Отговори
# 105
  • Враца
Мивката трябва да е дълбока и широка за да мия големи тави и тенджери, аспиратора да е по тих и по мощен, задължително да е с вградено осветление.

# 106
Кухнята ми е обзаведена с определена идея за стил, затова засега се въздържам от аспиратор, но може би някой, който може да се впише. За мивката е важно да е голяма и удобна.

# 107
Какви са вашите критерии при избора на аспиратор и мивка за кухнята?

- аспираторът да е безшумен, но и ефективен и симпатичен Simple Smile
- мивката - по-голяма и лесна за почистване, тъй като ползвам съдомиялна, която е малка за тавите на фурната и дефакто мия основно тях на ръка;

# 108
За аспиратора - мощност и дизайн. При мивката - големина, материал и лесно почистване.

# 109
Аспираторът избирахме по мощност и нива на шум, а също и лесно да се почиства.
За мивката нямах големи изисквания освен размерът, но след няколко години ползване ми се иска да я подменя.

# 110
  • София
Критериите по които избирам аспиратор са мощност и ниво на шума, а за мивката по размер, вид и качество на материала. Тези гранитните изглеждат много красиви.

# 111
  • Велико Търново
Аспираторът трябва да е мощен и колкото се може по безшумен Blush
Предимство е ако се слива с интериора и стане незабележим.
За мивка е важен размерът, за да се събират и по големи тенджери или тави. Също така материала трябва да е устойчив, не обичам надрани и очукани мивки.

# 112
  • оттам, откъдето започва България
Критериите ми за аспиратора са: да е мощен, колкото може по-безшумен, да е с лесно почистващ се филтър.
Критериите ми за мивка са: да е дълбока, широка и лесна за поддръжка.

# 113
Аспиратор- мощен, тих, лесен за почистване, красив външен вид.
Мивка- голяма, лесна за почистване.

# 114
За мивка е важен модерният дизайн,лесното поддържане, размерът не е от значение.
За аспиратор ,също дизайнът, да е безшумен,да има вградени светлини.

# 115
За аспиратора, да е мощен, тих, лесен за почистване и с модерен дизайн. Мивката да е голяма, дълбока, лесна за почистване.

# 116
Когато избираме нов аспиратор, основният критерий е мощността, но също така е важно да не е много шумен. За мивката е важно да е издръжлива и устойчива на надрасквания.

# 117
  • Варна
Критерии за аспиратор: мощност и ефективност, вградени светлини и лесно почистване.
За мивката: да е дълбока за да побира повече съдове и да не си личат капките вода.

# 118
  • русе
аспираторът да е безшумен,
а- мивката да бъде по-голяма за големи тави или тенджери и да бъде лесна за почистване

# 119
За аспиратора е важно да е много мощен и да има красив дизайн, а за мивката най-важното условие е да е лесна за почистване и да е достатъчно дълбока!

Общи условия

Активация на акаунт