Майски щъркелови доставки 2021

• 37 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
от всичко най-важно е да бъдете спокойни Simple Smile
нормалное. в 5г.с да не се види нищо, това, че се е видяло мехурче е страхотна новина!
при мен също в 6г.с се видя сакче и мехурче. днес 7г.с + 2д се видя и ембрионче и се чу туп туп Simple Smile
много се зарадвах! (имам missed преди години и знам, че трябва да се поизчака с еуфорията)
адски ми се гади, с детенце на 1година и 3м съм вкъщи и всеки ден се чувствам като след тежка вечер и зверски махмурлук
надявам се скоро да ми дойде пак енергията Simple Smile

# 196
Наистина трябва да бъдем спокойни. Аз пък имам много леко кафеникаво зацапване от снощи. Освен дуфастон започнах да пия и но-шпа. Чудя се да ходя ли на лекар. Моят гинеколог днес не е на работа. Реално още съм в 4 седмица, прекалено рано е - имам 5-6 дни закъснение. С предната бременност пак имах такова зацапване в началото на 2 пъти и си полежавах 2-3 дни.

# 197
Благодаря момичета, че споделихте и ме успокойхте Revolving Hearts

# 198
  • София
Здавейте, да ви попитам отностно вкучсовите ви предпочитаня имате ли промяна??
Има ли храна, която особено ви се дояжда, любопитно ми е да разбера Smile
Защото при мен предпочитанията доста се промениха, непрекаснато ми се ядат свежи салати(всякакви обаче с повече оцет, по-киселко),плодове и кисели краставици...Satisfied С първата ми бременност, не беше точно така, затова разпитвам. А при вида на месо направо ми се повдига и манджи(които по-принцип мноооого обичам) не ми се дояждат...Thinking

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 14:40 от Zlatnata87

# 199
С бременността със синът ми не ми се ядеше почти нищо. Първите месеци туширах гаденето с глутен 😁 Сега е пак същото, но усещам как мога и да не ям. Просто не ми се яде и или бързо губя апетит. Не, че кантара ме обича. След неуспешната бременност през пролетта качих 10кг и направо ме е страх да се кача на кантара.

# 200
Момичетааа, здравейте! Нека си бременеем заедно и всичко е наред с всяка една от нас. Аз по мои сметки трябваше да  съм в 7г.с., оказа се, че заради късната овулация съм почти в 5г.с., като понеделник на 14.09 бях на преглед и лекарят потвърди наличие на плоден сак, сега съм на преглед на 21.09, за да видим жълтучно мехурче. Много ме е яд, че избързах с прегледите и сега уж съм на работа, а мислите ми са някъде другате, стискайки палци всичко да е наред. Дано в тази група си споделяме мислите, чувствата, вълненията и да си помагаме с каквото можем. Това ми е първа бременност и мисля, че за много неща съм много неподготвена ;д

# 201
Защото при мен предпочитанията доста се промениха, непрекаснато ми се ядат свежи салати(всякакви обаче с повече оцет, по-киселко),плодове и кисели краставици...Satisfied С първата ми бременност, не беше точно така, затова разпитвам. А при вида на месо направо ми се повдига и манджи(които по-принцип мноооого обичам) не ми се дояждат...Thinking

Златната, хапвам си добре. Simple Smile Откъм качество винаги съм била внимателна, та сега мога да се поглезя.

По-специалното при мен (навярно е така при много бременни в началните дни) е, че дни след овулацията и веднага след зачеването много рязко ми се отпи вино и кафе. За второто, не съм пристрастена и оттогава не съм пила. По-натам ако ми дойде ищах покрай хормоните, мога да правя компания на мъжа ми. Това бе един от първите знаци, които ми сигнализираха, че се променям. Simple Smile

От 2015-та нататък имаше дълъг период, в който спазвах хранителен режим на "бременни" и се хранех с много силна храна. Сега забелязвам, че се връщам към него - домашно какао, черен шоколад с висок % съдържание, но внимавам с кофеина. За утре съм мариновала телешки шол, ще го готвя с бамя и дори никой да не ми помогне в изяждането, ще се справя сама. Smile Обемът на кръвта в тялото ми се увеличава, а и дарявах в края на март половин литър.

А, да - и за щастие на останалите роднини и мъжа ми, взех да купувам пълнозърнест хляб, защото ми се прияжда, особено вечер нещо да ми "затисне".

Момичета, приемате ли пренатални витамини, какви и от кога? Аз вземам "Огестан" от 2 месеца.

# 202
  • София
Момичета, приемате ли пренатални витамини, какви и от кога? Аз вземам "Огестан" от 2 месеца.

Да, аз пия Елевит, от деня в който видях двете черти на теста, преди това пиех само фолиева киселина.
При прегледа с лекарката тя потварди, че е ок и каза да продължавам с тях.

# 203
  • София
Здравейте и от мен. В началото на 7 г.с. съм, вчера бях на преглед и видяхме 11-милиметров ембрион със сърдечна дейност. Първа бременност ми е, въпреки, че съм дъртюха на 32 години. Grinning

Нямам почти никакви оплаквания, освен напрежение в гърдите и остър глад за оцет Stuck Out Tongue Winking Eye

Желая на всички хубави новини!

# 204
Недей така, де Simple Smile аз след 2 мес ставам на 31

# 205
Само мета фолиева. Не усвоявам добре стандартните витамини и ме е страх да пия каквото и да било. По - нататък мисля да си взема. Вземала съм Огестан, но сега не бих заради фк.

# 206
  • София
Аз все още нямам нищо изписано. Пия инофолик само. Миналият път ми се гадеше много от витамините и си признавам, че почти не съм ги пила...

# 207
  • София
Да добавя, че аз има желязодефицитна анемия от първата ми бременност, не ми разрешават и кръв да дарявам страшно нисак ми е хемоглобина, та затова веднага като разбрах започнах да пия витамини с желязо (Елевит)

# 208
На мен докторът ми препоръча Актив Мама  и за сега само тях приемам.

# 209

При първата бременност какво ти се ядеше и какъв се оказа полът?
И мен все ме дърпа към тестени, кисело, солено... уж така били майките на момченца, аз с първата бременност бях пак по същия начин и имам син Grinning
Дали наистина на бременните с момичета им се яде сладко, а с момчета - кисело и солено? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт