 седмица съм. Днес първо имах болка в бъбреците, а сега доста силна болка ниско долу към яйчници. Не знам нормално ли е? Много се притеснявам. Иначе нямам кървене, но тази болка не ми харесва...

# 187
  • София
Пробва ли да пиеш нош па?

# 188
Пий нош па за болките, не са бъбреци, така боли като се разпъва/подготвя матката, поне и при мен беше така болеше ме кръста и ниско долу триъгълника

# 189
Здравейте, на мен ми мина първи преглед днес и се записвам Heart 5 седмица и 6 дни, излезе си точно на гестационната възраст, видя се и сърчице.
По принцип гледам да съм по-на земята, защото имам 2 загуби до сега, ама няма да ви лъжа, днеска се зарадвах  ^^

Термин - 14.05, сега чакам прегледа след 2 седмици, да чуем и пулс.

# 190
Здравейте , бъдещи мами !
Днес бях на преглед и се видя плоден сак , следващата седмица имам час да чуем сърчицето .
Докторът каза , че имам двурога матка и се води рискова бременност 😔😢
Почнах да чета в интернет и ....... много се притесних .
Има ли и други мами с двурога матка ?

# 191
Добро утро момичета! Колко хубаво че се пълни темата, поздравления на всички и стиснати палци до края всичко да бъде наред. При мен, вчера бях на преглед в 7.1гс съм и чухме най - сладкото и чакано - туп, туп Heart Eyes за сега всичко е наред, надявам се и за напред да бъде така. Много съм развълнувана, хубав и усмихнат ден Hug

# 192
Честито на всички, които са вече са чули сърчице! Дано всичко е леко до края и пухкави бебоци!
Обаче, аз се фолмирам нещо, добре де при другите освен плодно сакче се е видяло и я ембрионче, я сърчице в 5+гс. А при мен в 5гс+3 само сакче и мехурче. Дали всичко е наред, ще полудея до следващия преглед.

# 193
Честито на всички, които са вече са чули сърчице! Дано всичко е леко до края и пухкави бебоци!
Обаче, аз се фолмирам нещо, добре де при другите освен плодно сакче се е видяло и я ембрионче, я сърчице в 5+гс. А при мен в 5гс+3 само сакче и мехурче. Дали всичко е наред, ще полудея до следващия преглед.
Положителни мисли. Всички сме различни, независимо и с близки седмици. При мен примерно се чу сърцето в 5г.5д... Но това не означава, че всички които не са чули сърце в 5г.5д трябва да са в паника.

# 194
Недейте така, с такъв коментар може да уплашите много хора Simple Smile при мен 6+2 само сакче и мехурче. Ембрион и сърце се случва да се види и в 9 седмица

Общи условия

Активация на акаунт