Отговори
# 195
Основен критерий при избора ми на аспиратор е да бъде мощен. Просто не понасям миризмата на готвено.
При избора на мивка гледам най - вече да бъде по - дълбока и с красив дизайн.

# 196
Аспиратора трябва да е мощен,но не и шумен.Мивката удобен размер,нито плитка,нито мн.дълбока или висока.

# 197
Предпочитам аспираторът  да е мощен и подходящ за кубатурата на помещението. И да е лесен за поддръжка. Критерии за мивката имам  и то освен да е голяма, дълбока и лесно да се поддържа, предпочитам и материала да не се амортизира бързо

# 198
Мивката трябва да е голяма, дълбока и лесно да се чисти. Аспираторът трябва да е мощен и  по- малко шумен.

# 199
  • Сливен
Критериите ми за аспиратор са да е безшумен и по-мощен, а за мивката - да е удобна и практична.

# 200
Аспираторът трябва да е мощен, възможно най—безшумен, мивката да е практична, удобна за използване, голяма и да се почиства лесно, разбира се и да е с красив дизайн

# 201
  • на Мелмак
Аспиратора за мен трябва да е мощен, тих, доколкото може, да се поддържа лесно.

Мивката трябва да е удобна, лесно да се поддържа, здрава, повърхността трябва да е устойчива на надраскване и оцветяване. Избор на цветове и модели, разбира се.

# 202
Мощноста и нивото на шум е основно при моят избор на аспиратор. Почистването и от какъв материал е за мивка

# 203
  • у нас
Аспираторът трябва да е мощен, безшумен, телескопичен, да се почиства лесно. Мивката да е дълбока, определени размери, лесно да се поддържа и визуално да ми допада.

# 204
Водещ критерий за избор на мивка е лесно почистване и дизайн, а за абсорбатор да е тих.

# 205
Обичам големи мивки, дълбоки и дълги. Избирам по дизайн, но най-много ме интересува лесното почистване и поддръжка.
Аспиратор си избирам според  мощността и нивото на шум.

# 206
  • София
При избора на аспиратор основен критерий ми е мощността, след това дизайна. Важно е да не е шумен.
Критерий при мивката е дълбочина и дизайн. Също и цвят - предпочитам Бяла.

# 207
При избора на аспираторът е важно е мошноста както и щумът ,които издава.А  при мивката: Дизайна и размера. Късмет на мен и на другите!

# 208
Да е мощен, тих и лесно да се поддържа и почиства.

# 209
Основните  ни критерии при закупуване на аспиратор бяха:
1. да бъде изключително тих - максимална ефективност при много ниско ниво на шум;
2. да филтрира над 85% от мазнините от кухненския въздух;
3. eнергоспестяващо осветление осигуряващо добра видимост над печката;
4. премахва силните миризми в кухнята особено бързо и ефективно.
          За мивката основното нещо което гледахме е да размерът на коритото да е по - голям и да е от по - устойчив материал.

Общи условия

Активация на акаунт