Майски щъркелови доставки 2021

• 37 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
За съжаление и аз ви напускам😢!
Ембриончето е спряло да се развива  в 6гс, а аз съм в 9гс.
 Пожелавам успех на всички и здрави бебчета на термин!
Догодина с нови сили ще пробваме пак, но до тогава ще направя доста изследвания, че ми е за 3ти път тази година положителният тест.

Успех!

# 496
  • София
Ех, много тъжно. Cry

# 497
  • София
Съжалявам, толкова е тъжно! Успех следващия път!

# 498
Догодина с нови сили ще пробваме пак, но до тогава ще направя доста изследвания, че ми е за 3ти път тази година положителният тест.
Прегръдки! Пожелавам Ви да откриете причината и следващия път да е успешен 🍀 Във форума има тема за 'кюртаж', с добри насоки какво да изследвате.

# 499
Съжалявам и успех следващият път.

# 500
Съжалявам и пожелавам на всички момичета с лоши новини сега - 2021ва да е много успешна и да е вашата година!

Аз се записвам плахо в групата, чухме сърчице по-рано през седмицата. Отговаряме на 7г.с. Още съм наплашена, защото преди 10 дни бях няколки в болница със съмнение за извънматочна. Имах болки долу в дясно и не можеха да открият нищо в матката.

Пожелавам ни на всички много късмет!

# 501

Съжалявам за разочарованието и болката 😓. Само напред и само хубави новини от тук нататък. Не е било вашето бебе, то си чака и ще се появи скоро! Стискам палци, успех ♥

# 502
Ембриончето е спряло да се развива  в 6гс, а аз съм в 9гс.

Много съжелявам! Аз имам три спонтанни аборта, единия от които беше мисед, и мога да си представя как се чувстваш. Аз си правих генетични изследвания в Майчин Дом.  При мен се оказа че имам вродени тромбофилии - хомозиготен носител 4G/4G - кръвта се съсирва, не може да изхранва плода и бебчето спира да се развива. По време на следващата ми бременност бях на инжекции за разреждане на кръвта - Фраксипарин- и си имах живо и здраво бебче, което на 30 Октомври ще стане на 11 години. Сега пия аспирин и другата седмица ще говоря с доктора дали пак да съм на инжекции.
Пожелавам ти да се разбере каква причината и следващия път да се радваш на живо и здраво бебенце! ❤

# 503
  • София
Момичета , как сте с умората ? Аз от една седмица нямам сили , имам и ужасни болки в коленете . Първа бременност ми е и не знам дали е нормално, малко се притеснявам.  Утре съм на лекар и ще му кажа това . Страхувам се да не се разболявам нещо, но вече седмица съм така,  всички приятелки казват, че е нормално и да не се притеснявам .

# 504
Момичета , как сте с умората ? Аз от една седмица нямам сили , имам и ужасни болки в коленете . Първа бременност ми е и не знам дали е нормално, малко се притеснявам.  Утре съм на лекар и ще му кажа това . Страхувам се да не се разболявам нещо, но вече седмица съм така,  всички приятелки казват, че е нормално и да не се притеснявам .
При мен беше същото между 5-та и 8-ма седмица. Просто ставаш от леглото сутрин изморена. Сега почна да отминава,като че ли отново започвам да се чувствам човек малко от малко. Изследвах вит. B12 и резултатът беше,че е в долна граница,почвам да приемам Метилкобаламин под езика. Докторът нищо не ми каза,но се разрових и се оказва,че има връзка🤔
Не се притеснявай,чувството на умора е нормално. Изобщо много чувства ще се окажат ненормално нормални в този период. Както ще чуваш 9 месеца непрекъснато -“почивай си докато можеш” 😁

# 505
  • София
Gilli много ти благодаря :* Аз се бях филмирала, че нещо не е наред , в главата ми беше пълна каша . Утре ще изкоментирам с лекаря какви изследвания да си пусна .

# 506
Здравейтее, да не дърпам дявола за опашката но да ви кажа от два дни и аз се чувствам видимо по-добре ...и от към гадене и откъм умора ...даже малко се чудя дали е нормалноо. Днес влизам в 10-та седмица ... как сте вие момичетаа 🍀😘

# 507
Здравейте и от мен. Аз днес влизам в 7-ма седмица и долу-горе два дни съм добре два дни зле усещам, че туширам лошото с хапване.

# 508
Аз съм във вихъра на гаденето и умората, но съм едва 7-ма седмица. Постоянно чувствам глад и в същото време всякаква храна ме отвращава,не мога да се храня нормално и здравословно, ям малко и все боклуци(предимно солети) Заспивам много късно и сутрин съм като парцал. Надявам се всичко това да отшуми скоро.

# 509
  • София
Влизам в 11 г.с днес аз. Сряда съм на преглед живот и здраве.Дано всичко да е наред и да записвам дата за ФМ. Да видим и гинекологът какво ще каже за урината...
 Имам някакви болки от време на време. Притеснено ми е, не мога да си кривя душата. Миналият път се поуспокоих, чак като започна да рита...

Общи условия

Активация на акаунт