Отговори
# 210
Относно аспиратора държа да е мощен и не много шумен.
Мивката избирам по големина и дизайн.

# 211
За аспираторът най- важно да е правилно изчислен спрямо кубатурата и да е мощен, разбира се. За мивката са ми е важни размерът и материалът, защото водата ни е много варовита и поддръжката е трудна

# 212
при избора на мивка, големина, дизайн и цвят за да ми се върже на шкафовете. А иначе при избора на слеващия аспиратир ( което ще е скоро ) ще гледам мощност най вече и да се почиства лесно

# 213
Pushpin Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?

За аспиратора критериите ми са да е мощен, но не много шумен и да има хубава визия.
За мивката да е голяма, практична, да се почиства лесно и не на последно място - хубав дизайн. Simple Smile

# 214
При избор на аспиратор критериите ми са мощност и дизайн. А при мивка - само размер!

# 215
  • Разпиляна във въображението
Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?
- аспиратор - да е съобразен с кубатурата на помещението.
- мивка - да е голяма и лесна за поддържане.

# 216
  • софия
Критериите при избор на аспиратор са мощност, ниво на шум и разбира се -дизайн. При мивка - размер, качество и издръжливост на материала, и дизайн.

# 217
Аспиратора да е  мощен, безшумен лесно да се почиства.
За мивката :лесното почистване и дизайна.

# 218
За аспиратора-мощност, дизайн и ниво на шум.

За мивка-големина и покритие.

# 219
При избор на аспиратор  са мощност и  дизайна. Мивката да е  удобна голяма да бъде здрава и  да има красив дизайн.

# 220
  • Пловдив
Водещ критерии при избора на аспиратор е неговата мощност, както и шума. При мивка - размер и дизайн,също и дълбочина.

# 221
При избора на аспиратор, водещото е ниското ниво на шум и голяма мощност, а при избора на мивка, визията и размера.

# 222
При избор на мивка-визия и размер,а при избор на аспиратор-големина,мощност и нивото на шум

# 223
За аспиратора ми е важно да съобразим мощност, ниво на шум, поддръжка. Относно мивката - материалът, дълбочината, цветът.

# 224
  • София
В момента водя проучване точно по тези въпроси, тъй като се преместих в ново жилище. В най-кратък срок трябва да избера нови домакински уреди, включително мивка и аспиратор. При избора ми на мивка гледам най-вече размера, материала и цветът, а за аспиратора - ниво на шум, всмукателна мощност и размер.

Общи условия

Активация на акаунт