Отговори
# 75
Мивката - да е практична, да отива на интериора в дома ми и да се почивства лесно.

Абсорбатор- мощност, шум. За него също ми е важно да се вписва в интериора на кухнята

# 76
Водещо при избора на аспиратор е да е мощен, тих и с изчистен дизайн, а за мивка- да е достатъчно дълбока, и лесно да се почиства.

# 77
Критериите ми за избор на аспиратор са:
- да е достатъчно можем за кубатурата на помещението,
- лесно да се почистват филтрите
- да не е шумен.
За мивка са:
- здравината
- лесното почистване
- цвят и дизайн

# 78
  • Sofia
Имам малка кухня в основното си жилище и просторно голяма трапезария с кухненски бокс на вилата, бих предпочела мощен и в същото време безшумно действащ аспиратор, не държа на особен дизайн, за мивката в апартамента нямам как да е голяма, но на вилата изключително предпочитам да е двойна и с много функционалности.

# 79
  • Стара Загора
Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?
Аспиратора избрахме според мощността и по размера(това да има възможност да се събере в шкафа). Естествено шумът също е от значение.
Мивката в кухнята ми е за смяна и при следващата(надявам се другото лято на ремонт) ще заложа на такава, която
може лесно да се почиства и да не остават капчици по нея.
Насочила съм се към гранитните мивки. Бях на гости в една приятелка с такава и просто останах без думи. Впечатленията, които остави у мен са невероятни - много лесна поддръжка, бързо почистване с едно движение на ръката и дизайн със стил, който грабва окото.

# 80
Абсорбатора трябва да е мощен и тих. Мивката избирам по дизайн.

# 81
Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?
Аспираторът го избрах с помощ от мебелиста, който изработи кухнята. Той изчисли колко мощен трябва да е аспиратора, за да върши работа и препоръча марка, която според него не  е много шумна. Мивката вероятно я избрах като повечето дами тук по красота Simple Smile Дизайнът и лесното почистване ми бяха основни критерии, следващия по важност беше размера на мивката, за да мога без акробатични номера и да се мокря цялата да измия голяма тенджера или тава.

# 82
За аспиратора да е мощен и не много шумен. Мивката да е удобна и да се почиства лесно.

# 83
При избора на спиратор гледам първо шум, а после и мощност. За мивката най-важно ми е колко лесно може да се почиства, а после си харесвам дизайн.

# 84
Аспираторът да е мощен, а мивката-дълбока и функционална.

# 85
Мивката да е удобна, аспиратора да е мощен

# 86
  • София
При избора на аспиратор водещ критерий е неговата мощност, а при мивката да е голям размер.

# 87
Критериите ми за аспиратора са мощност , шум и размер. За мивката са размера и дизайна съответно.

# 88
  • София
Моята кухненска мивка е гранитна. Изглежда много по-елегантно. Светъл цвят е и трудно се чисти, но е много здрава.
Аспирсторът трябва да е мощен и не много шумен. Също така да може да се вгражда в шкаф.

# 89
Когато избирам аспиратор искам да е максимално мощен и на разумна цена, а за мивката-широка, дълбока, устойчива.

Общи условия

Активация на акаунт