Отговори
# 90
при мивка-да се почиства лесно,да е удобна за събиране и поставяне на чинии и чаши,за аспиратор-да пречиства въздуха по-бързо

# 91
  • Пловдив
При избора на аспиратор е шума, а при мивката от какво е изработена и формата

# 92
Аспираторът - да не е  много шумен , мивката - да е дълбока и голяма.

# 93
  • Пловдив
За аспиратор ми е важно да е мощен и безшумен.
Мивката трябва да е с удачен размер, да се почиства лесно и все пак да е с приятен дизайн.

# 94
  • София
За аспиратор гледам да е мощен и ако може- не много шумен. Мивка не съм избирала (кухнята беше готова в апартамента, който купихме), вероятно бих искала да се почиства лесно.

# 95
  • Габрово
Размерът и дизайна за мивката. Аспиратора да е мощен.

# 96
Държах аспираторът да е достатъчно мощен за квадратурата на помещението и да е тих.
Мивката исках да бъде дълбока най-напред, да не е емайлирана и за вграждане над кухненския плот.

# 97
Аспиратора ми е най - лесен като избор. Избирам го по мощност и шум. Гледам да е максимално ефективен.
Мивката обаче е друга "бира". В момента съм на точно такъв етап. Определено ще разгледам и сайта ви. Искам мивка гранит. Спряла съм се на препоръчана марка, остава да избера един от двайсетте цвята. Кухнята и банята ми са още на етап проект, та имам достатъчно време да избирам. Ще се радвам ако един ангажимент ми отпадне.

# 98
  • София
Аспираторът трябва да бъде мощен, а мивката - дълбока, да се почиства лесно.

# 99
Да са качествени и лесни за почистване.

# 100
Аспираторът, да е мощен и безшумен, а мивката  лесна за почистване и голяма

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 20:29 от Анонимен

# 101
За аспиратор - мощност, ниво на шума и външен вид.
Мивка - големина, дълбочина, цвят и материал, който да е лесен за почистване.

# 102
Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?
При избора на аспиратор водещо е нивото на шума и колко е капацититът му на всмукване.  Докато живеехве със свекърите, се наложи да сменят 2 аспиратора-единия беше толкова шумен, че след всяко пускане   те боли главата, на всичкото отгоре не изсмукваше нищо. Втория също беше шумен, но една идея по-добър откъм всмукване. Нашите имат съвсем обикновен(като от едно време), върши работа без да го чуваме  ,но пък не е красив. Подарихме им го за повод и от този случай зная какво трябва да следя - да бъде възможно най- тих и съобразен с големината на помещението, ако и дизайна е хубав, то ще бъде прекрасно, а готвенето-удоволствие.
Относно мивката - трябва да бъде дълбока,  с лекота да си измиеш тавата или тенджерите, без да се притесняваш, че ще счупиш каквото има за миене, или ще разлееш навън, докато изплакваш обилно. Важното е да е достатъчно голяма, за да можеш, ако се налага, да накиснеш някой друг съд. За поддържането - всяка мивка си иска своята поддръжка, но ако е достатъчно дълбока и удобна, не е проблеми малко по-трудоемко да ке поддържа. Да не забравяме, че не във всяка кухня има съдомиялни...

# 103
Аспираторът трябва да бъде достатъчно мощен, но и не много шумен.
Критериите за избор на мивка са дизайн и материал, който е лесен за поддръжка.

# 104
Водещ критерии при избора на аспиратор- мощност. При мивка - размер дизайн и материал.

Общи условия

Активация на акаунт