Отговори
# 135
Аспиратор- мощен , не прекалено шумен , лесно да се почиства.
Мивка- голяма и дълбока , да се почиства лесно , да не се надрасква от съдове и прибори , да не се оцветява/обезцветява.

# 136
  • София
При аспиратора най-важни за мен са: дизайна,мощност и лесното почистване.
При избора на мивка, може би кято всяка жена се водя по дизайна й и размерите Simple Smile

# 137
И аспиратора и мивките ги избирам взависимост от външния вид, като се има впредвид и мястото на което се поставят. Трябва да се съчетават с останалата част от обзавеждането по цвят, форма и размери. Мъжът ми се спира на детайлите с техническите характеристики.

# 138
  • Пловдив
Аспираторът трябва да е мощен,но и не прекалено шумен.
А мивката - подходяща форма,както и от удароустойчив и лесен за почистване материал

# 139
При избора на аспиратор гледам да е мощен,безшумен и лесен за почистване.Мивката да отива с кухнята,да е голяма и да не задържа капки вода .

# 140
За асприратир да е мощен и безшумен.
За мивка да се чисти лесно, да не се драска и да изглежда добре

# 141
Аспираторът трябва да е вграден и мощен, за да абсорбира цялата миризма в помещението, но в същото време безшумен.

Мивката трябва да е широка и дълбока.

# 142
  • София
Аспиратор: капацитет, марка, да е за вграждане в шкаф.
Мивка: монтаж под плот - с цел избягване на излишни ръбове и по-лесно почистване.

# 143
Аспиратора да е мощен,  като дизайна му не е за подценяване Wink За мивката сегашната ми не я избирахме много, нямаше много варианти. Сега ми предстои. Искам да е лесна а почистване, здрава и голяма.

# 144
Обичам да готвя,  затова аспираторът е важна част от кухнята ми. Избирам го по мощност, децибели,  оптика и лесно почистване.
При мивките са ми важни големина, лесно почистване,  цвят, дизайн, устойчивост. Десета година съм с гранитна мивка, нямам забележки.

# 145
Критериите ми за избор на абсорбатори са да е максимално тих и мощен.

Относно мивката - гледам размери, дълбочина и да не си личи всяка капка вода по нея.

# 146
За аспиратор - мощност, лесна подръжкка /почистване/ и ниво на шум

За мивка - големина, дизайн и да не задържа мърсотия

# 147
  • Елхово
Критериите ми за абсорбатори са да е максимално тих и мощен, за мивката гледам размери, дълбочина и да не си личи всяка капка вода по нея.

# 148
Аспираторът трябва да е достатъчно мощен и да е от типа, който съм си избрал за кухнята.
Мивката, лесна за почистване, дълбока и да ми хване окото.

# 149
  • Монтана
Аспиратора държа да е тих и мощен,а
мивките избирам по големина и дизайн:blush:

Общи условия

Активация на акаунт