Отговори
# 60
  • София
При абсорбатори да са тихи, за мивката външия вид и размер

# 61
Критериите ми за аспиратор са мощност и размери. А за мивка - от какъв материал е, големина и цвят.

# 62
Аспиратора гледам да е мощен и по възможност по безшумен.

Мивката гледам да е дълбока и широка, също така здрава и да има модерен дизайн.

# 63
  • Бургас
За мен е важно аспиратора да засмуква абсолютно всички миризми без проблем, а мивката задължително широка и дълбока

# 64
Мивките избирам по големина и дизайн.
Държа аспиратора да е мощен и по-възможност по-безшумен.

# 65
При аспиратора ми в важно да е мощен, възможно по-безшумен и лесната поддръжка. А за мивка-размера, дизайна, да е здрава.

# 66
Понеже в момента сме в процес на разглеждане на аспиратор,за нас той трябва да е мощен,но в същото време и безшумен, подходящ за кубатурата на помещението.Цената също е от значение.
Относно мивка бих избрала да е голяма ,удобна и с хубав дизайн.

# 67
  • София
За аспиратора - да е мощен, но в същото време да е тих, както и да има различни режими на работа.
За мивката - трябва да е дълбока и да позволява лесна поддръжка.

# 68
  • София
Аспираторът трябва да е мощен и колкото се може по безшумен.
Мивката трябва да е достатъчно широка и удобна за миене на големи съдове, да се почиства лесно и да е красива.

# 69
Аспиратора трябва да е мощен и безшумен, а мивката - практична.

# 70
Аспираторът трябва да е тих и мощен. Мивката-удобна и функционална.

# 71
Мивка избирам да е удобна и по дизайн. Аспиратор да е безшумен колкото е възможно това.

# 72
  • The Vampire City
Мощен и ниво на шум при избор на аспиратор, при мивката е важно как изглежда, удобство, размери

# 73
  • Благоевград
Важен критерий при избора на аспиратор е неговата мощност и ниво на шум, а при избор на мивка - да е дълбока, от значение е и дизайнът й.

# 74
Относно аспиратора е важно мощност му, както и ергономичност и да не е шумен. За мивката - да е с нормален размер и да се поддържа лесно , да не се надрасква.

Общи условия

Активация на акаунт