Отговори
# 255
  • SF
Аспиратор и мивка - дизайн, вписване в интериора, в общата концепция на кухнята.
Аспираторът освен красавец, трябва да е мощен, безшумен, да се почиства лесно.
Мивката -  материала, от който е направена!
И да бъде дълбока, удобна, достатъчно широка, да не пръска, да се почиства лесно, да изглежда винаги чиста, да пази кухненския плот, да има луксозен вид. Имам нужда от нова мивка и това ще бъде следващата придобивка за моята кухня, защото току-що описах някои екстри, които липсват на мивката, която имам в момента.

# 256
  • добрич
За аспиратора е важно да е мощен, ефективен и максимално безшумен.
За мивката е важно да може лесно да се поддържа и почиства,  да има хубав дизайн и да е практична.

# 257
Избирах аспиратора съобразявайки се с класа ефективност, енергийния му клас и новото на шум. Относно мивката, обърнах внимание повече на размера и нуждите ми спрямо кухнята и обзавеждането.

# 258
За аспиратор да е мощен, но и тих. За мивката -да е лесна за поддръжка.

# 259
  • София
При избора на аспиратор критериите, по които избирам, са - капацитет на аспиратора, децибели, ширина и дизайн.
Относно мивката - размера, материала, както и да е лесна за поддръжка.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 19:04 от lorsun

# 260
Мивката трябва да е голяма и удобна, нямаме аспиратор.

# 261
За мен водещ критерий при избора на аспиратор е неговата мощност, както и шума.Що се отнася до мивката важен е размерът,  дизайна и функциалността.

# 262
  • Велико Търново
За аспиратора ми е важно да е силен и мощен, защото сме в общо помещение с дневната и ми е важно да няма миризми.
Мивката избрахме да е голяма, за да има място за всичко, тъй като нямам съдомиялна. Също така да се почиства лесно

# 263
  • Пловдив
И за двете най-важни според мен са дизайна и функционалността. Също и изборът на цвят при мивките, и то когато са от качествен и предпочитан материал Hands Plus1

# 264
Аспираторът трябва да е мощен и дизайнът му да подхожда на кухнята ми.Мивката трябва да е голяма, удобна и да сне се драска, също да е с подходящ дизайн за кухнята.

# 265
При избор на аспиратор да е мощен, но тих, а при мивката за мен е важен дизайна и удобството.

# 266
Аспиратора да е мощен,тих и на достъпна цена.Мивката да е здрава,красива,да не се драска и също да е на достъпна цена.

# 267
За аспиртора държа да е по-безшумен, да е с размера на печката и лесно да може да се почиства. При избор на мивка освен размера и цвета внимавам дали се драска лесно.

# 268
  • Лясковец
Тих аспиратор и мивка която да не задържа вода.

# 269
Тъй като сега обзавеждаме нов дом, темата за избор на аспиратор и мивка е много актуална. При избора на аспиратор определящи са ми мощността и  шума, а при мивката - формата, лесното почистване и цвета

Общи условия

Активация на акаунт