Отговори
# 120
  • София
Предстои ми ремонт и обзавеждане на апартамент. И като водещи критерии при избора на аспиратор ще бъдат следните: по-голяма мощност, лесно да се почиства, ниско ниво на и шума и не на последно място, хубав дизайн. При мивка - лесно почисване, по-голям размер и отново хубав дизайн.

# 121
Аспираторът трябва да е мощен, по- безшумен и с хубав дизайн. Мивките избирам по големина и дизайн.

# 122
Аспираторът да е качествен и да пасва на шкафовете, мивката трябва да е удобна и здрава.

# 123
Аспираторът трябва да е достатъчно мощен и безшумен, да се почиства лесно. Добрият дизайн също е важен. Мивката трябва да е достатъчно дълбока, за да събира и най-големите тенджери и тави.

# 124
При избор на аспиратор  водещо е мощността, да не шумен и да е удобен за ползване. При избор на мивка - да е голяма и дълбока, за да мога да измия по-големи неща, като тавите от печката и тенджерата под налягане, да е лесна за почистване и да има избор на цвят.

# 125
Аспиратора трябва да е мощен, а мивката здрава, да не се драска и дълбока.

# 126
Мивката трябва да е дълбока и широка, за да е по- удобна. Аспираторът искам  да е по- тих и по- мощен и задължително да е с вградено осветление.

# 127
  • Пловдив
За аспиратора важно за мен е да е мощен, тих, да с приятен дизайн и да се почиства лесно
Мивката трябва да е с подходяща големина, да е устойчива,  да се почиства лесно и да не задържа вода.

# 128
  • БГ
Имам аспиратор, който ми служи вярно вече 15г., явно е бил добър избор и е качествен. Държах да е по-мощен, с лесно поддържащи се части, филтри, инокс.
Мивката ми е за смяна, не издържа на ужасната вода и химията, с която я поддържам чиста. Новата мивка бих искала да е от материал, който да не ми създава трудности в почистването, да няма опасност от счупване, спукване, при изпускане на посуда в нея, да е с две корита, с мелница за отпадъци, да е с лесно оттичане.

# 129
Да е тих, максимално добре да дърпа миризмата. Външния вид няма значение,  а мивката да е дълбока и да има уливник.

# 130
Скоро ни предстои избор на кухня и съответно всичко свързано с нея.
Мивката е едно от нещата, които се обсъждат най-често, като искаме да е среден размер, лесен за поддрръжка материал и задължително към нея ще има мелачка за боклук.
Аспиратора трябва да е достатъчно мощен и тих.

# 131
  • Горна Оряховица
Аспиратора да евтин, качествен и с голяма мощност.
Мивката ми е ШОК и съм много доволна - удобна, дълбока и не се оцветявя

# 132
  • Пловдив
Аспираторът трябва да е мощен, когато преди време търсихме такъв, беше с два мотора, доста мощен, но и много шумен. С напредване на техниката искам да е и мощен и колкото е възможно по-тих.
Мивката трябва да бъде задължително дълбока, не кръгла, лесно да се почиства и материалът, от който е направена да не се драска от посудата в нея.

# 133
Аспираторът бих искала да е мощен, с хубав дизайн и по- безшумен, а мивката трябва да е голяма , здрава и по- дълбока.

# 134
Критериите ми за аспиратор са ниво на шум и размер, а за мивка - дълбочина и лесна за почистване.

Общи условия

Активация на акаунт