Отговори
# 240
Цена, марка, положителни отзиви от познати.

# 241
При избор на аспиратор първо гледам мощността му и лед това дизайна му, а при избор на мивка ме интересува повече да има лесна поддръжка, т.е да е от материал който лесно се почиства и големината на коритото също.

# 242
  • Varna, Bulgaria
Водещи критерии при избора на аспиратора са мощност, шум /по ниски децибели/, дизайн , вградено осветление;
За мивка-големина , форма , удароустойчивост, покритие , дизайн .

# 243
Критериите ми за абсорбатор е да е максимално тих и мощен, както и дизайна

Относно мивката гледам размери, дизайн и да не си личи всяка капка вода по нея.

# 244
  • Варна, Пловдив
Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?
Тъй като скоро сменях аспиратор, най-вече гледах нивото на шум и мощност.Заложих и на доказала се качествена марка уреди.
Принципно ми предстои ремонт на кухнята, за мивката ще гледам да ми пасне на размерите, да е здрав материал, сравнително лесна за поддръжка и външен вид да има.

# 245
  • Пазарджик
Моите критерии за аспиратор са:да е мощен,но същевременно тих.Да е пригоден за по -голяма кубатура на помещението за да може по -ефективно да работи.Важен е дизайна,като да е с лесен достъп на почистване.Осветлението също не е за подценяване.
Мивката трябва да е с подходящи размери,да е от материал незадържащ мръсотии,да не остават много капки по ней и да се налага постоянно да почистваш след всяко пускане на вода.

# 246
За аспиратора важното, което ме вълнува е мощността и възможно най-лек шум.

Мивката избирам по дизайна и дълбочината, защото е по-удобно!

# 247
  • Варна
Аспиратор - мощност, по-тих и визия
Мивка - голяма, лесна за почистване

# 248
  • Бургас
При избор на аспиратор гледам визия,мощност...... и май няма друго.
За мивка отново на първо място е визията,формата,удобствата.

# 249
При избора на аспиратор на първо място е мощността, шумът не ме притеснява толкова. При мивката еднакво важни са ми дизайнът и удобството.

# 250
За аспиратора е важно да е мощен, ефективен и лесен за миене - да могат да му се свалят плоскостите и мият в миялната.
За мивката е важно да може лесно да се поддържа и почиства (особено от мазнини), да не се драска, да е красива.

# 251
Аспираторът трябва да е максимално тих и ефективен. А мивката да се чисти лесно и да е удобна за ползване.

# 252
За аспиратора- да е мощен и да не е много голям. Да се почиства лесно.
За мивката- да е голяма и дълбока, да събирам и големи тави за измиване. Да  е лесна за почистване.

# 253
Аспираторът трябва да е мощен и бизшумен. За мивката е важен дизайна и лесното почистване.

# 254
Критерия ми за мивка е да е дълбока, да мога да мия големи тенджери и тави и да се почиства лесно и естествено да е красива. Аспиратора трябва да е възможно по- безшумен, в същото време да има голяма мощност за да измуква бързо миризмата, когато готвя риба например.

Общи условия

Активация на акаунт