Майски щъркелови доставки 2021

• 37 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А кой тест ще правиш? Много ми е интересна темата.
Аз при първата и неуспешна бременност правих Пренатест (най-обикновения, само за 3 синдрома).. който за съжаление беше позитивен за един от синдромите. После се потвърдиха резултатите с инвазивни тестове.
А просто така ли реши да го направиш или при ФМ и БХ е излязло нещо притеснително.

# 556
Спря ли гаденето при вас и ако да кога?
Постепено или от раз?
Аз имам чувството, че ставам по зле..

# 557
Постепено или от раз?

От 2, 3 дни съм една идея по-добре, чак ме е страх да го кажа. Просто вече не ми се гади по 15 часа на ден, а на моменти. Появява се гадене, прималяване, после изчезва, но преди ям, не ям, все ми беше гадно, а сега поне имам нормални часове. В 10-та седмица съм. Пикът беше 6, 7, 8 и 9 седмица. Но чакай да видим, за момента е по-добре, не се знае.
На теб нищо ли не ти помага? 😣

# 558
Аз така се похвалих и всичко се върна.. Помагат ми зелени ябълки, плодове, лукчета, бейкролс, само твърда храна и често похапване, но въобще ям на сила и не ми се яде....
Радвам се, че при теб нещата са окей и ще е така, трябва да се мисли положително🍀❤️ аз съм 10 +5 6...

# 559
Аз така се похвалих и всичко се върна.. Помагат ми зелени ябълки, плодове, лукчета, бейкролс, само твърда храна и често похапване, но въобще ям на сила и не ми се яде....
Радвам се, че при теб нещата са окей и ще е така, трябва да се мисли положително🍀❤ аз съм 10 +5 6...

Аз ще стана квадратна от ядене на черен хляб, сухари и простотии. Добре че поне ям плодове и не ми се гади толкова, но и там зависи. Ще си купя зелени ябълки, щом казваш, че помагат. Не искам да виждам протеини.
Иначе лукчетата са винаги с мен 😂.
Дано и ти да се оправиш, стискам палци. Аз изобщо не съм оправена, просто преди наистина беше по цял ден и вечер, а сега малко по-добре.
Ще мине ♥🐣🍀

# 560
Май повечето сме на въглехидрати..
Задължително пробвай ябълките, голям елексир са, лукчетата във всички джобове и чанти, сега изядох 1 портокал и ми подейства добре и директно лягам 😁 като цяло твърдата храна ми действа само добре..
Хляб мога само бял, преди хапвах всякакъв вид черен многозърнест и тн, бял никога, сега само на бял..
Скоро ще сме свежи, вярвам ❤️🍀

# 561

И аз съм с 11 години разлика. Бях в групата за Ноемврийски бебета 2009!  😀 Кога мина времето?! Синът ми и той много се вълнува. Той не живее при нас все още но постоянно пита по телефона как е бебето. Баща му и новата му жена има още две момченца, и сега малкия е казал че иска момиченце и ако не е момиченце да го сменяме за момиченце 🤣🤦🏼♀

Аз бях октомврийка през 2009г. Първата реакция на каката беше страшна! Рев, сополи, тръшкане на врати ....... След като поговорихме малко се успокои, а на следващата сутрин ме събуди, защото трябва да пазаруваме за бебето ...... Предпубертетски истории! Аз имам усещането, че ще е момче, но и с каката го имах Smile

И аз съм последна година, но имам този и оше един семестър, а после юни държавен изпит - теория и практика.

По нейно настояване се сдобихме с блузка, боди и панталонче .... и едно одеалце. Друго ми е рано да купувам. Количките огледах и не съм възхитена - нищо не ме грабва, тя обаче си хареса 3(само един изостанал от 2012 casual play ми хареса, а тя не го хареса хич). Усещам, че ще купя още неща, само защото тя иска и вече отделя гардероб за бебето в стаята си.

Вчера за първи път, от три седмици, пих кафе и не ми стана лошо! Нямя такъв кеф!

хапвам предимно супички, мюсли, плодове, таратор ..... и бял хляб с масло и мед Wink

Да ви попитам нещо .... Как сте с пътуването? Преди седмица излязохме от Варна (40 мин в едната посока, престой 2 часа и връщане) и имах чуството, че умирам! Толкова потресаващо зле се чуствах! А сега ми се налага да ходя чааак до Пловдив за уикенда и още го мисля.

# 562

И аз съм с 11 години разлика. Бях в групата за Ноемврийски бебета 2009!  😀 Кога мина времето?! Синът ми и той много се вълнува. Той не живее при нас все още но постоянно пита по телефона как е бебето. Баща му и новата му жена има още две момченца, и сега малкия е казал че иска момиченце и ако не е момиченце да го сменяме за момиченце 🤣🤦🏼♀

Аз бях октомврийка през 2009г. Първата реакция на каката беше страшна! Рев, сополи, тръшкане на врати ....... След като поговорихме малко се успокои, а на следващата сутрин ме събуди, защото трябва да пазаруваме за бебето ...... Предпубертетски истории! Аз имам усещането, че ще е момче, но и с каката го имах Smile

И аз съм последна година, но имам този и оше един семестър, а после юни държавен изпит - теория и практика.

По нейно настояване се сдобихме с блузка, боди и панталонче .... и едно одеалце. Друго ми е рано да купувам. Количките огледах и не съм възхитена - нищо не ме грабва, тя обаче си хареса 3(само един изостанал от 2012 casual play ми хареса, а тя не го хареса хич). Усещам, че ще купя още неща, само защото тя иска и вече отделя гардероб за бебето в стаята си.

Вчера за първи път, от три седмици, пих кафе и не ми стана лошо! Нямя такъв кеф!

хапвам предимно супички, мюсли, плодове, таратор ..... и бял хляб с масло и мед Wink

Да ви попитам нещо .... Как сте с пътуването? Преди седмица излязохме от Варна (40 мин в едната посока, престой 2 часа и връщане) и имах чуството, че умирам! Толкова потресаващо зле се чуствах! А сега ми се налага да ходя чааак до Пловдив за уикенда и още го мисля.

За пътуването, понеже ние за прегледите ходим до друг град, и на мен ми е така, но се оправя, дъвки с джинджифил използвам аз и много ми помагат

# 563
Момичета, а с коремчетата как сте? Моят сигурно върви три месеца напред, толкова е твърд и видимо нарасна, а съм едва 8гс+3 дни. С предната бременност ми пролича чак към 5-ти месец Rolling Eyes

# 564
Момичета, а с коремчетата как сте? Моят сигурно върви три месеца напред, толкова е твърд и видимо нарасна, а съм едва 8гс+3 дни. С предната бременност ми пролича чак към 5-ти месец Rolling Eyes
Като килограми съм си същата, но от вчера е подут, цял ден се разкарвам по една мъжка тениска без бельо, че всичко що се допре до кожата ми ме дразни 😊

# 565
  • София
Аз, както казах съм по-пухкава и за сега съм отслабнала с 2 кг и половина, което е чудесно ( че свалям, а не качвам), но пак ми се струва с една идея по-голям коремът, явно той си расте Grinning
  На мен ме става лошо от пътуване само в задръствания, ако трябва да тръгваме и спираме на често.
   Толкова рано нямам намерение да купувам нищо-  не искам да предизвикма съдбата. Живот и здраве- всичко да е наред-догодина. Eвентуално бих си купила някакви дрехи за мен. Есенното ми пазаруване беше в деня точно преди да видя теста и едва ли ще ми стане всичко. Grinning
  На мен пък дъщеря ми е априлче 2016 г (на 19.04) и сега се надявам, ако всичко е наред да не са им прекалено близки датите с новото попълнение. Simple Smile

# 566
Smile

Аз плосък корем никога не съм имала. Все ме мислят за бременна. Шегувам се, че съм спряла да работя за перфектна преса вече Smile и да, започна да става твърд вече.
Това е заради мускулатурата - тя помни и не е така стегната както преди първата бременност.

Иначе до тук съм -7кг. Ужасно много ми се вижда, но две седмици поне не съм яла нищо освен купичка таратор за вечеря.

# 567
Корема ми е все едно съм в 5 месец 🙈 И от Утрогестана е вечно подут... До обяд съм що годе ок, но следобед след 17ч съм с постоянно 🤢

# 568
Постепено или от раз?

От 2, 3 дни съм една идея по-добре, чак ме е страх да го кажа. Просто вече не ми се гади по 15 часа на ден, а на моменти. Появява се гадене, прималяване, после изчезва, но преди ям, не ям, все ми беше гадно, а сега поне имам нормални часове. В 10-та седмица съм. Пикът беше 6, 7, 8 и 9 седмица. Но чакай да видим, за момента е по-добре, не се знае.
На теб нищо ли не ти помага? 😣

И аз съм така ... в момента в който стъпих в 10-та рязко нещата станаха по - добре . Даже малко се притеснявах дали всичко е наред , егати няма угодия като ми е лошо защо ми е лошо като не ми е защо не ми е . Вчера цял ден нищооо и малко се филмирах , но по едно време вечера се обадии викам си аааааа добре Simple Smile
Поздраеи на всичкиии 🍀

# 569

Аз съм чувала, а и знам от приятелки с 2-ри бременности, че при втората - матката се разширява по-лесно и по-бързо съответно и затова още в по-ранните месеци е възможно да се появи вече видимо коремче. Докато при първа бременност матката се разширява за първи път и това става по-бавно.

Общи условия

Активация на акаунт