Майски щъркелови доставки 2021

• 37 860
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имам си разни проблеми и трябва много да внимавам какво ям сега, но първата бременност много ми се ядеше сладолед, по принцип не съм някакъв много голям фен и наистина беше момиче. Simple Smile

# 211
На мен ми се яде от всичко Triumph

# 212
  • София
Здавейте, да ви попитам отностно вкучсовите ви предпочитаня имате ли промяна??
Има ли храна, която особено ви се дояжда, любопитно ми е да разбера Smile
Защото при мен предпочитанията доста се промениха, непрекаснато ми се ядат свежи салати(всякакви обаче с повече оцет, по-киселко),плодове и кисели краставици...Satisfied С първата ми бременност, не беше точно така, затова разпитвам. А при вида на месо направо ми се повдига и манджи(които по-принцип мноооого обичам) не ми се дояждат...Thinking

При първата бременност какво ти се ядеше и какъв се оказа полът?
И мен все ме дърпа към тестени, кисело, солено... уж така били майките на момченца, аз с първата бременност бях пак по същия начин и имам син Grinning
Дали наистина на бременните с момичета им се яде сладко, а с момчета - кисело и солено? Rolling Eyes

С първата бременност пак ми се ядеше кисело, не не чак толкова колкото сега, и много тестени неща,
а сега съм една здравословна хахах салати и сурови ядки Satisfied Иначе първото беше момиче...това ще видим какво ще излезне, важното е да е здраво Yellow Heart

# 213
Аз си обичам кисело и сладко, но стане ли дума за люто-първа съм. Имам теория,че пръст в 17-дневното подраняване на дъщеря ми имат едни ужасно люти сръбски ущипци! Спомням си, че ядях и ревах.Същата нощ ме приеха по спешност😬. И сега е същото. На всичко слагам люто. И на лютото добавям люто😑

# 214
  • София
Момичета , как да ви намеря във фейса ?

# 215
Аз си обичам кисело и сладко, но стане ли дума за люто-първа съм. Имам теория,че пръст в 17-дневното подраняване на дъщеря ми имат едни ужасно люти сръбски ущипци! Спомням си, че ядях и ревах.Същата нощ ме приеха по спешност😬. И сега е същото. На всичко слагам люто. И на лютото добавям люто😑

Така съм и аз 😃😃 и си викам ...." не, не ... този път люто няма да ям" и ми се яде още толкова и съответно си ям още толкова. И може за вечеря да хапна... да кажем салатка Цезар.. викам си .." не не .....без майонези..сосове и такива неща.. но люта чушчицааа 🤣🤣🤣".

# 216
И аз пия само метилирана фолиева киселина,за други витамини ще се консултирам с АГ.А аз  да попитам някоя от вас ползвала ли е при предишна бременност възглавница за бременност/кърмене,какви са ви отзивите и има ли смисъл изобщо от такава покупка?

# 217
Здравейте! И аз бях днес в Щерев на преглед (миналия четвъртък във Вита Гагова видя уж плодно сакче, което отговаряло на 7ма седмица), а сега докторката видя ембрионче със сърдечна дейност, което според нея отговаряло на 6 г.с. + 4 дни. Та малко съм объркана и имам притеснения дали всичко върви както трябва. И с предната ми бременност овулацията беше по-късна, ама чак пък една седмица разлика. Ще се чуе след 2 седмици, пак ме викат тогава. Да си стискаме взаимно палци 🥰

# 218

Така съм и аз 😃😃 и си викам ...." не, не ... този път люто няма да ям" и ми се яде още толкова и съответно си ям още толкова. И може за вечеря да хапна... да кажем салатка Цезар.. викам си .." не не .....без майонези..сосове и такива неща.. но люта чушчицааа 🤣🤣🤣".
Недей, че лигите ми потичат 😂😂😂 Ненормална работа. Казваха ми,че бебето ми щяло да е много сърдито. Глупости на таркала! Това пък е вечно с усмивка от ухо до ухо😁
Яяя си хапвай чушките 🤤

Syreen_84 Никога не съм си купувала специална възглавница. Вкъщи имаме от всякакъв размер,компот да си правим и съм разчитала те да поемат мащаба ми 😁 Не знам дали има разлика,все си мисля че специалните за бременност и кърмене са си търговски трик. Дали не можеш да си сложиш всяка възглавница между краката или ниска,за да си подпираш коремчето в по-наедрял период : ))

# 219
  • София
Вчера чух и аз сърчице в 6г+4 дни.
Някой беше питал за АГ в Младост.
Мога да препоръчам Лина Джананова в Младост Мед (Младост 1)

През първата бременност ми се ядеше много кисело и имам момче. Сега с тази ми се яде хляб и сладко. Тайно се надявам на момиче. През първата бременност ни казаха, че ще е момиче и 1 месец си живяхме с мисълта за момиче Simple Smile) после казаха момче категорично и беше голяма изненада.

# 220
  • София
Една седмица разлика особено в начална бременност нищо не е. Няма как да знаеш с абсолютно точност кога е станало имплантирането.

# 221
Да се включа и аз!
4 г.с ще си чакам чудото през май!
Успех мами 💐💛

# 222
the happy, според мен при зацапване задължително трябва да идеш на преглед.

Аз с всяка бременност има едни и същи вкусови предпочитания. Изобщо не припавам до сладко. Била съм бременна и с момиче и с момче.

За витамините бих ви посъветвала задължително да изследвате витамин Д и Б12. Изключително важни са по време на бременност, а липсата им с комбинирани витамини не се компенсира.

hatred недей така с годините. Аз съм на 39 - освен да подам документи за пенсия...

syreen_84 имам 2 възглавници за бременни и изобщо нямам идея как бих могла да спя без тях.

# 223
Хехе, много "пенсионерки" станахме, аз съм почти на 36г. , но съм чувала, че раждането подмладява  Simple Smile Обаче само като се сетя какво недоспиване ни чака...нещо не ми се връзва тази теория за подмладяването.
PrimaVera, благодаря за отзива, а някаква конкретна марка възглавница би ли препоръчала? И има ли нещо, което трябва да гледам при избора й?

# 224
Още една мацка на 39г. и аз през март ще чукна 39г., еми не се чувствам като "лелка", перфектна ни е възрастта Flushed

Общи условия

Активация на акаунт